レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I had a great experience with 1Gear! My instructor, Morten, was patient, professional, and explained everything clearly, which really helped build my confidence behind the wheel. Thanks to his suppor... もっず芋る

Martin er en ekstrem venlig og udadvendt lÊrer, som formÃ¥r at inkluderer alle elever i han undervisning. Martin giver plads til dem som har svÊrt ved evt. problemer ved at tage MC kort. Han er sa... もっず芋る

Vil helt klart anbefale 1gear, og isÊr anbefale min kÞrelÊrer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjÊlpe, og han sÞrgede for at forlÞbet gik pÃ¥ den bedste mulige mÃ¥de. Hans fantastiske... もっず芋る

Jeg valgte kÞreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de ogsÃ¥ var blandt de billigste, var ogsÃ¥ fedt, men slet ikke afgÞrende for mig. Martin blev min kÞrerlÊrer... もっず芋る

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

385件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk kÞreskole

De var rare,sjove, imÞdekommende og lÊrerige alle sammen, jeg kÞrte personligt med Allan og havde et mega fedt forlÞb hele vejen igennem. Teorien var også i meget passende lÊngder uden at man blev trÊt af at vÊre der. Kan kun anbefales fra min side af.

2026幎3月6日

FÞrste hug med Kenneth

Jeg startede pÃ¥ mit kÞrekort i 2020 i Viborg og dumpede et par gange, hvilket gav mig angst og tvivl. Efter en lang pause startede jeg igen i Aalborg i 2025, men nervÞsiteten voksede – isÊr ved tanken om at kÞre i en stÞrre by.

Efter to skift endte jeg hos 1. Gear, og det var den bedste beslutning. Her mÞdte jeg Kenneth – en utrolig pÊdagogisk og nÊrvÊrende kÞrelÊrer med fokus pÃ¥ det mentale. Han mÞder dig, hvor du er, og ser hele mennesket – ikke kun eleven bag rattet. Han skaber tryghed og tillid, og man mÊrker, at han virkelig Þnsker det bedste for dig. - og jeg bestod i fÞrste forsÞg.🎉

Jeg kan varmt anbefale 1. Gear og Kenneth, isÊr hvis man kÊmper med nervÞsitet eller angst.

2026幎2月18日

Martin

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Martin. Allerede fra fÞrste kÞretime fÞlte jeg mig tryg og godt tilpas, og der var altid en god og behagelig stemning i bilen.

Martin er virkelig god til at forklare tingene på en enkel måde, så man forstår dem, og han tager sig tid til at gentage og rette, uden at man fÞler sig presset. Jeg kunne tydeligt mÊrke, at kÞrslen var tilpasset mig, og at mit niveau hele tiden blev taget seriÞst.

Hvis du leder efter en kÞrelÊrer, der er tålmodig, engageret og oprigtigt vil have dig til at lykkes, så kan jeg varmt anbefale Martin.

2026幎1月20日

Fantastisk oplevelse hos 1gear

Jeg tog mit kÞrekort hos 1gear. Det var en fantastisk oplevelse, teoritimerne var gjort sjove, men stadig pÃ¥ professionelt niveau. KÞretimerne var ogsÃ¥ lige som de skulle vÊre. Jeg var kÊmpe tilfreds med mit forlÞb.😁

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Den bedste kÞreskole med den bedste kÞrelÊrer🀩

Jeg kan ikke sige andet end, at 1Gear er den bedste kÞreskole, man kan vÊlge. Underviserne er helt fantastiske, de går virkelig op i deres elever og gÞr alt, hvad de kan, for at man består. Man fÞler sig set, hÞrt og stÞttet hele vejen igennem.

Men det absolut bedste ved min oplevelse var min kÞrelÊrer, Martin. Uden ham havde jeg aldrig bestået i fÞrste hug. Han skabte altid en tryg og behagelig stemning i bilen, hvor man kunne slappe af og lÊre i sit eget tempo. Martin har en fantastisk evne til at mÊrke, hvad man har brug for, og han gÞr en kÊmpe indsats for at hjÊlpe én hele vejen igennem forlÞbet.

Derudover var kÞretimerne med ham altid fyldt med grin og god stemning. Jeg glÊdede mig hver gang til at komme ud og kÞre med ham. Man lÊrte en masse samtidigt med det var virkelig hyggeligt. Og så er Martin jo også sÊrligt godkendt, hvilket man tydeligt kan mÊrke på hans store viden og niveau.

Alt i alt har det vÊret en virkelig god oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg valgte at tage mit kÞrekort hos 1Gear. Jeg vil 100% anbefale dem til alle, der Þnsker en tryg, sjov og seriÞs vej til kÞrekortet!

2026幎1月13日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem!🀩

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem!

Jeg tog mit kÞrekort hos 1gear og jeg kunne Êrlig talt ikke have Þnsket mig et bedre forlÞb eller en bedre kÞrelÊre end Martin🙏🀩
Hele vejen i gennem forlÞbet har jeg fÞlt mig i trygge hÊnder. Martin er utrolig tålmodig, god til at forklare og god til at skabe ro når man sidder bag rettet.

Derudover er teoriundervisningen og kÞretimerne aldrig kedelige med Martin, og der er altid plads til grin😅-du glÊder dig allerede til nÊste gang.

Jeg endte med at bestÃ¥ bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste hug og kÞrte kÞreprÞven fejlfrit. Inden forlÞbet var det aldrig noget jeg havde regnet med, men takket vÊre den fantastiske undervisning og med en sÊrlig godkendt som kÞrelÊre lykkedes det sig😁

Hvis du overvejer at tage kÞrekort hos 1gear synes jeg 100% du burde gÞre det. De er alle utrolig professionelle og gÞr det hele til en god oplevelse!💪

/Freja Bartho

2026幎1月13日

Fantastisk kÞreskole😍🙌🏌

Jeg tog kÞrekortet ved 1gear.dk, og det var en fantastisk oplevelse. Teoritimerne var gode og varierede. Det var sjÊldent kedeligt at vÊre der. Alle lÊrerne gjorde at man fÞlte sig tryk i både trafikken, timerne og på glatbanen. Vil varmt anbefale 1gear.dk hvis du skal tage kÞrekort.

2026幎1月6日
自発的なレビュヌ

Jeg kan stÊrkt anbefale 1gear.

Jeg kan stÊrkt anbefale 1gear.

Under mit forlÞb havde jeg den gode Jesper. Uden Jesper havde jeg ikke bestået kÞrerprÞven i fÞrte huk, det er en ting der er helt sikkert.

Til alle jer nye elever, hvis du får at vide at du skal havde Jesper, er du nÊsten garenteret at bestå.

Hvis du får Jesper, skal du vÊre klar på nogle uforglemmelig og hyggelige stunder.

Hvis jeg skulle nÊvne alle de gode og skÞnne ting ved Jesper, vil jeg skulle sidde her til den dag jeg dÞr.

Nu er selfÞlgelig ikke kun Jesper der er god, men hele teamet bag 1gear.
Hvis du gerne vil et kÞrekort på bedst mulig vis er det hos 1gear at du ska tage det.

2025幎12月12日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Rigtig god kÞreskole, med dygtige undervisere, isÊr martin, som sÊtter ekstra fokus på ens psykologiske mindset, hvilket er utrolig betryggende. Man fÞler sig i trygge hÊnder, og gÞr det hele til en god oplevelse. KÊmpe anbefaling!

2025幎12月19日

Kan klart anbefales!

Jeg var rigtig glad for, at jeg tog mit kÞrekort (kategori B) hos 1gear.dk og ikke andre steder. KÞrelÊrerne var rigtig gode til at undervise, og Jesper var en virkelig dygtig og rar kÞrelÊrer. Kan klart anbefales!

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

Bedste oplevelse jeg kunne have Þnsket

Jeg tog mit kÞrekort hos 1gear, og helt Êrligt
 det har vÊret en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Jeg havde Martin som kÞrelÊrer, og jeg kunne seriÞst ikke have Þnsket mig en bedre. Han er den type, der fÃ¥r én til at fÞle sig tryg, selv nÃ¥r man sidder og sveder over parallelparkering eller smÃ¥ dumme detaljer i trafikken. Han er tÃ¥lmodig, forklarer tingene pÃ¥ en mÃ¥de man forstÃ¥r, og han gav mig den ro og selvtillid, jeg manglede i starten.

Det endte med, at jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg — og kÞreprÞven endda helt fejlfrit og kun med en enkelt ekstra lektion. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme igennem det sÃ¥ smooth, men Martin gjorde virkelig hele forskellen.

Hvis du overvejer at tage kÞrekort, så vÊlg 1gear. De er professionelle, hjÊlpsomme og bare virkelig gode at vÊre i forlÞb hos. Og hvis du kan vÊlge Martin som kÞrelÊrer, så gÞr det. Han er en kÊmpe stjerne, og jeg havde ikke klaret det uden ham.

2025幎12月5日

KÊmpe anbefaling!

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos 1gear. Allan var min kÞrelÊrer, og han gjorde hele forlÞbet bÃ¥de trygt, sjovt og lÊrerigt. Han var tÃ¥lmodig, god til at forklare tingene og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig sikker bag rattet. Kommunikationen fra virksomheden var god, og alt forlÞb uden problemer. Jeg kan helt klart anbefale 1gear – isÊr Allan!

2025幎11月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。