180.no Nummeropplysningen AS レビュー 1,116

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En verdifull app hvor man raskt får svar og informasjon vedr. det man søker. Om det er feil info rettes dette rimelig raskt. Man får henvisninger til adresse og man får også risikovurderinger. Meget... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kom fort opp info om hvem som ringte og det kom opp rød farevarsel, hvis det var "Spam-alert". Jeg synes denne appen var nyttig og bra. Men jeg blir å avinstallere den allikevel, for jeg har ikke bru... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Personlig imøtekommende og var svært villig til lytte til kundens behov Var villig gkrysse egne rammer og tok høflig forbehold om drøfting m nærmeste leder og er ikke noe problem.han lovet et svar... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Skulle gitt 5stjerner om jeg kunne fått bedre info ang tlf# med +45, +283, +82 og liknende sånne oppringinger så det er lettere og fortelle andre mennesker hva disse opprinnelig er. For har merket at... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Nordens mest populære opplysningsapp laster du gratis med til Android og iPhone her www.180.no/app Ingen skjulte månedlige kostnader :-) Se opp for lignende apper som er gratis og laste ned. Trenger du hjelp til appen eller har forslag til endringer? Kontakt oss gjerne på app@180.no

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Lurer deg inn via prøveperiode

Ble lovet en testperiode med "ekstra synlighet" på 180.no. Ble lovet at vi skulle ta et nytt møte når testperioden var ferdig, for å vurdere om det var verdt å fortsette med. Perioden ble automatisk fornyet uten møte, og kostet 12.000kr for et år. Når jeg ringer for å følge opp dette mener de at det er min feil at jeg ikke ringte for å spørre om møtet, og jeg får i retur en lite serviceinnstilt kundebehandler som ikke lar meg snakke. I tillegg topper det seg med at de da ønsker å selge på meg en enda dyrere pakke.
Fullstendig bortkastede penger - her sitter jeg igjen med ingenting annet enn hull i lommeboka. Pinlig bedrift - styra unna med mindre du har for mye penger.

2026年4月21日
5つ星のうち4の評価

My mistake trodde det angick telia.180.no har jag kun bra erfaing med.:-)

2026年4月19日
180.no Nummeropplysningen AS ロゴ

180.no Nummeropplysningen AS からの回答

Hei! Denne tilbakemeldingen ser ut til å gjelde Telia. Supert om du kan flytte innlegget til den bedriften det gjelder (slett hos 180, opprett på nytt på Telia).

5つ星のうち1の評価

Frekt "skjult" gebyr uten å ha inngått noe avtale.

Når de skulle begynne å ta betalt for å bruke appen, bestemte jeg meg for å avinstallere appen. Jeg godtok på ingen måte noe form for avtale med dem. Men likevel, i laaaang tid nå, har de trekt meg 50,- i mnd. Kunne ikke skjønne hvorfor jeg betalte mer i telefon regning enn det pakken jeg hadde tilsa, måtte logge inn på strex.no (noe jeg ikke har hørt om engang) for å sjekke hva det trekket var. Jo visst, det var 180.no det. Selvom jeg IKKE har godtatt noe avtale på dette.

Dette er rett og slett bare frekt. Lurer på hvor mange år de har trekt meg uten viten.

Jeg slettet avtalen på strex, jeg sendte mail til 180.no og ba dem om å slutte å trekke meg, noe de sa at de skulle, og fikk melding på dette. Fikk tilbake penger for ett trekk, som de IGJEN uka etter trakk på nytt igjen gjennom telefonfakturaen.

Jeg sendte på nytt en mld STOPP HVEMRINGER og fikk IGJEN melding på at dette var stoppet.

Jeg googlet dette, og fant ut at dette var et kjent problem, at det var veldig mange som hadde samme problem med trekk, selvom de ikke hadde godtatt noen form for avtale. Og det var også et kjent problem at det var vanskelig å få dem til å slutte å ta betalt, selvom man har sagt i fra flere ganger.

Det hjelper lite å betale tilbake penger en gang, etter så mange år med uviten trekk, og at man tar betalt igjen uka etter de har returnert et beløp.

Nå har jeg bedt telefonlevrandøren min om å sperre slike trekk, så får vi håpe det hjelper nå.

2026年4月2日
180.no Nummeropplysningen AS ロゴ

180.no Nummeropplysningen AS からの回答

Hei! Ta kontakt med kundeservice på support@180.no så hjelper vi deg med dette, også refundering av beløp du har blitt trukket. mvh 180 Kundeservice.

Veldig bra app

Veldig bra app! Dere gir tilbakemelding på telefonnumre om de er trygge. Så folk som er blitt oppringte kan sjekke hva andre har sagt om dem.

2026年3月20日

Svindel

Svindel, hold dere unna. Ingen form for kundeservice, begynner nytt «abonnement» selv om det er stoppet.
Virkelig ett hodebry å forholde seg til dette usaklige selskapet.

2026年2月16日
5つ星のうち1の評価

Jeg startet et enkeltpersonforetak i…

Jeg startet et enkeltpersonforetak i 2019 og ble oppringt av selger fra 180. Jeg forsto det slik at 180.no ordnet google-profiler for bedrifter. Jeg tenkte selvfølgelig at dette måtte være lurt å ha, så jeg takket ja. Etter ei stund fant jeg ut at de jobbene jeg fikk, utelukkende kom av andre grunner enn at jeg abonnerte på 180.no og at google-profil kunne jeg ordnet selv.

Så jeg ønsket å avslutte abonnementet. Men det var ikke enkelt nei. Det måtte gjøres innen et gitt tidsrom etter fornyelse av abonnementet som da gjelder 1 år av gangen. Man har andre ting å tenke på når man driver en bedrift så det tidsrommet ble glemt et par ganger før jeg endelig fikk avsluttet.

180.no lurer unge uerfarne folk med nyoppstartet foretak til å tro at dette er noe man må ha. Takk nei til dette. Ikke verdt et svett øre

2025年2月5日

Trustpilot エクスペリエンス