Professionelt og pålidelig
Professionelt, venlig, hurtig og ikke i det mindste, pålidelig service. Pakkerne kommer profesionelt frem og altid pakket grundig. Vi kan varmt anbefale!
Mvh MSByg
En webshop, hvor du som forbruger kan kÞbe kvalitets produkter, der bliver indkÞbt, således vi kan levere til den bedste pris, måske et par dage senere, men på de par dage spare du måske flere tusinde kr.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Mvh MSByg
Jeg kÞbte isoleringsmaterialer til mit hus. Materialernes kvalitet er meget god, leveringen var hurtig, og servicen var rigtig godt.Jeg er meget tilfreds.Tak.ð
Det har vÊret en fin oplevelse at handle med jer, alt har vÊret som det skulle også anvisning af brugen af materialer
Det er fÊrdig lavet og virker godt
Fantastisk oplevelse med 247-Byg!
Jeg har haft en super positiv oplevelse med 247-Byg. Produkterne var prÊcis som beskrevet, og priserne var virkelig konkurrencedygtigeâog det uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Deres sortiment af byggematerialer er stort, og det er tydeligt, at de importerer direkte uden dyre mellemled hvilket gav sig til udtryk i den lave pris.
Kundeservicen var hjÊlpsom og hurtig til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l, og leveringen skete hurtigere end forventet. Det gjorde hele byggeprojektet meget nemmere for mig. Jeg kan varmt anbefale 247-Byg til alle, der leder efter gode materialer til en fair pris â jeg vil helt sikkert handle hos dem igen!
Super service og leveringstid! 247byg havde alle de materialer på lager, som jeg lÊnge havde ledt efter - ringede til dem med nogle ting og fik uovertruffen service. Bestilte torsdag morgen og havde det hele dagen efter til frokost.
Kan man gÞre noget for at give mere end 5 stjerner, så gjorde jeg det meget gerne!

247byg ããã®åç
Der er bare hurtig levering. Skarpe priser.
Kun Toms op her fra!!!
Har over flere omgange kÞbt hos 247byg.dk , hvor ikke bare prisen har vÊret skarp, men også servicen! Efterspurgte overpap uden klÊbekant ifm. med tagprojekt og fik dagen efter et tilbud, endda med tagpap på Þnsket mål. Kan varmt anbefale at ringe ved bestilling - der er råd og vejledning at hente.
Bestilte isolering torsdag morgen og det var leveret pÃ¥ min adresse fredag eftermiddag. Lynhurtig levering og skarp pris. ðð»
Super service, meget flinke folk, der blev leveret det der var bestilt og pris som aftalt. Ingen slinger i valser. Kan varm anbefales
Lidt for sen betaling, og så må jeg pludselig ikke modtage resten af mine varer.
For 4 mdr siden bestilte jeg, og jeg har stadig ikke fået den sidste del af de produkter jeg har betalt for.
Fortryder jeg har handlet her!

247byg ããã®åç