レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I had a great experience with 1Gear! My instructor, Morten, was patient, professional, and explained everything clearly, which really helped build my confidence behind the wheel. Thanks to his suppor... もっず芋る

Martin er en ekstrem venlig og udadvendt lÊrer, som formÃ¥r at inkluderer alle elever i han undervisning. Martin giver plads til dem som har svÊrt ved evt. problemer ved at tage MC kort. Han er sa... もっず芋る

Vil helt klart anbefale 1gear, og isÊr anbefale min kÞrelÊrer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjÊlpe, og han sÞrgede for at forlÞbet gik pÃ¥ den bedste mulige mÃ¥de. Hans fantastiske... もっず芋る

Jeg valgte kÞreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de ogsÃ¥ var blandt de billigste, var ogsÃ¥ fedt, men slet ikke afgÞrende for mig. Martin blev min kÞrerlÊrer... もっず芋る

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

385件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Brandvarm anbefaling herfra

Brandvarm anbefaling herfra!

1Gear er en fantastisk kÞreskole, med den bedste kÞrelÊrer Martin. Martin formår at gÞre teoriundervisningen sjov men samtidig lÊrerig. Ligeledes bliver der taget super god hånd omkring eleverne. Der bliver altid fundet en lÞsning i forhold til kÞretider. Jeg kan derfor varmt anbefale 1Gear kÞreskole!

2025幎8月20日

Mc kÞrekort

Jeg har lige taget mit motorcykelkÞrekort hos 1gear, og jeg kunne simpelthen ikke have Þnsket mig en bedre oplevelse! 🚀

Min kÞrelÊrer Martin var helt fantastisk – super tÃ¥lmodig, dygtig til at forklare tingene og altid god til at skabe en tryg og behagelig stemning. Han formÃ¥ede at gÞre selv de svÊreste Þvelser bÃ¥de sjove og overskuelige, og jeg har hele vejen igennem fÞlt mig i trygge hÊnder.

Hvis du overvejer at tage motorcykelkÞrekort, kan jeg pÃ¥ det varmeste anbefale 1gear – og isÊr Martin! 🙌

2025幎8月20日
自発的なレビュヌ

Det kan ikke blive bedre!

Jeg tog kÞrekort til motorcykel A her hos 1gear, og det var virkelig en fantastisk oplevelse fra start til slut. Martin finder den perfekte balancegang mellem sjov og seriÞsitet; teoritimerne er aldrig kedelige, og kÞretimerne er lÊrerige og noget man i sandhed ser frem til.

Hvis du, ligesom jeg, dÞjer med nerverne når du kaster dig ud i kÞretimer og kÞreprÞver, så er 1gear hos Martin vitterligt stedet at tage dit kÞrekort, fordi han formår virkelig at behjÊlpe dig. Hos ham er du ikke bare endnu en kunde der skal igennem hurtigst muligt. Han er på dit hold, og hepper virkelig på dig.

Dét er sÊrligt godkendt!

2025幎8月13日

Fra nerver til sejr🔥

Jeg kan ikke bare anbefale 1gear – jeg vil sige: hvis du skal tage MC-kort, så er det her stedet. Punktum.

Allerede fra fÞrste dag fÞlte jeg mig tryg og motiveret, selvom jeg hverken er stor eller stÊrk. Martin er seriÞst GULD vÊrd! 💯 Han troede pÃ¥ mig, guidede mig hele vejen – og jeg bestod med fÞlelsen af, at jeg faktisk kunne det her.

2025幎7月16日

God oplevelse

Kan varmt anbefale 1 gear som vÊrende din kÞreskole. Alle super rare og gode mennesker. Og snuppede i dag kÞrekortet med hjem, i fÞrste hug. Med Jesper som min kÞrelÊrer. FÞlte mig tryg og glad hele vejen igennem.
Tusind tak for alt hjÊlpen :)

2025幎7月15日

Verdens BEDSTE kÞrelÊrer! 🔥

Hvis man Þnsker sig et motorcykelkÞrekort, så kan jeg varmt og inderligt anbefale 1Gear! Det har vÊret den bedste oplevelse jeg overhovedet kunne have tÊnkt mig og drÞmt om.

Martin går virkelig dén ekstra mil for sine elever! Han opfanger meget hurtigt hvilket tag han skal have på sine elever. Og han fik mig til at fÞle mig tryg på motorcyklen fra fÞrste dag, til trods for at jeg virkelig ikke er en stor kvinde. Han fik mig til at tro på at alt kan lade sig gÞre for den der bÊrer viljen i hjertet.
Hvilket har resulteret i at jeg I DAG har bestået min kÞreprÞve med bravur. ❀

2025幎7月9日
自発的なレビュヌ

Fantastisk sted og en fantastisk MC kÞrelÊrer

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til 1.gear og isÊr min kÞrelÊrer Martin. Han er en utrolig dygtig og engageret underviser, som virkelig forstår at gÞre både teori og praksis let at forstå.

Martin er rigtig god til at se, hvor man er i sin udvikling, og han tilpasser sin undervisning derefter. Man fÞler sig tryg og godt guidet hele vejen igennem.

Takket vÊre hans stÞtte og dygtighed kom jeg igennem hele forlÞbet – bÃ¥de teori og kÞrsel – i fÞrste forsÞg!

Kan kun varmt anbefales at tage dit mc kÞrekort hos 1.gear

2025幎7月9日

1gear Aalborg

Jeg fik Jesper som kÞrelÊrer, og det er jeg virkelig glad for. Han er både dygtig, erfaren og rar.
Det siger ogsÃ¥ noget om ens kÞrelÊrer, nÃ¥r man bestÃ¥r i fÞrste forsÞg🙂

2025幎7月3日

Fantastisk forlÞb – bestod MC-kÞrekortet i fÞrste forsÞg

Jeg har netop taget kÞrekort til motorcykel (A) hos 1Gear, og det har vÊret en helt igennem fantastisk oplevelse. Hele forlÞbet gik hurtigt og effektivt – og det skyldes i hÞj grad min dygtige kÞrelÊrer, Martin.

Fra dag ét fÞlte jeg mig i trygge hÊnder. Martin tog mig virkelig under sin vinge, var utrolig opmÊrksom pÃ¥ mit niveau og udvikling, og han formÃ¥ede at skabe en undervisning prÊget af bÃ¥de professionalisme og masser af humor. Der var altid plads til grin og god stemning – vi havde masser af latter pÃ¥ bÃ¥de teori- og kÞrelektioner, hvilket gjorde lÊringen bÃ¥de sjov og motiverende.

Jeg bestod både teori- og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det er i hÞj grad takket vÊre en underviser, der formåede at gÞre det hele både trygt, lÊrerigt og sjovt.

Kan kun varmt anbefale 1Gear til alle, der overvejer at tage MC-kÞrekort – isÊr hvis du vil have en lÊrer som Martin, med bÃ¥de faglighed, god humor og et Êgte engagement.

2025幎6月25日
自発的なレビュヌ

Bedste kÞreskole i Aalborg!!

Bedste kÞreskole i Aalborg!!
Super gode kÞrelÊrere som altid er klar på at hjÊlpe med, hvad end der skal til for at man får sit kÞrekort.

Super effektive i at tilpasse de tider de har til ens behov og sÞrge for at man er trygge op til en kÞreprÞve.
Kan klart anbefales herfra!

2025幎5月19日

Super god oplevelse

Super god oplevelse
Og som altid en fantastisk god og sÊrligt godkendt kÞrelÊre, Martin😊
Her får du en kÞrelÊre som altid er i godt humÞr, og vil gå langt for du får dit kÞrekort.
Kan varmt anbefale

2025幎6月11日

Fantastisk oplevelse hos 1gear

Fantastisk oplevelse hos 1gear – kÊmpe ros til Martin!

Jeg har haft den bedste oplevelse hos 1gear KÞreskole, isÊr takket vÊre min kÞrelÊrer Martin. Hans professionelle tilgang, store tålmodighed og rolige vÊsen gjorde hele forlÞbet trygt og effektivt. Han formår virkelig at mÞde eleven, hvor man er, og hans undervisning er både grundig og motiverende.

Martin er ikke bare fagligt dygtig – han er ogsÃ¥ en super behagelig person, der skaber en god stemning hver gang. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder fra start til slut.

StÞrste anbefaling herfra – vÊlg Martin, hvis du vil have en kÞrelÊrer i absolut topklasse!

2025幎6月4日

1gear ros

Jeg havde en super god oplevelse hos 1gear! Servicen var i top, de var både professionelle og hjÊlpsomme hele vejen igennem. Jeg kÞrte med Jesper igennem hele forlÞbet, som gik rigtig fint. Han var rigtig dygtig til at hjÊlpe og meget flink.

2025幎6月3日

Den bedste kÞreskole!

Jeg har taget kÞrekort til både bil og motorcykel med Martin som kÞrelÊrer. Martin er et absolut overdådigt menneske, der som kÞrelÊrer formår at håndtere nervÞsitet inden det når at sÊtte sig fast. Martin har en masse tålmodighed, han er altid i godt humÞr og han er fyldt med jokes, der medfÞrer Þmme kinder efter en kÞretime. Det er tydeligt i hans undervisning, at han virkelig brÊnder for at skabe et trygt rum til at lÊre i.

Jeg er glad for, at jeg valgte 1gear til mine kÞrekort - det har vÊret en super god oplevelse!

2025幎5月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。