ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar en personeel. Hebben/ nemen alle tijd voor je, in mijn geval als leek zijnde wat betreft kaarten een leuke kijk gekregen in de wereld van 2 HG. Voor mijn... ãã£ãšèŠã
Vandaag in de winkel geweest en ons zoontje heeft zijn bulk kaarten kunnen verkopen en we hebben onze andere sets kunnen aanvullen met losse kaarten. Vriendelijke en gastvrije mensen en de kers op d... ãã£ãšèŠã
Lieve mensen die de moeite nemen zodat je met mooie kaarten de deur uit loopt! Ze hebben al jaren maandelijks een pokemon beurs in Spijkenisse die gratis is voor publiek waar veel Pokemon liefhe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- äžå€ã²ãŒã åº
- ã³ã¬ã¯ã¿ãŒãº ã·ã§ãã
- ããã¡ãå±
- ãã¬ãŒãã£ã³ã° ã«ãŒãå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
2HG.NL is een Nederlandse online winkel, gevestigd in Spijkenisse onder de rook van Rotterdam Wij bieden zowel nieuwe als 2e hands games en consoles aan voor een nette prijs
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima geregeld
Prijzen zijn meer dan prima, zowel op de website als in de zaak zelf. Leuk om kaarten te zoeken in de bulk bakken.
Kon er wel van alles vinden
Kon er wel van alles vinden. De website was niet echt functioneel, de interface is irritant. De verpakking kan ook stukken beter, je bent een bedrijf geen marktplaats verkoper. Zorg er voor dat je alles beter inpakt.
Snelle levering en netjes verpakt topâŠ
Snelle levering en netjes verpakt top top top
Voor het eerst besteld en zal er ookâŠ
Voor het eerst besteld en zal er ook vaker bestellen. Goed verpakt en snel verzonden.
Best cardshop!
I had an amazing experience. I came in the shop for the first time and i asked if they had bulk cards off Lorcana and Pokemon. It was on a friday and they normaly had it on saterday and sundays. But the owner was so kind and took everything out and let me search through the bulk cards.
Had a great day and i got a lot new cards! Realy nice people!
Beurs organisatie âŠ
Altijd goed georganiseerde beurzen en leuke en gezellige mensen!
Precies zoals het hoort
Nette prijzen, goed verpakt en voldoende veilig verstuurd. Bovendien snel geleverd. Alle 6 Gameboy spellen doen het ook goed. Al met al dus zeker een aanrader!
Eerste keer besteld
Eerste keer besteld. Super netjes en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke winkel en goede service
Eerlijk geprijsd en valt mee teâŠ
Eerlijk geprijsd en valt mee te onderhandelen. Vriendelijke man
Betrouwbare (online)winkel
Goede service, snelle levering, alles wordt netjes verpakt en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Meerdere malen iets gekocht bij deze winkel, absolute aanrader.
Eerste bestelling
Eerste keer besteld bij hun en de bestelling is goed aangekomen netjes verpakt
Een hele fijne ervaring!
Enorm vriendelijke mensen, open en eerlijk. De pokémon beurs die ze organiseren in de Kopspijker wat verderop is ook het kijken waard en goed bezocht. De winkel zelf heeft ook games, een gedeelte (vind ik bijzondere) merch, andere tcg's.
Ik kan me voorstellen dat ik hierin wat vergeten ben, want ieder hoekje heeft een ander voorwerp met een verhaal.
Dit merkte ik in het gesprek wat ik had met het personeel, wat heel passievol overkwam.
Ik vind ook dat de prijzen van de merch en spellen goed te doen zijn. (Ik weet niet genoeg van de prijzen van tcg's, dus daar kan ik niks over zeggen.)
Mocht je in de buurt zijn en hiervan houden zou ik je aanraden zeker even langs te gaan.
Ik weet dat ik dat wel weer ga doen wanneer ik weer in de gelegenheid ben!
Lieve mensen die de moeite nemen zodatâŠ
Lieve mensen die de moeite nemen zodat je met mooie kaarten de deur uit loopt!
Ze hebben al jaren maandelijks een pokemon beurs in Spijkenisse die gratis is voor publiek waar veel Pokemon liefhebbers op af komen.
Als ik singles haal is het bij 2hg! Eerlijke prijzen en divers aanbod.
You can always count on professionalâŠ
You can always count on professional help :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ