レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I had a great experience with 1Gear! My instructor, Morten, was patient, professional, and explained everything clearly, which really helped build my confidence behind the wheel. Thanks to his suppor... もっず芋る

Martin er en ekstrem venlig og udadvendt lÊrer, som formÃ¥r at inkluderer alle elever i han undervisning. Martin giver plads til dem som har svÊrt ved evt. problemer ved at tage MC kort. Han er sa... もっず芋る

Vil helt klart anbefale 1gear, og isÊr anbefale min kÞrelÊrer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjÊlpe, og han sÞrgede for at forlÞbet gik pÃ¥ den bedste mulige mÃ¥de. Hans fantastiske... もっず芋る

Jeg valgte kÞreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de ogsÃ¥ var blandt de billigste, var ogsÃ¥ fedt, men slet ikke afgÞrende for mig. Martin blev min kÞrerlÊrer... もっず芋る

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

385件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

SpÊndende og sjovt eventyr

Det her forlÞb med Martin og motorcyklerne er ikke bare et forlÞb hvor du lÊre at kÞre motorcykel, men virkelig ogsÃ¥ fÃ¥r et virkelig godt forhold med din kÞrelÊrer. Martin er jo blevet min anden far. Hvert et minut pÃ¥ kÞreskolen og kÞreturene er jo en oplevelse i sig selv. Martin i sig selv er den perfekte og “sÊrlige” godkendte KÞrelÊre samt bedste man kunne Þnske sig. Ja hvis det ikke var fruen derhjemme, sÃ¥ var det Martin :D

2025幎5月28日

Alt spillede bare hos 1 Gear

Alt spillede bare hos 1 Gear! Super professionel undervisning, god stemning og dygtige kÞrelÊrere der virkelig brÊnder for det de laver. Hvis du vÊlger denne kÞreskole, kommer det til at gÃ¥ – sÃ¥ lÊnge du selv er med i det. Det var en perfekt oplevelse hele vejen igennem. Kan kun anbefales!

2025幎5月21日

Jeg har lige taget mc-kort hos 1

Jeg har lige taget mc-kort hos 1. Gear.
Jeg bestod både teori og kÞreprÞve i 1. ForsÞg, og at jeg er stÊrkt ordblind har ikke vÊret et problem. Super kompetent kÞrelÊrer (Martin) og jeg kan stÊrkt anbefale at tage sit kÞrekort her.

2025幎5月15日

Vil anbefale til alle!

Det har vÊret en fornÞjelse at tag mc kÞrekort hos Martin. Meget fleksibel med tider, han er fyldt med skÞnt humÞr og går langt for at det lykkes for en! Jeg vil uden tvivl anbefale 1gear, til alle der drÞmmer om kÞrekort, hvad end det er til bil eller mc!

2025幎5月7日

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk kÞreskole - Martin er simpelthen verdens bedste kÞrelÊrer. Jeg tog MC-kÞrekort hos 1gear med Martin som kÞrelÊrer, og det har virkelig vÊret et godt forlÞb. Der er fuldstÊndig styr på tingene, kÊmpe fleksibilitet og altid fantastisk stemning. Undervisningen er virkelig grundig, og vi består allesammen både teori og praktisk prÞve i fÞrste forsÞg, takket vÊre Martin. Udover at vÊre super lÊrerigt og i orden, så er det også et virkelig sjovt og fedt forlÞb, isÊr fordi Martins humor er skÞn. KÊmpe anbefaling herfra, der findes ikke et bedre sted at tage kÞrekort

2025幎5月17日

Fremragende kÞreskole

Fremragende kÞreskole. De har styr på alle ting up-to-date og virker ekstremt professionelle. KÞrelÊrerne er rare, hyggelige og sjove både til teori og ude på vejen. 10/10

2025幎5月16日

Super fed kÞreskole

Super fed kÞreskole! Blev hjulpet så godt igennem forlÞbet og bestod begge prÞver i fÞrste hug. Jeg var så heldig at have dygtige Allan Hjort som både teori- og kÞrelÊrer. KÊmpe anbefaling at tage kÞrekort her! :)

2025幎5月17日
自発的なレビュヌ

TÃ¥lmodig, rolig og en masse humor!

Jeg har taget kÞrekort til både kategori A og B, begge gange med Martin som kÞrelÊrer. Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre kÞrelÊrer! Tålmodig, rolig og altid med en god portion humor, det gjorde hele lÊringsprocessen både tryg og sjov. Jeg fÞlte mig virkelig set og forstået, og selv når jeg var nervÞs, formåede han at skabe en rolig stemning. Stor ros og kÊmpe tak, jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
De resterende kÞrelÊrer er absolut ligeså skÞnne og kompetente. En givende oplevelse. Go for it, hvem end der overvejer det!

2025幎5月15日

Bedste kÞreskole ever

Bedste kÞreskole ever! Kan kun anbefales, man fÞler sig sÃ¥ velkommen og i de bedstes hÊnder. SÃ¥ god og lÊrerig teori -og kÞrelektioner. Havde en tidligere dÃ¥rlig oplevelse fra en anden kÞreskole, der gjorde at jeg tÞvede at starte pÃ¥ kÞrekort igen. Men lige prÊcis Martin den mest fantastisk kÞrelÊrer gjorde hele oplevelsen fantastisk for mig igen. Han er sÃ¥ god til at lytte, stÞtte en og giv den tryghed man har brug for nÃ¥r man sidder bag rettet. Han er meget behagelig at kÞre med, kan kun anbefale ham🀩🀩 kÊmpe ros til Martin der har lykkedes med at fÃ¥ mig til at genvinde trygheden i at kÞre bil igen. Du er fantastisk! 🥰

2025幎4月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。