レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Punktlighet, kompetens effektivitet, serviceanda för installatören som dessutom var social, informativ och stÀda upp efter sig bÃ¥de inne och ute. AnlÀggningen Àr tystgÃ¥ende, effektiv med bra och fyll... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag köpte min första pump av 20grader för nÃ¥gra Ã¥r sedan. DÃ¥ gick allt toppen. Nu efter mitt andra köp Àr jag fortfarande lika nöjd med bÃ¥de rÃ¥dgivningen som med slutresultatet. Kan starkt rekommend... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med bemötandet och att de var så lösningsorienterade nÀr vi hade lite speciella önskemål för leverens och installation.

5぀星のうち3の評䟡

Hej, nÀr man köper funkar allt vÀl och bra priser. Men nÀr det blir GarantiÀrende, då blir det jobbigt, dålig hjÀlp, mycket tidsspillan och frustration

䌁業情報

1. ゚アコン販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi erbjuder nordiska vÀrmepumpar med komplett installation i hela Sverige! Med vår långa erfarenhet, våra generösa öppettider och våra expert-installatörer vågar vi garantera att ni blir nöjda om ni handlar av oss. Vi erbjuder bl.a. vÀrmepumpar från Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu, Toshiba och Bosch. Total-installation för dig som ska installera för första gången. Standard-installation för dig som vill byta ut en gammal vÀrmepump. Vi erbjuder dessutom gratis expertrådgivning på mail, telefon och live-chat 7 dagar i veckan!

4.3

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Punktlighet

Punktlighet, kompetens effektivitet, serviceanda för installatören som dessutom var social, informativ och stÀda upp efter sig både inne och ute.
AnlÀggningen Àr tystgående, effektiv med bra och fyllig manual och kontrollen Àr tydlig och enkel Àven för en 80+.

2025幎10月10日

Rekommenderas starkt!

Gav mig in i luftvÀrmepumpsdjungeln utan att veta vad som var rÀtt för mig, sÀljaren Magnus tog snabb kontakt och vÀgledde mig hela vÀgen till installationen. Rekommenderas starkt!

2025幎8月15日
5぀星のうち5の評䟡

Jag tog in offerter och jÀmförde flera

Jag tog in offerter och jÀmförde flera olika alternativ, men valet föll på 20grader tack vare deras snabba svar och genuina vilja att hjÀlpa. SÀljaren Magnus var både kunnig och lÀtt att prata med, vilket gjorde beslutet enkelt i slutÀndan. VÀldigt nöjd med både service och produkt!

Tack.

2025幎8月7日

Köpte en Amparell luft/luft med

Köpte en Amparell luft/luft med installation och allt via 20 grader

Haft problem sedan första dagen.

Alla skyller på varandra. Firman som gjorde installationen hÀnvisar till sÀljaren, sÀljaren hÀnvisar till tillverkaren, tillverkaren hÀnvisar till sÀljaren och ingen av dom Àr intresserad av att sjÀlva kolla på utrustningen vad som Àr fel.

Kommer aldrig ha med någon av dessa lallare att göra igen.

Betalar hellre och stödjer nån lokalt

2024幎7月8日

20 grader rekommenderas EJ!,

InstÀmmer i andra inlÀgg. NÀr det kommer till garantiÀrenden så hÀnder inget.
För er som lÀser detta. Detta nÀtföretag sÀljer pumpar, men installationen görs av ett annat företag”Kylslaget”. Sök pÃ¥ Kylslaget pÃ¥ webbsidan.
Gör inte inte vårt misstag att handla hÀr.
Detta företag kan vi inte rekommendera.

2022幎12月1日

Köpte en vÀrmepump för 2.5årsen nu

Köpte en vÀrmepump för 2.5årsen nu. gick tyvÀrr sönder och dÀr slutade den goda upplevelse.
Bara löfte att service var på vÀg men ingen kom, nÀr det vÀl kom en kunde han vÀldigt lite om pumpar, testade det inbyggda felsöknings programet (vilket jag så klart redan gjort) och konstaterade då den var sönder.
Sen tog det 2månader innan nr2 kom och inte gick det bÀttre tyvÀrr.
Sen var det åter tyst i ytterligare 3månader trots jag ringde några gånger i veckan.
Försök nr3 kom att sluta som dom övriga försöken.
DÀr upphörde som helt att försöka laga den.
Nu över ett år senare ligger Àrendet hos AllmÀnna reklamations nÀmnden då firman vÀgra byta ut pumpen.

KÖP AVRÅDES BESTÄMT!!

2022幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

En Fuji vÀrmepump som slutade fungera

En Fuji vÀrmepump som slutade fungera, 5 års garanti. Men vad hjÀlper det Nu vÀntat en månad på reparation och 20 grader skyller på alla andra och tycker dom har ansvaret i stÀllet. Finns andra som sÀljer pumpar.......fått vÀnda mig till ARN.

2022幎2月9日
5぀星のうち1の評䟡

Vi bestilte en high end toshiba varmepumpe som blev leveret 1,5 måneder forsent. Indstallation var så dårlig at vi fik en ny installatÞr ud for at gÞre det rigtigt. yderligere måtte jeg rydte op i 2 timer efter den fÞrste installatÞr. vÊggende skulle vaske grundet sorte finger. Når det kommer til fakturaen blev jeg også sendt til Visma service incasso uden jeg har modtaget en opdateret faktura.

jeg kan bestem ikke anbefale 20 grader, som har ekstrem rod i deres forretning og ingen kunde service.

Ronni

2021幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Sju veckor frÃ¥n bestÀllning till

Sju veckor från bestÀllning till installation.
Pumpen skulle ha Wi-Fi, klickade Àven i Wi-Fi-alternativet. StÃ¥r ÀndÃ¥ hÀr med en pump som behöver en adapter för 1800kr

KundtjÀnst tappar intresset rÀtt snabbt nÀr de fått betalt och av någon anledning går det inte att lÀmna ett negativt omdöme i den kundundersökning de skickar ut.

2021幎9月4日

Orderstrul och garantiÀrende

Fick orimligt lång vÀntetid på installation trots att de kommunicerat annat vid kontakt. Sen fick jag fick jag fixa elinstallationen sjÀlv trots att detta skulle ingå. Utöver det var det rÀtt mycket annat strul med order och faktura.

NÀr jag vÀl haft pumpen i 6 månader började den missljuda. Det har nu gått 9 veckor och ingen återkoppling runt förvÀntad tid till åtgÀrd trots flera påtryckningar.

Är riktigt besviken och kan inte rekommendera någon att handla från dessa.

2021幎8月15日

Varning för denna nÀtbutik

Varning för denna nÀtbutik. Finns ingen kundservice nÀr varan vÀl krånglar. Har vÀntat i 2 månader för att få min pump reparerad/utbytt på ett garantiÀrende men inget hÀnder.

20grader Àr vÀldigt passiva och förhalar garantiÀrenden istÀllet för att göra det bÀsta för dig som kund.

Så handla absolut inte från denna nÀtbutik.

2021幎3月30日

fuskvirksomhed!!!

Denne er en fuskvirksomhed. De overbeviser at man skal have en installatÞr til a kigge på muligheden for hvor varmepumpen skal vÊre. Udover at der er en mega lang ventetid. Man får besked at ca pris for en installation er mellem 5-7 tusind hvilken er indenfor rimelighedsgrÊnser og en varmepumpe til ca 17000 som skulle vÀre den absolute bedste en Toshiba. Installatören kommer endelig efter en Lang vÀntetid og bedömer at pumpen skal placeras på en så dårlig sted at det ikke gav mening. Men han rekommenderet det som var det mest simpel Arbejde for ham. Jag fortalte hvor jag vil have den pumpen placeret hen men,det var for komplicerat sagde han og dyrt. Det ku jag ik förstår . 20grader sagde en pris mellem 5-7 tusind . Herefter kommer 20grader med en offert på 46.300 kr inkl pumpen som lå på 17.000 det er jo helt galt!!!!!!!!!! Jag takker nej og var sur over at jag skulle vente så Lang tid for en offert som absolut ikke var rimelig. Fik en anden virkomhed med en anden pump til en vÀrdi på15.000 total pris med installation blev 23.400 med samme placering . Sindsyg at de forsÞger at lure folk på denne måde. Virksomhed til virksomhed kan have en lille prisforskel på10-20 procent men 50 procent er ren fusk. Nu får jeg en påmindelsesfaktura på 1500 fordi installatÞren kom forbi plus 60 kr. jeg har ikke engang fået den oprindelig fakturen på 1500 kun påmindelsen. Det er sådan de fuske folk. Jeg har betalt det men ville skrive denne kommentar så alle ved hvad for en virksomhed 20 grader og deres såkaldte dyre installatÞr er for nogen fusker

2020幎12月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス