Banner for 24 Center Sverige AB

TrustScore 5段階評価の4

3.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det var lätt att komma i kontakt. Utskickad elektriker kom för art bedöma nödvändigt arbete snabbt. Redan dagen efter. Litet minus för att närmsta elektriker bor 1 timme bort, vilket ger en hö... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Installatören gjorde ett bra och snabbt jobb Men förstår mig inte på eran hemsida eftersom varje gång man går in där kopplas man till olika ställen T.ex när man trycker på ett ansikte hamnar ho... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Han verkade kunnig och var trevlig. Vi hade en god kontakt så jag slapp att vänta, han kom på utsatt tid och det är i dag topp. Jag har upplevd att dom säger vi är där mellan kl 10 och 16, hela dagen... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Otroligt att få en faktura på 12200 kr för 5 minuter arbete. Berodde bl a på att reparatören åkte från Borås till oss. 2,5 timma enkel resa. Det fick vi betala 4 timmar för. Man så att man hade repar... もっと見る

企業情報

5. 錠前師
  6. 配管工

24 Center Sverige AB について

当該企業による記述

24 Center - Snabb hjälp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal räcker. 24/7

Ett samtal räcker

• Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
  • Proffs på plats som avtalat: mer än 55 000 slutförda jobb
  • Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar

Akut hjälp?

Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 15 minuter.

020 74 24 70

Hjälp vid behov

Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.

Boka besök

Om oss

24 Center är en jourcentral inom fastighetsteknik, där vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, när som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.

Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!

3.9

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Beställde installation av disk-och…

Beställde installation av disk-och tvättmaskin. Fick byte av äldre elkontakt.

2026年3月14日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att resultatet inte motsvarade det du beställt och förstår att det skapar frustration när arbetet inte stämmer med förväntningarna.

Vi har tyvärr inte tillräckligt med information om just detta ärende utifrån omdömet, men om något inte blivit korrekt eller om du anser att arbetet inte utförts som avtalat vill vi självklart titta närmare på det.

Kontakta gärna vår ekonomiavdelning på 08 40 24 24 1 eller via fakturering@24center.se, så går vi igenom ärendet och ser vad som hänt.

Snabb service

Snabb service, trevligt mottagande.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 🚐 Vad bra att du fick snabb service och ett trevligt bemötande från vårt spolbilsteam i Örbyhus.

Ett tips är att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi hjälper gärna igen framöver.

5つ星のうち1の評価

Missnöjd med utförande och fakturering.

Ringde 24Center för att få hjälp med en läckande toalett. Fick snabb hjälp, även om mängden mail och att det togs en kreditupplysning var lite drygt. Efter kontakt med VVS-firman fotograferade jag delarna som felade och skickade till rörmokaren. Efter tre timmars jobb konstaterade han att toastolen borde bytts istället, stolen rinner fortfarande (på annat ställe) och går nu inte att spola. Jag får en faktura på ca 4300. Jag accepterar inte leveransen, men hör inget från 24center. Efter flera försök får jag tag på deras ekonomiavdelning och förklarar att jag inte är nöjd, och föreslår att de bjuder på arbetstiden för att installera en ny toastol (som jag tyckte de borde sagt behövdes från början). Det går de inte med på. Toastolen behöver fortfarande bytas men det får någon annan firma göra.

2026年2月27日
自発的なレビュー

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att resultatet inte blev som förväntat och förstår att det är frustrerande när problemet inte blir löst fullt ut.

Vår rörmokare som varit på plats har lång erfarenhet och gjorde bedömningen att problemet kunde åtgärdas utan att byta hela toalettstolen. Tyvärr visade det sig under arbetets gång att en mer omfattande åtgärd krävdes, och därför har en offert på installation av ny toalett skickats.

Vi har förståelse för att detta inte blev den lösning du hoppats på. Samtidigt behöver vi ta betalt för den arbetstid som lagts ner vid felsökning och åtgärdsförsök. När det gäller kreditupplysning är det en rutin vi tillämpar och informerar om i samband med bokning.

Vi tar med oss din feedback kring både kommunikation och förväntansbild, då det är viktigt för oss att bli tydligare i liknande situationer framöver.

5つ星のうち4の評価

Mycket bra och vänligt bemött.

Blev bra fixat o vänligt mottagande

2026年3月12日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 🔐 Vad roligt att höra att du blev vänligt bemött och att arbetet blev bra utfört av vår låssmed i Sjöbo.

Ett tips är att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi finns gärna här igen om du behöver hjälp framöver.

Snabb och bra service

Snabb och bra service, hittade bra hantverkare i mitt närområde

2026年3月12日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du fick snabb och bra service och att vi kunde hjälpa dig hitta rätt VVS-hantverkare i Göteborg.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi finns även här om du behöver hjälp med el, spolbil eller låsservice framöver.

5つ星のうち5の評価

Snabbt och bär det passade oss

Fixade problemet snabbt och på en tidpunkt som passade oss bättre än honom.

2026年3月11日

24 Center Sverige AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad bra att höra att problemet kunde lösas snabbt och att vår rörmokare i Täby kunde anpassa tiden så att det passade er.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi hjälper gärna igen när behov uppstår.

nöjd

jag är mycket nöjd

2026年3月10日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 🚐 Vad roligt att höra att du är nöjd med hjälpen du fick via vår kombibil i Eskilstuna.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi finns här om du behöver hjälp igen framöver.

Smidigt

Smidigt med bara ett samtal. Det tog dock lite tid innnan jag fick kontakt med en utförare

2026年3月3日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 💧 Vad bra att du upplevde det smidigt att boka hjälp via oss. Vi beklagar att det tog lite tid innan kontakt med utföraren kom igång, men är glada att du till slut fick hjälp med ditt VVS-ärende i Nynäshamn.

5つ星のうち4の評価

De kom på utsatt tid bra kontakt med…

De kom på utsatt tid bra kontakt med utförare innan. Dock hade de lite otur då deras grejer inte var riktigt i ordning eller att de inte kunde fixa till dem så de fick komma igen dagen efter.
Men mycket bra kundbemötande

2026年2月25日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 🚐 Vad roligt att höra att du upplevde bra bemötande och god kontakt med vår spolbilspartner i Norrköping. Vi beklagar att utrustningen inte fungerade som planerat vid första tillfället, men uppskattar att arbetet kunde slutföras kort därefter.

5つ星のうち5の評価

Snabbaste service jag varit med om

Ifylld intresse om vvs arbete månd kväll 22.30. Uppringd 23.00 och kontakt med hantverkare på tisd morgon. Arbetet utfört onsd, det kallar man sjukt bra service och handläggning av 24 center. Återkommer lätt om jag behöver mer hjälp av hantverkare.

24 Center Sverige AB からの回答

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 💧 Det gläder oss att höra att processen fungerade smidigt från första kontakt sent på kvällen till att arbetet var klart av vår rörmokare i Helsingborg.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Via 24 Center kan du även boka hjälp inom el, spolbil eller låsservice när behovet uppstår.

2026年2月28日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! ⚡ Vad roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp från vår elektriker i Kärna.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram och få 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi hjälper dig gärna igen framöver.

5つ星のうち2の評価

Booked for LG refrigerator installation…

Booked for LG refrigerator installation through 24service but the vendor sent was hurrying to install and installed improperly without doing door alignment and water filter was not fit.

2026年3月7日

24 Center Sverige AB からの回答

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear that you are not satisfied with the outcome of the installation.

In this case, our VVS partner assisted with picking up the refrigerator that had been purchased separately and completed the installation by connecting the necessary water and electrical components. If there are issues related to the appliance itself, such as door alignment or the water filter fitting, these would typically be related to the product rather than the installation work. In such cases, the best course is usually to contact the company where the refrigerator was purchased.

We always aim to provide professional installations and appreciate you taking the time to share your experience.

Kind regards,
We at 24 Center

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling. Bra service från företaget som utförde arbetet.

2026年3月6日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 🚐 Härligt att höra att du upplevde snabb återkoppling och bra service från spolbilsteamet i Vårsta.

5つ星のうち4の評価

Dom e väldigt bra och snabba

Dom e väldigt bra och snabba. Dock lite dyrt men väldigt enkelt.

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 💧 Vi är glada att höra att du upplevde hjälpen som både snabb och smidig från vår VVS-tekniker i Bunkeflostrand. Vi förstår samtidigt att priset kan upplevas högt ibland och uppskattar att du delar din synpunkt.

Snabbt

Snabbt, smidigt och proffsigt.

24 Center Sverige AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! 🚐
Det gläder oss att höra att du upplevde hjälpen från vår spolbil på Ekerö som snabb, smidig och professionell. När problem uppstår är vårt mål alltid att kunna lösa det så effektivt som möjligt och med ett tryggt bemötande hela vägen.

Ett tips är att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram. Då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Via 24 Center kan du dessutom enkelt boka hjälp inom flera tjänster, till exempel VVS, elektriker, låssmed eller spolbil när behovet uppstår.

Vi hjälper dig gärna igen framöver.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, bra dialog med reparatörerna hela vägen per telefon innan reparation och väl utfört arbete. Mycket nöjd med resultatet.

2026年2月24日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧
Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och bra dialog hela vägen fram till att arbetet utfördes.
Vi är glada att vår VVS-tekniker i Tumba kunde leverera ett resultat som du känner dig riktigt nöjd med.

Via 24 Center kan du dessutom enkelt boka hjälp inom VVS, el, spolbil eller låsservice när behovet uppstår.

5つ星のうち5の評価

Att kunna ringa och förklara sitt…

Att kunna ringa och förklara sitt ärende …och att sedan bli erbjuden hjälp så fort !!

2026年3月4日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du upplevde det smidigt att ringa in, förklara ditt ärende och snabbt få hjälp via vår VVS-service i Växjö.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi hjälper dig gärna igen framöver, oavsett om det gäller VVS, el, spolbil eller låsservice.

5つ星のうち4の評価

Behövde en kvalificerad hantverkare och…

Behövde en kvalificerad hantverkare och hittade en på 24 Center

2026年2月25日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt omdöme! 💧 Vad bra att du via oss kunde hitta en kvalificerad VVS-tekniker i Hägersten när behovet uppstod. Vår ambition är att alltid kunna koppla ihop kunder med rätt hantverkare snabbt och tryggt.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Via 24 Center får du både trygghet och snabb hjälp när något behöver lösas i hemmet.

Tack

Tack , bra arbete

2025年10月11日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet som utfördes av vår VVS-tekniker i Tierp.

Mycket nöjd

Personen som svarade var mycket hjälpsam, och hittade dessutom en elektriker som varit hemma hos oss förut. Emil från Elajo är helt suverän

2026年2月22日

24 Center Sverige AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! ⚡ Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och att vi kunde koppla dig till en elektriker i Borås som du redan haft en positiv erfarenhet av.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Genom 24 Center får du trygg kontakt med lokala hantverkare och snabb hjälp när det behövs.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。