Banner for 24 Center Sverige AB

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det var lÀtt att komma i kontakt. Utskickad elektriker kom för art bedöma nödvÀndigt arbete snabbt. Redan dagen efter. Litet minus för att nÀrmsta elektriker bor 1 timme bort, vilket ger en hö... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Installatören gjorde ett bra och snabbt jobb Men förstÃ¥r mig inte pÃ¥ eran hemsida eftersom varje gÃ¥ng man gÃ¥r in dÀr kopplas man till olika stÀllen T.ex nÀr man trycker pÃ¥ ett ansikte hamnar ho... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Han verkade kunnig och var trevlig. Vi hade en god kontakt sÃ¥ jag slapp att vÀnta, han kom pÃ¥ utsatt tid och det Àr i dag topp. Jag har upplevd att dom sÀger vi Àr dÀr mellan kl 10 och 16, hela dagen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Otroligt att fÃ¥ en faktura pÃ¥ 12200 kr för 5 minuter arbete. Berodde bl a pÃ¥ att reparatören Ã¥kte frÃ¥n BorÃ¥s till oss. 2,5 timma enkel resa. Det fick vi betala 4 timmar för. Man sÃ¥ att man hade repar... もっず芋る

䌁業情報

5. 錠前垫
  6. 配管工

24 Center Sverige AB に぀いお

圓該䌁業による蚘述

24 Center - Snabb hjÀlp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal rÀcker. 24/7

Ett samtal rÀcker

• Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
  • Proffs pÃ¥ plats som avtalat: mer Àn 55 000 slutförda jobb
  • Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar

Akut hjÀlp?

Är situationen kritisk eller Àr schemat spÀckat? FrÃ¥n oss kan du i bÀsta fall fÃ¥ ett proffs till platsen pÃ¥ upp till 15 minuter.

020 74 24 70

HjÀlp vid behov

Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis nÀr du vill.

Boka besök

Om oss

24 Center Àr en jourcentral inom fastighetsteknik, dÀr vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, nÀr som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.

Du får ett proffs på plats nÀr du vill. För att få hjÀlp ska vara lÀtt!

3.9

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bra utfört

Svarade snabbt,fick hjÀlp på ett bra och snabbt sÀtt.
Personen som kom och gjorde jobbet var också vÀldigt trevlig och lÀtt att prata med.

2026幎4月7日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad bra att höra att du fick snabb Ã¥terkoppling och hjÀlp av en trevlig och kunnig VVS-tekniker i Skövde.

Registrera dig gÀrna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning.

Toppen!

Det var jÀtte bra att få hjÀlp vid behov!

2026幎4月7日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du uppskattade hjÀlpen nÀr du behövde den i BorÃ¥s.

Ett tips Àr att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning.

5぀星のうち1の評䟡

Hela upplevelsen var bara usel

Hela upplevelsen var bara usel.
Kontakten med underleverantören var extremt dålig.

2025幎9月18日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att helheten inte levde upp till dina förvÀntningar och att kontakten med underleverantören inte fungerade som den ska.

Den hÀr typen av feedback tar vi på stort allvar. Den elektriker som varit ute brukar få mycket höga betyg, vilket gör det extra viktigt för oss att förstå vad som gått fel i just ditt fall. Vi kommer att ta detta vidare med berörd partner för att sÀkerstÀlla att det inte hÀnder igen.

Vi vill inte att någon kund ska lÀmnas med den hÀr kÀnslan efter ett uppdrag.

Sjukt dyrt!!!

Sjukt dyrt!!!! Tog alternativet att det inte var jour, Àndå dubbelt så dyrt som andra. Skulle inte rekommendera till någon.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att kostnaden kan upplevas hög i jÀmförelse med andra alternativ.

Vi vill förtydliga att priserna alltid kommuniceras både muntligt vid bokning och skriftligt i orderbekrÀftelsen innan uppdraget genomförs. Samtidigt Àr vi glada att du fick snabb och fungerande hjÀlp nÀr du behövde det.

Vi Àr kanske inte alltid det billigaste alternativet, men vi fokuserar på att kunna erbjuda snabb, tillgÀnglig och trygg service. Att få tag i en rörmokare med kort varsel kan vara svårt, och dÀr arbetar vi för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och snabb hjÀlp ger vi.

Bra service

Bra service, snabbt återkoppling från mitt mail till att någon hörde av sig. Sedan blev det lite knas med tiden och nÀr montören skulle komma på besök. Fick en tid som inte höll fick flytta 2 dagar till vi fick hjÀlp. Det var OK då vi var hemma...

2026幎3月27日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 💧 Vad bra att höra att du fick snabb Ã¥terkoppling, Àven om det blev en ombokning innan besöket i Hedemora.

Tog UC för inget arbete.

Bra telefonservie.
En hantverkare hörde av sig men återkom aldrig med någon offert på mitt jobb. 24 center tog en UC på ett jobb som aldrig blev av.
TjÀnsten kÀnns oseriös.

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att processen inte fungerade som den skulle efter första kontakten.

Det stÀmmer att det dröjde för lÀnge innan vår partner återkom med offert, och det Àr inte den nivå vi förvÀntar oss. Vi ser allvarligt på detta och tar det vidare internt för att sÀkerstÀlla att det inte hÀnder igen.

Vi kan Àven se att en offert till slut skickades från oss, men vi förstår att upplevelsen dessförinnan påverkade ditt förtroende. NÀr det gÀller kreditupplysning Àr det en rutin vi har i samband med Àrenden, men vi tar med oss din feedback kring hur detta upplevs nÀr ett jobb inte blir av.

Otroligt smidigt och snabbt

Otroligt smidigt och snabbt. Bra utfört arbete och trevlig hantverkare. Gav bra tips utan att vara alltför sÀljande

2026幎3月28日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du upplevde tjÀnsten som smidig och att arbetet blev bra utfört av vÃ¥r VVS-tekniker i KÃ¥rböle.

5぀星のうち1の評䟡

Står inte för att de gjort fel.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det kÀnns frustrerande nÀr hjÀlpen inte motsvarar förvÀntningarna.

Utifrån den information som gavs vid bokning gÀllde Àrendet stopp i avloppet, vilket Àr något vår spolbilstekniker kan hantera. NÀr teknikern kom ut visade det sig att problemet istÀllet låg i diskmaskinen, vilket krÀver en annan typ av specialist, vanligtvis en vitvarutekniker.

Eftersom vår partner har varit på plats och avsatt tid för uppdraget sker debitering för besöket.

Vi tar samtidigt med oss din feedback, då det Àr viktigt att vi blir Ànnu tydligare i dialogen kring vad som behöver kontrolleras innan rÀtt typ av hjÀlp bokas.

5぀星のうち2の評䟡

Extremt dyrt för tjÀnsten

Extremt dyrt för tjÀnsten. De kom ut på måndagen för att fixa ett stop och slutade på 7000kr - helt galet. De fakturera mig för 100 plasthandaskar och tyckte det var helt rimligt. Antaglien Àr de dåliga på sitt jobb så det tog extremt lång tid eller så Àr detta de dyraste rörmokarna i hela Sverige.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att kostnaden upplevs som hög och att det skapar frustration.

Efter utfört arbete har du fått information från vår rörmokarpartner via mail dÀr tidsåtgången och de moment som genomförts förklaras, inklusive varför arbetet tog den tid det gjorde.

Vi tar samtidigt med oss din feedback kring hur kostnader och material uppfattas, då det Àr viktigt för oss att det kÀnns tydligt och rimligt för våra kunder.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb service och trevligt bemötande

Snabb service och trevligt bemötande från montör och kontor

2026幎3月31日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 🔐 Vad bra att höra att du fick snabb service och ett trevligt bemötande från vår låssmed i Uppsala.

Ett tips Àr att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning.

Det löste sig till slut

Det löste sig till slut. Men det blev alldeles för dyrt för detta lilla jobb.

2026幎3月23日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! ⚡ Vad bra att höra att problemet löste sig till slut.

Vi förstår samtidigt att kostnaden kan upplevas hög i förhållande till arbetets omfattning och uppskattar att du lyfter det.

Jag Àr nöjd

Jag Àr nöjd. Kompentent och ganska snabb service, trots att det var helg och kvÀll.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du fick kompetent och snabb hjÀlp, Àven under helg och kvÀll i Öregrund.

Stopp i avloppet

Stopp i avloppet

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 🚐 Vad skönt att höra att stoppet i avloppet kunde lösas.

Vi tar med oss din synpunkt kring prisbilden, då det Àr viktigt för oss att upplevelsen kÀnns rÀttvis hela vÀgen.

5぀星のうち1の評䟡

Pga ett missförstÃ¥nd hade besöket inte

Pga ett missförstÃ¥nd hade besöket inte avbokats och rörmokaren ringde pÃ¥ morgonen och mitt Àrende hade redan Ã¥tgÀrdats av annan.Jag gick med pÃ¥ att betala tiden och fick en rÀkning pÃ¥ 2500 !!!GROSSISTBESÖk och servicebil utan rotavdrag

2026幎3月28日

Tack för din feedback.
Vi beklagar att situationen upplevdes som frustrerande.

Vi vill förtydliga att bokningen inte var avbokad inför besöket.
I vÃ¥r tidigare kontakt har du sjÀlv skrivit: “Mitt fel Àr att jag inte ringde och avbokade.”

Vår rörmokare hade dÀrför planerat in uppdraget och avsatt tid enligt bokningen, vilket innebÀr att debitering sker nÀr ett besök inte avbokas enligt villkoren.

Vi vill också förtydliga att någon separat kostnad för grossistbesök inte har fakturerats. På fakturan står det:
“Restid och grossistbesök Àr ocksÃ¥ avgiftsbelagd arbetstid”,
vilket Àr generell information som finns på alla våra fakturor, inte en specifik debitering i detta fall.

Du har Àven fått en uppdaterad faktura dÀr ROT-avdraget Àr inkluderat.

Vi har förståelse för att missförstånd kan uppstå, men vill samtidigt vara tydliga med vad som faktiskt har avtalats och fakturerats.

5぀星のうち3の評䟡

Jag fick mycket efterstÀdning

Jag fick mycket efterstÀdning kÀllarlokal samt anvÀnda trÀdgårdsredskap som jag trodde skulle bli avspolade efter anvÀndandet

2026幎3月21日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att det inte lÀmnades i det skick du förvÀntade dig efter arbetet, det ska sjÀlvklart kÀnnas tryggt och ordnat Àven nÀr jobbet Àr klart.

Vi tar med oss detta och ser över hur vi kan bli bÀttre kring efterarbete och stÀdning tillsammans med våra spolbilspartners i Sölvesborg.

Snabb Ã¥terkoppling och tillgÀngliga för

Snabb återkoppling och tillgÀngliga för frågor.

2026幎3月20日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad bra att höra att du fick snabb Ã¥terkoppling och att vi fanns tillgÀngliga för dina frÃ¥gor i Malmö.

Snabb och bra hjÀlp

Snabb och bra hjÀlp! Professionellt och tryggt.

2026幎3月18日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 🔐 Vad roligt att höra att du fick snabb och professionell hjÀlp och att upplevelsen kÀndes trygg.

Registrera dig gÀrna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nÀsta bestÀllning. Vi hjÀlper gÀrna igen framöver.

JÀttebra snabb service.

Vi fick hjÀlp samma dag.

2026幎3月18日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad skönt att höra att du fick hjÀlp samma dag via vÃ¥r VVS-service i Tumba. Snabb tillgÀnglighet Àr nÃ¥got vi verkligen prioriterar.

Montering av kran utomhus

Bra kundbemötande och vÀldigt flexibla
Montörer var vÀldigt trevligt och service inriktad.
Lite dyrare Àn jag hade tÀnkt mig

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du upplevde både bra bemötande och flexibla lösningar, samt att våra montörer var trevliga och serviceinriktade.

Vi förstår samtidigt att kostnaden kan upplevas högre Àn förvÀntat och uppskattar att du delar din synpunkt.

5぀星のうち1の評䟡

Ge bÀttre info till kund angÃ¥ende

Ge bÀttre info till kund angÃ¥ende priset, fakturan stÀmmer ej med utfört arbete. Antal dagar till sista betalningen var dessutom max 5 dagar

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du upplever att informationen kring pris och faktura inte varit tillrÀckligt tydlig.

Vi kan se att du redan varit i kontakt med oss och att Àrendet Àr under hantering. Vi arbetar med att gå igenom detta noggrant för att sÀkerstÀlla att allt Àr korrekt och tydligt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。