Skulle montera en kökskran. Kökskranen köpte jag själv. Standard montering skulle kosta 1890sek. Kostnaden blev 4257sek efter rot. Han tre dubblade alla kostnader för vad kopplingarna kostade i butik... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Det var lätt att komma i kontakt. Utskickad elektriker kom för art bedöma nödvändigt arbete snabbt. Redan dagen efter. Litet minus för att närmsta elektriker bor 1 timme bort, vilket ger en hö... もっと見る
企業が回答しました
Killen jag pratade med förstod min oro och lovade att komma och hjälpa mig så fort han kunde. Det tog inte långt tid,och arbetet utfördes också ganska fort.Jag är mycket nöjd med att jag fick hjälp så... もっと見る
Installatören gjorde ett bra och snabbt jobb Men förstår mig inte på eran hemsida eftersom varje gång man går in där kopplas man till olika ställen T.ex när man trycker på ett ansikte hamnar ho... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
24 Center Sverige AB について
当該企業による記述
24 Center - Snabb hjälp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal räcker. 24/7
Ett samtal räcker
- Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
- Proffs på plats som avtalat: mer än 55 000 slutförda jobb
- Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar
Akut hjälp?
Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 15 minuter.
Hjälp vid behov
Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.
Om oss
24 Center är en jourcentral inom fastighetsteknik, där vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, när som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.
Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!
Forsbyvägen 6, 741 40, Knivsta, スウェーデン
Mycket tillmötesgående när jag ringde
Mycket tillmötesgående när jag ringde
Snabb och bra service
Kom på utsatt tid
Personen som kom var väldigt trevlig
och hjälpte mig på det bästa .
Rose-Marie

Min reparation fungerade snabbt men det
Min reparation fungerade snabbt men det
var ju på tok för dyrt.

Bristande information
Jag fick inte information vid bokning att även restiden debiterades och för ett väldigt litet jobb fick jag betala det dubbla mot minimidebiteringen jag fått information om. Uselt skött!

24 Center Sverige AB からの回答
Använder lokala leverantörer men med…
Använder lokala leverantörer men med helt annan prisbild.

24 Center Sverige AB からの回答
Jag är jätte nöjd med arbetet ni har…
Jag är jätte nöjd med arbetet ni har utfört.
Kommer ringa igen när det blir mer

24 Center Sverige AB からの回答
Bra information inför och trevlig…
Bra information inför och trevlig reparatör. Dock betydligt dyrare än vad vi beräknat!

24 Center Sverige AB からの回答
Iofs vänlig omtänksam rörmokare vill…
Iofs vänlig omtänksam rörmokare vill hjälpa mig byta toasits. Uppger att fästen är trasiga. Åker, faktiskt i 2 omgångar=snällt för att hitta rätt produkt. Monterar den.
Men det är en annan modell , 4 cm smalare än ursprunglig vilket gör att själva porslinet inte täcks.
Jag påpekar och vill inte ha den utan själv hitta korrekt genom att ta med den gamla till butik.
Rörmokaren besviken, kan ju inte få pengar åter då den inte är oanvänd.
Jag tyckte han var snäll, ha jag vet korkat, så vi splittrade summan
Skulle aldrig gjort så om jag inte var sjuk/nyopererad. Orkade bara inte
Men jag kommer inte att rek entreprenören

24 Center Sverige AB からの回答
Kontakt med utförare inte bra.
Kontakt med utförare inte bra.
Har förmodligen för mycket att göra.

24 Center Sverige AB からの回答
Snabb, ärlig och proffessionell service
Jag ringde 24 Center Sverige igår kväll när vi hade strömavbrott hemma och fick fantastisk hjälp. Teknikern tog sig tid att lugnt guida mig genom hur jag skulle kontrollera smältpropparna, och det visade sig att en hade gått. Han förklarade tydligt att det enda som behövde göras var att byta ut den – inget mer komplicerat än så. All rådgivning var helt gratis och bemötandet var både professionellt och väldigt vänligt. Otroligt uppskattat när man står där i mörkret och är osäker. Rekommenderas varmt!

24 Center Sverige AB からの回答
Rörläggare till ett mindre jobb
Vår tekniker René från Totaljouren var fantastisk - snabb, kompetent, pålitlig och som pricken över i dessutom trevlig.
Före uppdraget var det administrativt lite trassligt gällande information, men det vägdes upp av leverantören som utförde arbetet på plats.

24 Center Sverige AB からの回答
Mycket strul för att sätta dit en…
Mycket strul för att sätta dit en kökskran tog tid på sig kom försent på avtalad tid 35 min.

Det blev bra
Ni lovade att det skulle vara någon på plats inom en timme men det tog två timmar

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。