I had a great experience with 1Gear! My instructor, Morten, was patient, professional, and explained everything clearly, which really helped build my confidence behind the wheel. Thanks to his suppor... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Martin er en ekstrem venlig og udadvendt lÊrer, som formÃ¥r at inkluderer alle elever i han undervisning. Martin giver plads til dem som har svÊrt ved evt. problemer ved at tage MC kort. Han er sa... ãã£ãšèŠã
Vil helt klart anbefale 1gear, og isÊr anbefale min kÞrelÊrer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjÊlpe, og han sÞrgede for at forlÞbet gik pÃ¥ den bedste mulige mÃ¥de. Hans fantastiske... ãã£ãšèŠã
Jeg valgte kÞreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de ogsÃ¥ var blandt de billigste, var ogsÃ¥ fedt, men slet ikke afgÞrende for mig. Martin blev min kÞrerlÊrer... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Klar anbefaling af Jesper som kÞrelÊre
Kan virkelig anbefale Jesper som KÞrelÊre, meget nede på jorden og direkte på en konstruktiv måde.
Generelt var hele forlÞbet m. Teori osv fint dog er det vÊrd at bemÊrke at det er meget intensivt og går meget hurtigt.
Enestående mulighed
Enestående mulighed for at tage MC kÞrekort ved en SÊrligt Godkendt KÞrelÊrer her. Kan varmt anbefales.
SpÊndende og sjovt eventyr
Det her forlÞb med Martin og motorcyklerne er ikke bare et forlÞb hvor du lÊre at kÞre motorcykel, men virkelig ogsÃ¥ fÃ¥r et virkelig godt forhold med din kÞrelÊrer. Martin er jo blevet min anden far. Hvert et minut pÃ¥ kÞreskolen og kÞreturene er jo en oplevelse i sig selv. Martin i sig selv er den perfekte og âsÊrligeâ godkendte KÞrelÊre samt bedste man kunne Þnske sig. Ja hvis det ikke var fruen derhjemme, sÃ¥ var det Martin :D
Jeg tog mc kÞrekort hos 1gear og altâŠ
Jeg tog mc kÞrekort hos 1gear og alt spillede bare. De har de bedste kÞrelÊrer i landet!
Fedt miljÞ
Fedt miljÞ, samt motiverende og kompetent mc-kÞrelÊrer - Martin Schultz!
Kan varmt anbefales
Bestod 1. ForsÞg
Bestod 1. ForsÞg, tog kun 5 uger fra start til kÞreprÞve, jeg kan kun anbefale
Alt spillede bare hos 1 Gear
Alt spillede bare hos 1 Gear! Super professionel undervisning, god stemning og dygtige kÞrelÊrere der virkelig brÊnder for det de laver. Hvis du vÊlger denne kÞreskole, kommer det til at gÃ¥ â sÃ¥ lÊnge du selv er med i det. Det var en perfekt oplevelse hele vejen igennem. Kan kun anbefales!
Jeg har lige taget mc-kort hos 1
Jeg har lige taget mc-kort hos 1. Gear.
Jeg bestod både teori og kÞreprÞve i 1. ForsÞg, og at jeg er stÊrkt ordblind har ikke vÊret et problem. Super kompetent kÞrelÊrer (Martin) og jeg kan stÊrkt anbefale at tage sit kÞrekort her.
Vil anbefale til alle!
Det har vÊret en fornÞjelse at tag mc kÞrekort hos Martin. Meget fleksibel med tider, han er fyldt med skÞnt humÞr og går langt for at det lykkes for en! Jeg vil uden tvivl anbefale 1gear, til alle der drÞmmer om kÞrekort, hvad end det er til bil eller mc!
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole - Martin er simpelthen verdens bedste kÞrelÊrer. Jeg tog MC-kÞrekort hos 1gear med Martin som kÞrelÊrer, og det har virkelig vÊret et godt forlÞb. Der er fuldstÊndig styr på tingene, kÊmpe fleksibilitet og altid fantastisk stemning. Undervisningen er virkelig grundig, og vi består allesammen både teori og praktisk prÞve i fÞrste forsÞg, takket vÊre Martin. Udover at vÊre super lÊrerigt og i orden, så er det også et virkelig sjovt og fedt forlÞb, isÊr fordi Martins humor er skÞn. KÊmpe anbefaling herfra, der findes ikke et bedre sted at tage kÞrekort
Fremragende kÞreskole
Fremragende kÞreskole. De har styr på alle ting up-to-date og virker ekstremt professionelle. KÞrelÊrerne er rare, hyggelige og sjove både til teori og ude på vejen. 10/10
Super fed kÞreskole
Super fed kÞreskole! Blev hjulpet så godt igennem forlÞbet og bestod begge prÞver i fÞrste hug. Jeg var så heldig at have dygtige Allan Hjort som både teori- og kÞrelÊrer. KÊmpe anbefaling at tage kÞrekort her! :)
TÃ¥lmodig, rolig og en masse humor!
Jeg har taget kÞrekort til både kategori A og B, begge gange med Martin som kÞrelÊrer. Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre kÞrelÊrer! Tålmodig, rolig og altid med en god portion humor, det gjorde hele lÊringsprocessen både tryg og sjov. Jeg fÞlte mig virkelig set og forstået, og selv når jeg var nervÞs, formåede han at skabe en rolig stemning. Stor ros og kÊmpe tak, jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
De resterende kÞrelÊrer er absolut ligeså skÞnne og kompetente. En givende oplevelse. Go for it, hvem end der overvejer det!
Den bedste kÞreskole og bedsteâŠ
Den bedste kÞreskole og bedste kÞrelÊrer.
Klart det bedste sted at erhverve MC kÞrekort
Quick hold ca 4-5 uger fra teoristart til kÞreprÞve ðªð Excellent ð
âïžâïžâïžâïžâïž
Kan varmt anbefale 1Gear!
Jeg kan varmt anbefale 1Gear!
En sÊrlig stor ros til Jesper for hans imÞdekommende vÊremåde, grundighed og ikke mindst hans tålmodighed. Det har vÊret en fornÞjelse hele vejen igennem!
90% sure that it is the best drivingâŠ
90% sure that it is the best driving school in Denmark 9000 Aalborg. If you are going to receive your driving licence you will get a really cool experience with the guys who will help you to pass it.
Bedste kÞreskole ever
Bedste kÞreskole ever! Kan kun anbefales, man fÞler sig sÃ¥ velkommen og i de bedstes hÊnder. SÃ¥ god og lÊrerig teori -og kÞrelektioner. Havde en tidligere dÃ¥rlig oplevelse fra en anden kÞreskole, der gjorde at jeg tÞvede at starte pÃ¥ kÞrekort igen. Men lige prÊcis Martin den mest fantastisk kÞrelÊrer gjorde hele oplevelsen fantastisk for mig igen. Han er sÃ¥ god til at lytte, stÞtte en og giv den tryghed man har brug for nÃ¥r man sidder bag rettet. Han er meget behagelig at kÞre med, kan kun anbefale hamð€©ð€© kÊmpe ros til Martin der har lykkedes med at fÃ¥ mig til at genvinde trygheden i at kÞre bil igen. Du er fantastisk! ð¥°
Mega godt og hurtigt forlÞb hos 1gear.
Mega godt og hurtigt forlÞb hos 1gear.
Dette sted kan anbefales, hvad end man skal erhverve sig licens til bil eller motorcykel!
Nyt udstyr, motorcykler og en fed lÊrer - sÃ¥ bestÃ¥r man i fÞrste hug ððð
SeriÞst bedste kÞreskole
SeriÞst bedste kÞreskole! MÞg heldigt at have bedste kÞrelÊrer også nemlig Martin. Han gjorde det til en god oplevelse
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ