Irriterande med en massa uppgifterna och sedan ingenting . Förklaringen Àr att jag borde gÃ¥ igenom en sak. Om jag loggat in med Bank ID och skrivit mitt konto och de ville att jag öppnar igen min bank... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dom fÃ¥r 5 fast det kanske borde vara 4⊠för visst de Àr jÀ_ligt anvÀndbara och go to sajten nÀr det kommer till alla dessa retardâs (Definition av RETARD: 1. to make something slower, Cambridge Dictio... ãã£ãšèŠã
God helg allé i skogen med en god helg Resten av Ã¥ret blir du glad NÃ¥r det blir sÃ¥ fint med en tur pÃ¥ tur med Det Norske Folk pÃ¥ tur Ãnskar du att jag skulle fÃ¥ en kram pÃ¥ ditt
Min upplevelse av Trust pilot Àr att de som skriver omdömen hÀr Àr Àrliga i det. Dock skulle jag önska att nÀr ett företag replikerar tillbaks att man kan göra detsamma, men det gÃ¥r inte. Det som gÃ¥... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uppskattar att slippa försÀljare
Uppskattar att slippa försÀljare, bedragare och annat löst folk.
Irriterande med en massa uppgifternaâŠ
Irriterande med en massa uppgifterna och sedan ingenting . Förklaringen Àr att jag borde gå igenom en sak. Om jag loggat in med Bank ID och skrivit mitt konto och de ville att jag öppnar igen min bank tÀnkte jag att de ska sÀtta in pengar men ej istÀllet var allt svart. Dålig stil. Efter börjat jag få en massa UC från banken som jag inte ansökt
BÀsta nummersökningen
Ãr idag den bÀsta âsajtenâ för info vem som ringt.
Varnar och skriver vem ringer
Verkar ha noll koll pÃ¥ vad det visarâŠ
Verkar ha noll koll på vad det visar för information!
Fy,plötsligt har de debiterat migâŠ
Fy,plötsligt har de debiterat mig 49sek?För vad?Gratis app.?..Usch tagit bort appen...
Bra jobbat..kan se vem och blockera
Det Àr skönt kunna se vem eller vad som ringer,så jag kan vÀlja bort
Allt Àr bra
Allt Àr bra, som kan få bort detta skrÀpelÀnde, som mÀrkligt nog kan fortgå trots att man anvÀnder sig av nix-tjÀnsten!
Miljonlotteriet
Dom ringde från miljonlottrriet och försökte pracka på mig lotter. Tackade nej och Àndå fortsatte han att avbryta mig. La på
Hyresbolag VÀxjö
Ni Àr bara bÀstð¥°ð€
Ni Àr bara bÀst! nÀr man sitter i skiten och Àr orolig så hittar man alla dessa plågoandar på ert sida med varningar och kommentare.
Lite vÀl mycket falska mail och sms men man får svar hos er.
FortsÀtt med det.
En gammal och trogen anvÀndare.
Irriterande
Irriterande. Ringt flera gånger från detta nummer trots NIX på mitt nummer + Jag har bett flera gånger att de inte skall ringa mig
010-811 16 16 tillhör Telia Sverige AB - Diamax,
Ringer från operatör puzzel ???
FY SKÃMS
Behövlig och smidig tjÀnst
Har inte så mycket erfarenhet av 180, men finner att deras arbete har ett vÀrde.
Uppskattar att man kan skriva in sin erfarenhet utan att behöva logga in som, exempelvis på Hitta se.
Besviken och krÀnkt
TyvÀrr ringer ni alldeles för sÀllan och jag gillar att bli vÀckt mitt i nÀtterna. Höjer betyget så fort ni ökar på samtalen.
#SkjutsFörLite
/Maya Törnblom
OBS VARNING
OBS! Dåliga betyg plockas bort, denna sida hjÀlper bedragare att få sina telefonnummer att verka seriösa. VARNING
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ