2garden - Professioneel snoei- en snijgereedschap レビュー 429

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb en zakmes gekocht van F. Herder en dat voldeed absoluut niet aan mijn verwachtingen. Dus een review geschreven en aangegeven dat ik zeer teleurgesteld was. Een kwartier later al antwoord gekre... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De mesjes die wij besteld hebben, waren eenvoudig te vinden op de website, dus makkelijk te bestellen. De bezorging hiervan, was zoals vermeld op de website (volgende dag bezorgd). De tenaamstelling o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Really impressed by this company. To ship from Holland to Spain in less than a week with national holidays in both countries on different days too. The product arrived in pristine condition and... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Duidelijke instructies en vlotte afhandeling. Goede communicatie tijdens het verzend en ontvangst proces. In eerste instantie wist ik niet goed wat te denken van de kwaliteit, maar na een intensiev... もっと見る

企業情報

5. 工具店
  6. 工具卸業者

2garden - Professioneel snoei- en snijgereedschap について

当該企業による記述

Een zeer breed assortiment snij-, snoei- en hechtgereedschap

2garden.nl heeft een zeer brede serie professioneel snij-, snoei- en hechtgereedschappen van onder andere de merken:

• ARS
• Metallo
• Rapid
• Friedrich Herder

Gereedschappen toepasbaar voor diverse doeleinden. Zo bevat de serie onder andere snoeischaren, haagscharen, bandstaal messen, hechttangen en lijmpistolen.

Daarbij is er een groot aantal reserveonderdelen beschikbaar om jouw snoeizaag of snoeischaar weer als nieuw te maken.

Ga naar de winkel

A very wide range of cutting, pruning and stapling tools

2garden.nl has a very wide range of professional cutting, pruning and stapling tools from brands including:

• ARS
• Metallo
• Rapid
• Friedrich Herder

Tools applicable for various purposes. For example, the series includes pruning shears, hedge trimmers, peeler knives, stapling pliers and glue guns.

In addition, a large number of spare parts are available to make your pruning saw or secateurs like new again.

Go to the shop

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

De levering was bijzonder snel

De levering was bijzonder snel. De juiste verpakking gebruikt.

2024年1月2日

Correct

Correct, prima materiaal

2023年12月8日

2garden - Professioneel snoei- en snijgereedschap からの回答

Heel erg bedankt voor uw positieve review. Veel plezier met uw aankoop. Gr Joris

Very satisfied

Very satisfied for the service and the contact . Everything it was absolutely organized , the tool came on time and let us happy . The prodact is amaizing like all ARS products .

We thank you for everything .

2023年11月18日

Great to hear! Enjoy using your brand new hedge shears! Greetings from Joris

Product was perfect

2023年11月6日

Bedankt voor je 5-sterren review! U blij, wij blij! groeten van Joris

5つ星のうち4の評価

Levering bestelling zeer snel en…

Levering bestelling zeer snel en correct. Jammer dat er extra kosten worden aangerekend voor de bezorging en betaling door middel van een kredietkaart.

2023年10月26日

2garden - Professioneel snoei- en snijgereedschap からの回答

Bedankt voor uw eerlijke review. Boven de 50 euro (waarde producten) rekenen wij geen verzendkosten. Om de prijzen van de producten scherp te houden vragen wij inderdaad voor sommige betalingsmethodes een bijdrage, simpelweg omdat deze methodes ons ook meer kosten. Betalen met iDeal of Bancontact is altijd gratis :) groeten van Joris

5つ星のうち4の評価

Kan na een aankoop de betreffende…

Snelle oplossing na boekhoudkundig probleempje

2023年10月18日

2garden - Professioneel snoei- en snijgereedschap からの回答

Goedenavond, we hebben u meerdere keren gemaild met de factuur. Maar uw mail lijkt onbereikbaar. Heeft u voor ons een ander e-mailadres? En kunt u alstublieft deze review aanpassen. Dit is niet de juiste plek voor dit soort berichten. Bij voorbaat dank, Joris 2garden

Update: We hebben u zojuist voor de derde keer uw factuur gestuurd.

Update 2: We zijn blij dat de factuur nu wel binnen gekomen is. Wist u dat als u een account aanmaakt u uw factuur via uw account kan downloaden? Voor nu een fijne dag.

5つ星のうち5の評価

Voor snoei gereedschap van top kwaliteit .

Al eerder bij 2Garden een order geplaatst .
Dit was tot volle tevredenheid.
Dus nu weer een bestelling.

2023年10月25日

2garden - Professioneel snoei- en snijgereedschap からの回答

En u bestelde een mooie set met de gratis cleaner! Dat wordt gewaardeerd. Veel snoeiplezier! Groeten van Joris

5つ星のうち5の評価

Offerte aanvraag wordt heel snel…

Offerte aanvraag wordt heel snel beantwoord.
de bestelling werd de volgende dag al geleverd.

2023年10月17日

Bedankt voor je positieve review! Groet Joris @ 2garden

Prima!

Goed product en prima netjes geleverd. En ook nog een kaartje in de doos!

2023年9月28日

Dat is fijn om te horen. Veel plezier met je bestelling! Groet Joris @ 2garden

Zeer goed en snel

Artikel eenvoudig gevonden op de site.Goed gerangschikt op gereedschap.
Woensdag besteld,donderdag geleverd.Netjes verpakt,niets op aan te merken.Uitstekend!

2023年8月28日

Hey, dáár worden we blij van! Fijne dag :) groetjes Joris @ 2garden.nl

5つ星のうち5の評価

Precies wat ik heb besteld

Precies wat ik heb besteld, snel geleverd.
Daar gaat het om.

2023年8月23日

2garden - Professioneel snoei- en snijgereedschap からの回答

Bedankt voor uw positieve review! Veel plezier van de bestelling!

Team 2garden

Snel bezorgd

2023年8月19日

2garden - Professioneel snoei- en snijgereedschap からの回答

Hi Marleen, fijn dat de bestelling snel in huis was! Veel plezier van de bestelling :)

Gr team 2garden

Trustpilot エクスペリエンス