BÀttre blir det inte
Flera Ã¥r har jag funderat och velat kring frÃ¥gan om val av luft/luft vÀrmepump. BÃ¥de funktion, mÀrke, placering etc (ovanvÃ¥ning, snedtak). Flera lokala företag var hÀr och tittade, funderade och sÃ¥g vissa lösningar - och flera problem. Jag ringde vid skede Filip (Treza Solutions) och bemöttes personligt, klokt och vÀnligt. Ett företag som var lÀngre ifrÃ¥n rent geografiskt - men som kÀndes sÃ¥ nÀra. Alltid genomtÀnkta svar, alltid med mina behov i fokus och med husets förutsÀttningar i gott minne. Flera samtal, och varje gÃ¥ng riktig vilja att fÃ¥ allting rÀtt. Trygghet, klokhet, snÀllhet och Àrlighet. DÃ¥ montören Rickard kom - samma tema. SÃ¥ tillmötesgÃ¥ende, sÃ¥ genomgÃ¥ende duktig, sÃ¥ vÀnlig - tack, tack, tack Rickard. Han var sÃ¥ noggrann, tog sig tid att fundera igenom alternativ, begrundade det estetiska och var sÃ¥ mÃ¥n om att resultatet skulle bli det bÀsta. SÃ¥ mycket vÀnlighet i en mÀnniska. Gjorde det besvÀrliga enkelt (det var otroligt besvÀrligt att komma Ã¥t, installera etc - men Rickard gav inte upp). Ãven vÀdret visade sin allra sÀmsta sida. Jag funderar Àn hur du lyckades komma in emellan vÀggarna och göra det jobbet du gjorde, men jag tÀnker mig att det kan betyda ngt att du installerat fler Àn 1000 vÀrmepumpar :) Jag fÃ¥r ÀndÃ¥ inte ihop hur du lyckades. Din attityd var helt enkelt fantastisk.
Det finns liksom riktigt god vilja hos detta företag, och dom vill att du ska få det som Àr bra för dig (och ditt hus). Ett företag som står för det dom sÀljer, och som håller fast vid det utlovade. Så enkelt och vackert. Det Àr på flera sÀtt kanske t o m konstigt att få så mycket flexiblare, bÀttre, mer personligt etc möte och installation från ett företag som initialt sett ter sig delvis fjÀrran - Àn från nÀra och lokala företag. Treza Solutions lyckas få ihop det som Àr betydelsefullt och vÀrdefullt med distans - och det krÀver nog mycket mer av dom som jobbar dÀr.
Så var du Àn bor, så kan jag från hjÀrtat sÀga att du nog ska vÀlja Treza Solutions oberoende av lösning du söker. Dom tÀnker med dig, och tÀnker hela vÀgen. Dom tar hand om allt som sker på vÀgen och stressar dig inte. Det finns företag med lite hjÀrta (ideal, vÀrderingar), men dom kommer liksom inte emot varje dag - hÀr har du ett.
Jag blir glad varje gång jag blickar emot ert jobb. Tacksam. Kanske t o m lite rörd. Mitt hjÀrtligaste varmaste tack går till er - bli aldrig annorlunda.
2023幎3æ30æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ