レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar en personeel. Hebben/ nemen alle tijd voor je, in mijn geval als leek zijnde wat betreft kaarten een leuke kijk gekregen in de wereld van 2 HG. Voor mijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag in de winkel geweest en ons zoontje heeft zijn bulk kaarten kunnen verkopen en we hebben onze andere sets kunnen aanvullen met losse kaarten. Vriendelijke en gastvrije mensen en de kers op d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lieve mensen die de moeite nemen zodat je met mooie kaarten de deur uit loopt! Ze hebben al jaren maandelijks een pokemon beurs in Spijkenisse die gratis is voor publiek waar veel Pokemon liefhe... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀ゲヌム店
  2. コレクタヌズ ショップ
  3. おもちゃ屋
  4. トレヌディング カヌド専門店

圓該䌁業による蚘述

2HG.NL is een Nederlandse online winkel, gevestigd in Spijkenisse onder de rook van Rotterdam Wij bieden zowel nieuwe als 2e hands games en consoles aan voor een nette prijs

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Kon er wel van alles vinden

Kon er wel van alles vinden. De website was niet echt functioneel, de interface is irritant. De verpakking kan ook stukken beter, je bent een bedrijf geen marktplaats verkoper. Zorg er voor dat je alles beter inpakt.

2026幎2月13日

Best cardshop!

I had an amazing experience. I came in the shop for the first time and i asked if they had bulk cards off Lorcana and Pokemon. It was on a friday and they normaly had it on saterday and sundays. But the owner was so kind and took everything out and let me search through the bulk cards.
Had a great day and i got a lot new cards! Realy nice people!

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Een hele fijne ervaring!

Enorm vriendelijke mensen, open en eerlijk. De pokémon beurs die ze organiseren in de Kopspijker wat verderop is ook het kijken waard en goed bezocht. De winkel zelf heeft ook games, een gedeelte (vind ik bijzondere) merch, andere tcg's.
Ik kan me voorstellen dat ik hierin wat vergeten ben, want ieder hoekje heeft een ander voorwerp met een verhaal.
Dit merkte ik in het gesprek wat ik had met het personeel, wat heel passievol overkwam.

Ik vind ook dat de prijzen van de merch en spellen goed te doen zijn. (Ik weet niet genoeg van de prijzen van tcg's, dus daar kan ik niks over zeggen.)

Mocht je in de buurt zijn en hiervan houden zou ik je aanraden zeker even langs te gaan.
Ik weet dat ik dat wel weer ga doen wanneer ik weer in de gelegenheid ben!

2025幎12月19日
自発的なレビュヌ