Banner for 24 Center Sverige AB

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Installatörerna var kanon! DÀremot nÀr fakturan kom sÃ¥ hade företaget lagt till 1tkr som en tillÀggsavgift för 1h arbete extra som ingen har nÀmnt. Jag bad de ta bort den och dÃ¥ har de istÀllet ökat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det var lÀtt att komma i kontakt. Utskickad elektriker kom för art bedöma nödvÀndigt arbete snabbt. Redan dagen efter. Litet minus för att nÀrmsta elektriker bor 1 timme bort, vilket ger en hö... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Installatören gjorde ett bra och snabbt jobb Men förstÃ¥r mig inte pÃ¥ eran hemsida eftersom varje gÃ¥ng man gÃ¥r in dÀr kopplas man till olika stÀllen T.ex nÀr man trycker pÃ¥ ett ansikte hamnar ho... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Killen jag pratade med förstod min oro och lovade att komma och hjÀlpa mig sÃ¥ fort han kunde. Det tog inte lÃ¥ngt tid,och arbetet utfördes ocksÃ¥ ganska fort.Jag Àr mycket nöjd med att jag fick hjÀlp sÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

5. 錠前垫
  6. 配管工

24 Center Sverige AB に぀いお

圓該䌁業による蚘述

24 Center - Snabb hjÀlp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal rÀcker. 24/7

Ett samtal rÀcker

• Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
  • Proffs pÃ¥ plats som avtalat: mer Àn 55 000 slutförda jobb
  • Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar

Akut hjÀlp?

Är situationen kritisk eller Àr schemat spÀckat? FrÃ¥n oss kan du i bÀsta fall fÃ¥ ett proffs till platsen pÃ¥ upp till 15 minuter.

020 74 24 70

HjÀlp vid behov

Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis nÀr du vill.

Boka besök

Om oss

24 Center Àr en jourcentral inom fastighetsteknik, dÀr vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, nÀr som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.

Du får ett proffs på plats nÀr du vill. För att få hjÀlp ska vara lÀtt!

3.9

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Kontakt med utförare inte bra.

Kontakt med utförare inte bra.
Har förmodligen för mycket att göra.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att kontakten med utföraren inte motsvarade dina förvÀntningar. Det Àr sjÀlvklart inte acceptabelt att en kund ska uppleva bristande tillgÀnglighet eller kÀnslan av att inte bli prioriterad.

Vi kan se att Àrendet Àr slutfört, men vi tar din feedback på största allvar och kommer att följa upp detta med berörd låssmed. Oavsett arbetsbelastning ska kommunikationen vara tydlig och professionell genom hela processen.

Om det finns något ytterligare du vill att vi följer upp Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss på 08 40 24 24 1 eller via fakturering@24center.se

Snabb hjÀlp

Snabb hjÀlp. Kunnig

2026幎2月3日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 HÀrligt att höra att du upplevde snabb och kunnig hjÀlp frÃ¥n vÃ¥r VVS-tekniker i VÀsterÃ¥s.

Ett tips Àr att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning. Vi hjÀlper gÀrna igen nÀr behov uppstår, Àven inom el, spolbil eller låsservice.

Snabb, Àrlig och proffessionell service

Jag ringde 24 Center Sverige igÃ¥r kvÀll nÀr vi hade strömavbrott hemma och fick fantastisk hjÀlp. Teknikern tog sig tid att lugnt guida mig genom hur jag skulle kontrollera smÀltpropparna, och det visade sig att en hade gÃ¥tt. Han förklarade tydligt att det enda som behövde göras var att byta ut den – inget mer komplicerat Àn sÃ¥. All rÃ¥dgivning var helt gratis och bemötandet var bÃ¥de professionellt och vÀldigt vÀnligt. Otroligt uppskattat nÀr man stÃ¥r dÀr i mörkret och Àr osÀker. Rekommenderas varmt!

2026幎2月10日

24 Center Sverige AB からの回答

Stort tack för din fantastiska recension! ⚡ Vi Àr verkligen glada att vÃ¥r elektriker kunde guida dig lugnt och tydligt nÀr strömmen gick och att problemet löstes snabbt och kostnadsfritt. Extra viktigt nÀr det Àr mörkt och osÀkert.

Registrera dig gÀrna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning. Vi finns hÀr nÀr du behöver oss igen.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! ⚡ Vad bra att vi kunde hjÀlpa dig att snabbt hitta en skicklig elektriker i Uppsala.

Registrera dig via mejlet du fått för att ta del av 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta uppdrag genom vårt lojalitetsprogram. Vi hjÀlper Àven gÀrna till med VVS, spolbil och låsservice.

5぀星のうち5の評䟡

RörlÀggare till ett mindre jobb

Vår tekniker René från Totaljouren var fantastisk - snabb, kompetent, pålitlig och som pricken över i dessutom trevlig.
Före uppdraget var det administrativt lite trassligt gÀllande information, men det vÀgdes upp av leverantören som utförde arbetet på plats.

2026幎2月4日

24 Center Sverige AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att arbetet i Skurup blev vÀl utfört och att teknikern levererade pÃ¥ hög nivÃ¥.

Registrera dig gÀrna via mejlet du fått för att få 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning genom vårt lojalitetsprogram.

Det var snabb hjÀlp!

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 🔐 HÀrligt att höra att du fick snabb hjÀlp av vÃ¥r lÃ¥ssmed i Lund.

Kom ihåg att registrera dig via mejlet du fått så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning genom vårt lojalitetsprogram.

5぀星のうち2の評䟡

Mycket strul för att sÀtta dit en

Mycket strul för att sÀtta dit en kökskran tog tid på sig kom försent på avtalad tid 35 min.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att installationen av kökskranen drog ut på tiden och att ankomsten blev försenad. Det Àr inte den nivå av punktlighet och struktur vi står för, och det Àr något vi ser allvarligt på.

Vi kommer att ta detta vidare med den VVS-partner som varit ute i Dalarna, eftersom våra kunder ska kunna lita på att avtalade tider hålls och att arbetet genomförs effektivt. Din feedback Àr viktig och hjÀlper oss att stÀlla rÀtt krav på våra samarbeten.

Som en gest för att återvinna ditt förtroende erbjuder vi 10 % rabatt på arbetstimmarna vid nÀsta bestÀllning. Du får information via mejl om hur du registrerar detta inför kommande uppdrag.

Det blev bra

Ni lovade att det skulle vara någon på plats inom en timme men det tog två timmar

2026幎2月5日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 🚐 Vi förstÃ¥r att vÀntetiden blev lÀngre Àn utlovat och beklagar att det tog tvÃ¥ timmar i stÀllet för en. Samtidigt Àr vi glada att du valde vÃ¥r spolbil i JÀmtland och att hjÀlpen kom fram och kunde lösa situationen.

Registrera dig gÀrna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning. Vi finns hÀr om du behöver hjÀlp igen, oavsett om det gÀller VVS, el eller låsservice.

Snabb hjÀlp

Snabb hjÀlp, trevligt bemötande

2026幎2月5日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 🚐 Vi Àr glada att vÃ¥rt spolbilsteam i Hallstahammar kunde ge snabb hjÀlp och ett trevligt bemötande.

Registrera dig gÀrna via mejlet du fått för att ta del av 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta uppdrag.

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande. Snabbt utfört.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 💧 Vad bra att arbetet i Charlottenberg blev snabbt och smidigt utfört.

Glöm inte att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram och få 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning.

Ni löste mitt elproblem.

För det första, att kontakta er via online Àr något som Àr förvånade enkelt och med snabb återkoppling. För det andra, så Àr jag nöjd med hjÀlpen av att lösa mitt elproblem.

2026幎2月4日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! ⚡ Roligt att höra att kontakten online var enkel och att vår elektriker i Angered kunde lösa ditt elproblem snabbt och professionellt.

Registrera dig via mejlet du fått för att få 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning genom vårt lojalitetsprogram.

5぀星のうち5の評䟡

Elfirman jag verkligen kan rekommendera!

Trevligt bemötande nÀr jag ringde och bad om hjÀlp och en vÀnlig och hjÀlpsam elektriker som kom och fixade så allt funkade igen.

24 Center Sverige AB からの回答

Stort tack för ditt omdöme! ⚡ Vi uppskattar att du lyfter bÃ¥de bemötandet och hjÀlpen frÃ¥n vÃ¥r elektriker i Nacka.

Kom ihåg att registrera dig via mejlet du fått så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning. Vi finns hÀr Àven för VVS, lås och spolbil om behov uppstår.

Fakturerar 1,250 kr i timman för enkelt

Fakturerar 1,250 kr i timman för enkelt jobb av låssmed (ej akut jobb).
Uppgav att låssmed fans inom 5 km men i verklige 3,7 mil bort
Restiden Àr samma 1.250 kr tim.
7 dagars faktura ?

kommer aldrig att rekommendera 24 till någon !

2025幎12月4日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplevde både kostnaden och hanteringen som missvisande, och vi förstår att det skapar frustration nÀr förvÀntningarna inte stÀmmer med utfallet. Det Àr inte den kÀnsla vi vill att någon kund ska ha efter ett uppdrag.

Vid bokning informerar vi alltid om timpris, debitering av restid, både muntligt och skriftligt i orderbekrÀftelsen.
En körtid pÃ¥ omkring 30–40 minuter Àr vanligt i mÃ¥nga omrÃ¥den, Àven nÀr en lÃ¥ssmed finns relativt nÀra geografiskt, men vi tar med oss din synpunkt kring tydlighet kring avstÃ¥nd och restid.

Om något kÀnns oklart eller om du vill att vi går igenom just ditt Àrende i detalj Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår ekonomiavdelning på 08 40 24 24 1 eller via fakturering@24center.se
. Vi vill alltid sÀkerstÀlla att allt har gått rÀtt till och reda ut eventuella frågetecken.

5぀星のうち5の評䟡

Ni tåg hand om mitt problem.

2026幎2月3日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! ⚡ Vad bra att vi kunde ta hand om ditt problem tillsammans med vÃ¥r elektriker i StrÀngnÀs.

Registrera dig gÀrna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram och få 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning.

Snabbt svar men överdebiteringar

Snabbt svar på förfrågan men överdebitering. 20 minuter arbete, 2500 kr, för flytt av uttag med 2 cm. Det Àr orimligt i min mening. Finns det andra lösningar Àn 24center och Bravida/Calgrens Elektriska Ab kommer jag anlita dem istÀllet.

2026幎1月27日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att kostnaden upplevdes som orimlig i förhållande till den tid arbetet tog, och vi förstår att det skapar frustration. Det Àr sjÀlvklart inte den kÀnsla vi vill att någon kund ska ha efter ett elarbete.

Vid bokning informerar vi om timpris, minsta debitering och övriga villkor, och faktureringen baseras på detta snarare Àn enbart faktisk tid på plats. Samtidigt tar vi din synpunkt på allvar och vill gÀrna sÀkerstÀlla att allt har hanterats korrekt i just ditt Àrende.

Vi uppmuntrar dig att ta kontakt med vår ekonomiavdelning på 08 40 24 24 1 eller via fakturering@24center.se
, så går vi igenom fakturan tillsammans och reder ut eventuella oklarheter.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb hjÀlp trots den sena timmen på

Snabb hjÀlp trots den sena timmen på kvÀllen !

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! ⚡ HÀrligt att höra att du fick snabb hjÀlp trots den sena timmen av vÃ¥r elektriker i TÀby.

Glöm inte att registrera dig via mejlet du fått så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning genom vårt lojalitetsprogram.

5぀星のうち1の評䟡

Jag bokar en dag för att fÃ¥ mitt vatten

Skriver detta för att få dom att antingen förbÀttra sig eller förvarna folk så dom inte upplever samma sak som jag gjorde.

Jag bokar en dag för att få mitt vatten fixat. Det Àr bekrÀftat att dom kommer och fixar problemet med all info jag gett dom. Dagen kommer men ingen dyker upp. Dom sÀger att dom inte har hittade någon som kunde komma. - vad Àr poÀngen med att boka något och förbetala om man inte vet om någon kan komma Àn?

Vi bokar ny tid nÀsta dag och han kommer och ser på vattnet. Han får igång vattnet men sÀger att problemet inte Àr löst. Så det Àr alltså en temporÀr lösning han gjort. Han sÀger att han ska återkomma imorgon för att hÀmta nya delar.

NÀsta dag så frågar jag vilken tid han kommer. Då sÀger dom att jag måste se på min garanti så dom kan hÀmta rÀtt delar. Jag återkommer med info om garantin. Dagen efter ringer dom och bokar en ny tid om två dagar 1400.
Nu har det alltså gått fem dagar sen dagen det var bestÀmt att dom skulle fixa vattnet.

Ingen dyker upp 1400. Så jag ringer dom och dom påstår att jag inte har bokat något idag? Jag förklarar att ni ringde upp mig och bokade en ny tid idag. Tillslut efter flertal telefonsamtal så finner dom personen som bokade min tid och han bekrÀftar att det var bestÀmt idag 1400. Dom ringer upp mig igen och sedan ber mig att lÀgga ner detta Àrende och ge mig en återbetalning för det blir för komplicerat, fram & tillbaka som dom inte kan lösa.

Så detta slutade med att jag vÀntade i en vecka för att tillslut, aldrig få den hjÀlpen jag betalade för och har nu levt utan vatten i min bostad en vecka lÀngre på grund av att dom hela tiden var försenade med bokningarna och fortsatte insistera att dom kan fixa det. Detta tog bara onödig tid, stress och pengar medans jag aldrig fick den hjÀlpen jag ville ha.

Detta Àr nog den vÀrsta service jag fått. Det Àr helt skrattretande. Inkompetenta. Slarvade bort bokningarna rörmokarna var alltid en timme sen, bokningarna sköts alltid upp en-två dagar och kundservice hörde aldrig av sig nÀr man vÀntade på återkoppling. REKOMMENDERAR INTE DESSA. UNDVIK.

Jag Àr jette nöjd

Jag Àr jette nöjd. Han Àr jette trevlig. Ni Àr toppen

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du Àr sÃ¥ nöjd och att vÃ¥r VVS-tekniker i Karlskoga upplevdes som bÃ¥de trevlig och professionell.

Vi hjÀlper gÀrna igen framöver, oavsett om det gÀller VVS, el, spolbil eller låsservice.

Snabb och kompetent servive

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 HÀrligt att höra att du upplevde snabb och professionell hjÀlp frÃ¥n vÃ¥r VVS-tekniker pÃ¥ Lidingö.

5぀星のうち4の評䟡

Jag Àr inte sÃ¥ insatt i elektrologi men

Jag Àr inte så insatt i elektrologi men jag tror att de gjorde sitt bÀsta.

Tack för ditt omdöme! ⚡
Vi uppskattar att du tog dig tid att lÀmna feedback och Àr glada att höra att du upplevde att vår elektriker i Malmö gjorde sitt bÀsta för att hjÀlpa till.

Ett tips Àr att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning. Vi finns gÀrna hÀr igen om du behöver elservice eller annan hjÀlp via 24 Center framöver.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。