Installatörerna var kanon! DÀremot nÀr fakturan kom sÃ¥ hade företaget lagt till 1tkr som en tillÀggsavgift för 1h arbete extra som ingen har nÀmnt. Jag bad de ta bort den och dÃ¥ har de istÀllet ökat... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det var lÀtt att komma i kontakt. Utskickad elektriker kom för art bedöma nödvÀndigt arbete snabbt. Redan dagen efter. Litet minus för att nÀrmsta elektriker bor 1 timme bort, vilket ger en hö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Installatören gjorde ett bra och snabbt jobb Men förstÃ¥r mig inte pÃ¥ eran hemsida eftersom varje gÃ¥ng man gÃ¥r in dÀr kopplas man till olika stÀllen T.ex nÀr man trycker pÃ¥ ett ansikte hamnar ho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Killen jag pratade med förstod min oro och lovade att komma och hjÀlpa mig sÃ¥ fort han kunde. Det tog inte lÃ¥ngt tid,och arbetet utfördes ocksÃ¥ ganska fort.Jag Àr mycket nöjd med att jag fick hjÀlp sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
24 Center Sverige AB ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
24 Center - Snabb hjÀlp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal rÀcker. 24/7
Ett samtal rÀcker
- Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
- Proffs på plats som avtalat: mer Àn 55 000 slutförda jobb
- Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar
Akut hjÀlp?
Ãr situationen kritisk eller Àr schemat spÀckat? FrÃ¥n oss kan du i bÀsta fall fÃ¥ ett proffs till platsen pÃ¥ upp till 15 minuter.
HjÀlp vid behov
Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis nÀr du vill.
Om oss
24 Center Àr en jourcentral inom fastighetsteknik, dÀr vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, nÀr som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.
Du får ett proffs på plats nÀr du vill. För att få hjÀlp ska vara lÀtt!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Kontakt med utförare inte bra.
Kontakt med utförare inte bra.
Har förmodligen för mycket att göra.

Snabb, Àrlig och proffessionell service
Jag ringde 24 Center Sverige igÃ¥r kvÀll nÀr vi hade strömavbrott hemma och fick fantastisk hjÀlp. Teknikern tog sig tid att lugnt guida mig genom hur jag skulle kontrollera smÀltpropparna, och det visade sig att en hade gÃ¥tt. Han förklarade tydligt att det enda som behövde göras var att byta ut den â inget mer komplicerat Àn sÃ¥. All rÃ¥dgivning var helt gratis och bemötandet var bÃ¥de professionellt och vÀldigt vÀnligt. Otroligt uppskattat nÀr man stÃ¥r dÀr i mörkret och Àr osÀker. Rekommenderas varmt!

24 Center Sverige AB ããã®åç
RörlÀggare till ett mindre jobb
Vår tekniker René från Totaljouren var fantastisk - snabb, kompetent, pålitlig och som pricken över i dessutom trevlig.
Före uppdraget var det administrativt lite trassligt gÀllande information, men det vÀgdes upp av leverantören som utförde arbetet på plats.

24 Center Sverige AB ããã®åç
Mycket strul för att sÀtta dit enâŠ
Mycket strul för att sÀtta dit en kökskran tog tid på sig kom försent på avtalad tid 35 min.

Det blev bra
Ni lovade att det skulle vara någon på plats inom en timme men det tog två timmar

Ni löste mitt elproblem.
För det första, att kontakta er via online Àr något som Àr förvånade enkelt och med snabb återkoppling. För det andra, så Àr jag nöjd med hjÀlpen av att lösa mitt elproblem.

24 Center Sverige AB ããã®åç
Elfirman jag verkligen kan rekommendera!
Trevligt bemötande nÀr jag ringde och bad om hjÀlp och en vÀnlig och hjÀlpsam elektriker som kom och fixade så allt funkade igen.

Fakturerar 1,250 kr i timman för enkeltâŠ
Fakturerar 1,250 kr i timman för enkelt jobb av låssmed (ej akut jobb).
Uppgav att låssmed fans inom 5 km men i verklige 3,7 mil bort
Restiden Àr samma 1.250 kr tim.
7 dagars faktura ?
kommer aldrig att rekommendera 24 till någon !

Snabbt svar men överdebiteringar
Snabbt svar på förfrågan men överdebitering. 20 minuter arbete, 2500 kr, för flytt av uttag med 2 cm. Det Àr orimligt i min mening. Finns det andra lösningar Àn 24center och Bravida/Calgrens Elektriska Ab kommer jag anlita dem istÀllet.

24 Center Sverige AB ããã®åç
Snabb hjÀlp trots den sena timmen pÃ¥âŠ
Snabb hjÀlp trots den sena timmen på kvÀllen !

24 Center Sverige AB ããã®åç
Jag bokar en dag för att fÃ¥ mitt vattenâŠ
Skriver detta för att få dom att antingen förbÀttra sig eller förvarna folk så dom inte upplever samma sak som jag gjorde.
Jag bokar en dag för att få mitt vatten fixat. Det Àr bekrÀftat att dom kommer och fixar problemet med all info jag gett dom. Dagen kommer men ingen dyker upp. Dom sÀger att dom inte har hittade någon som kunde komma. - vad Àr poÀngen med att boka något och förbetala om man inte vet om någon kan komma Àn?
Vi bokar ny tid nÀsta dag och han kommer och ser på vattnet. Han får igång vattnet men sÀger att problemet inte Àr löst. Så det Àr alltså en temporÀr lösning han gjort. Han sÀger att han ska återkomma imorgon för att hÀmta nya delar.
NÀsta dag så frågar jag vilken tid han kommer. Då sÀger dom att jag måste se på min garanti så dom kan hÀmta rÀtt delar. Jag återkommer med info om garantin. Dagen efter ringer dom och bokar en ny tid om två dagar 1400.
Nu har det alltså gått fem dagar sen dagen det var bestÀmt att dom skulle fixa vattnet.
Ingen dyker upp 1400. Så jag ringer dom och dom påstår att jag inte har bokat något idag? Jag förklarar att ni ringde upp mig och bokade en ny tid idag. Tillslut efter flertal telefonsamtal så finner dom personen som bokade min tid och han bekrÀftar att det var bestÀmt idag 1400. Dom ringer upp mig igen och sedan ber mig att lÀgga ner detta Àrende och ge mig en återbetalning för det blir för komplicerat, fram & tillbaka som dom inte kan lösa.
Så detta slutade med att jag vÀntade i en vecka för att tillslut, aldrig få den hjÀlpen jag betalade för och har nu levt utan vatten i min bostad en vecka lÀngre på grund av att dom hela tiden var försenade med bokningarna och fortsatte insistera att dom kan fixa det. Detta tog bara onödig tid, stress och pengar medans jag aldrig fick den hjÀlpen jag ville ha.
Detta Àr nog den vÀrsta service jag fått. Det Àr helt skrattretande. Inkompetenta. Slarvade bort bokningarna rörmokarna var alltid en timme sen, bokningarna sköts alltid upp en-två dagar och kundservice hörde aldrig av sig nÀr man vÀntade på återkoppling. REKOMMENDERAR INTE DESSA. UNDVIK.

24 Center Sverige AB ããã®åç
Jag Àr inte sÃ¥ insatt i elektrologi menâŠ
Jag Àr inte så insatt i elektrologi men jag tror att de gjorde sitt bÀsta.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ