Jeg troede min mobil havde brug for en reparation af ladestik, dog var det kun nÞdvendigt at fÃ¥ ladestikke renset. Nu virker min mobil igen, og det blev betydeligt billiger ind forventede. Tak for den... ãã£ãšèŠã
Har i dag vÊret nede min datters tlf. Den skulle have nyt glas + panserglas pÃ¥. Virkelig sÞde og kompetente medarbejdere. Da jeg skulle hente den igen fik jeg afvide at der manglede noget tape indven... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte en brugt MacBook hos iPhone i NÊstved og solgte samtidig min gamle. Super sÞdt og meget hjÊlpsomt personale, der er fair og tydeligt har kundens bedste i fokus. Rigtig god oplevelse hele vej... ãã£ãšèŠã
Jeg kontaktede 1phone, da skÊrmen pÃ¥ min mobil telefon gik sort. Lige fra start til slut, fik jeg den bedste kundevenlige service ever og skÊrmen pÃ¥ min telefonen blev fixet pÃ¥ en lille times tid, til... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb salg reparation af SmartPhone Pc Mac og tablet
Jernbanegade 8B , 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
- 91919131
- info@1phone.dk
- 1phone.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
DÃ¥rlig service
Jeg kom ind for at fÃ¥ renset mit tastatur pÃ¥ min MacBook. Fik svaret, at dét kunne de/man ikke - men de kunne mÃ¥ske skifte tastaturet, det ville de vende tilbage med. Jeg har endnu ikke hÞrt fra dem, og nu har min kÊreste renset mit tastatur pÃ¥ fem minutter uden problemerâŠ.
God dialog med 1phone
Jeg henvende mig til 1phone med udskiftning af nyt batteri til min Mac book Air. Responset var hurtigt. Fejlretning blev gennemfÞrt hurtigt og professionelt og i en god dialog med mig.1phone får mine bedste anbefalinger.
Ãr sÃ¥ nöjd ðâŠ
Mycket trevlig och ett gott bemötande av denne sÀljare. Håller vad han lovar
Ãr sÃ¥ nöjd bÃ¥de av sÀljaren och min nya mobil IPhone 15 pro
Meget positivt
Meget positivt. KÞbte en tlf - dagen efter om formiddagen blev den leveret til dÞren :-)
Hurtig service og fin kvalitet.
Er gode til at give et godt tilbud, ventetiden er kort og kvaliteten er god.
Ubeskrivelig god service
Ubeskrivelig god service! Super sÞd, hurtig og sÞrger for at du går ud af butikken med et godt tilbud. Kommer helt klart igen, hvis noget nyt opstår
God service!
God service!!
ALTID god service
Kan kun anbefale 1phone
Altid god og venlig betjening og super hjÊlpsomme . Gode priser
Har brugt dem både privat og via mit job og servicen og venligheden er i top både når jeg kommer som privat person og ifb med mit job...
Hurtig og professionel betjening
Hurtig og professionel betjening
Skiftede skÊrm på 1 time som lovet.
Kan kun anbefales
Virkelig god og effektiv service, til gode priser
Virkelig god butik, med super godt, forstående og effektivit personale. Afleverede to telefoner, og de reparerede dem inden for to dage, 5/5 stjerner. Meget effektivt og godt, med passende priser.
Super god service og rÃ¥dgivningâŠ
Jeg fik super god service og rådgivning omkring reparation og opsÊtning af en mobiltlf.
1 Phone
1 Phone, er et super godt sted med vildt god kundeservice. Fik min nye mobil til en vildt god pris, og fik også solgt min gamle til noget godt. Super god hjÊlp til det hele, man blive guidet godt igennem hele processen. En helt klar anbefaling herfra!
En super service
En super service
Vi fik bÃ¥de reparationen hurtigere og billigere end vi havde regnet med ð det var skÞnt .
SkÊrmen vi gerne vil have skulle bestilles hjem men pÃ¥ trods af det var iPadâen fÊrdig fÞr vi havde regnet med og den virker perfekt
Alt var som det skulle vÊre intet derâŠ
Alt var som det skulle vÊre intet der mega flink person der sad bag disken og var god til at forklar og ikke mindst var servicen i verdensklasse alt er tip top herfra
Servicen var i top
Servicen var i top, det gik hurtigt og prisen var fornuftig.
Super god service
Super god service! Får lavet bagglasset på min iPhone. 14 pro Max og blot 10 dage efter den igen revnet uden provokation, butikken tilbyder at reparerer den igen, gratis. Trods fejl under 2 skift af skÊrm betalte jeg kun for hvad jeg var blevet lovet.
Kan kun anbefales
Fuld pris dâor halvt arbejde
Fik instaleret styresystem pÃ¥ min ânye brugteâ computer. Idet jeg betalte nÊsten 600kr for dette regnede jeg med at computeren nu var helt up to date, men man har fra 1Phones side desvÊrre valgt laveste fÊllesnÊvner og instaleret det Êldste styresystem som den kunne trÊkke⊠Nu skal jeg sÃ¥ bruge tid pÃ¥ at opdatere den sÃ¥ den overhoved kan downloade google Chrome og lignende almindelige programmer.
For den pris burde jeg fÃ¥ en computer der faktisk virker og ikke bare er i stand til at tÊnde for at fÊrdiggÞre installations processenâŠ
Har heldigvis fundet et andet sted i byen hvor pris og kvalitet af arbejdet hÊnger sammen.
Svar til 1phone: Tak for tilbud om hjÊlp til yderligere opsÊtning, men jeg har lige selv opdateret den til det nyeste OS der anbefales til den. SÃ¥ nu er den faktisk brugbarâŠ.
Ps: Tak for det nu redigerede svar fra jer⊠Ja den kom ind uden styresystem. Det var det jeg kom ind for at fÃ¥ installeret, sÃ¥ lad vÊr med at lyde som om det er mig der et total idiotâŠ

1Phone ããã®åç
God rådgivning og pris
Skulle bare ned og hente en pakke, men endte med at kÞbe en brugt iPad 8.
Fik god rådgivning, service og en god pris. Tak.