Mám skvÄlou zkuÅ¡enost , pÅi objednávce jsem udÄlala chybu , okamÅŸitÄ jsem obchod kontaktovala a vÅ¡e bylo ihned vyÅeÅ¡eno a druhÜ den bylo zboÅŸÃ na cestÄ a tÅetà den doruÄeno , jsem nadÅ¡ená a moc dÃky.R... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Byl jsem velmi mile pÅekvapen pÅÃstupem tohoto obchodu k zákaznÃkovi. Nejen, ÅŸe majà skvÄlÜ sortiment zboÅŸÃ ale ÅŸe dokáşà pomoci vyÅeÅ¡it i zapeklitÜ pÅÃpad, kdy doÅ¡lo k poÅ¡kozenà stanu vlivem nepÅÃznÄ... ãã£ãšèŠã
Objednával jsem z důvodu dostupnosti jeÅ¡tÄ modrého náÅadà Unior aby mi to nedÄlalo neplechu. MÄl jsem trochu obavy zda skuteÄnÄ dorazà modré provedenÃ. To co jsem si objednal jsem skuteÄnÄ dostal. Cen... ãã£ãšèŠã
VÜmÄna velikostà probÄhla velmi rychle,vrácenà penÄz po zakoupenà nového zboÅŸÃ v tentÜş den. VÅ¡e dorazilo rychle,kvalitnÄ uÅ¡ité a za dobrou cenu. NepodaÅilo se nám vygenerovat Å¡tÃtek dopravce.Po e-... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
24MX je spoleÄnostÃ, která se snaÅŸÃ poskytovat vybavenà a dÃly pro motokros, enduro, motocykly a celou komunitu okolo. NaÅ¡Ãm cÃlem je poskytnout zcela novou úroveÅ záşitku z nakupovánÃ, stejnÄ jako bezkonkurenÄnà sortiment za neuvÄÅitelné ceny.
24MX
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- PoÅ¡tovné zdarma nad 2999KÄ*
- PÅi nákupu nad 2999 KÄ máte nárok na poÅ¡tovné zdarma (Nevztahuje se na nadrozmÄrné zboÅŸÃ)
- Vrácenà zboşà do 60 dnů
- Zakoupené zboÅŸÃ můşete vrátit nebo do 60ti dnů od jeho zakoupenÃ. ZboÅŸÃ musà bÜt zabaleno v originálnÃm balenÃ, nepouÅŸito a v perfektnÃm stavu. NepÅijÃmáme vrácenà elektroniky (CDI boxy a systémy zapalovánÃ), podloÅŸky ventilu, hlavnà trysky karburátoru, zboÅŸÃ vyrobeno na zakázku a vÜrobky podléhajÃcà zkáze jako jsou doplÅky stravy a energetické nápoje.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÅ¡e v poÅádku
VÅ¡e skvÄlé! DoruÄenà bylo velmi rychlé a vÅ¡e pÅiÅ¡lo jak má bÜt! Super obchod. UrÄitÄ budu nakupovat dále!

Rychlost a kvalita
VÅŸdy kdyÅŸ cokoliv objednám mohu se spolehnout na dodrÅŸenà slÃbeného Äasu dodánÃ. Kvalita vÜrobků odpovÃdá cenÄ.

24MX Äeská republika ããã®åç
Helma na hlavÄ krásnÄ sedà a pÅÃjemnÄâŠ
Helma na hlavÄ krásnÄ sedà a pÅÃjemnÄ se nosà pomÄrnÄ i lehká

24MX Äeská republika ããã®åç
Iâam very satisfied with this e-shop
Iâam very satisfied with this e-shop. Good prices a fast delivery.

24MX Äeská republika ããã®åç
Pásky motoboty pasujà na boty bÃŒseâŠ
Pásky motoboty pasujà na boty bÃŒse 100%. DÄkuji Pavel

Revit Vision Pol Tarres jacket
Bought riding jacket Revit Vision Pol Tarres for good price whit cupon. Free shipping whit DPD
Order made on sunday, next day was shipped and next day delivered (Czech rep.)
Very satisfy whit the purchase and servises.

24MX Äeská republika ããã®åç
Omylem jsem zboÅŸÃ objednal a zaplatilâŠ
Omylem jsem zboÅŸÃ objednal a zaplatil dvakrát.Obchod pohotovÄ zareagoval a s mÃm souhlasem jednu objednavku stornoval a poslal penÃze zpÄt.

Order rejected without notice
Order rejected without notice. If not check bank account I will not know that my order is cancelled

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã