レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Product came super quick and included some cool freebies! Would love if the freebie cards were from currently in rotation sets given they are commons. But it's free cards. So not too much complai... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle levering: 1 dag na de bestelling levering (in België). De klantendienst reageert eveneens snel en komt zijn klanten meer dan tegemoet. We hadden een formaat te klein besteld en bestelden n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Pokevolution heeft met de lancering van een nieuwe set echt uitstekend gehandeld. Niet eerder heb ik meegemaakt dat een winkel zó meedenkt met de echte verzamelaars en spelers van het kaartspel, om er... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling was compleet en er was aandacht besteed aan de afhandelingvan de bestelling. Extra blij kind door een extra sticker en postkaart. Helaas werd onze bestelling wel verzonden via intra... もっず芋る

䌁業情報

1. トレヌディング カヌド専門店

圓該䌁業による蚘述

PokEvolution maakt het verzamelen van Pokémon kaarten makkelijker en leuker dan ooit tevoren! Bij ons vind je een uitgebreide selectie aan samengestelde Pokémon bundels, losse kaarten en sealed TCG-producten. Of je nu een fanatieke verzamelaar bent of net begint met het ontdekken van de Pokémon-wereld, PokEvolution biedt alles wat je nodig hebt om je collectie compleet te maken. Met zorg samengesteld en met een focus op eerlijkheid en kwaliteit – jouw Pokémon avontuur begint hier!

連絡先

Laaste is niet geleverd

Laaste is niet geleverd

2026幎3月17日

Beste Jan,

We vinden het erg teleurstellend om uw 1-ster beoordeling te lezen.

Volgens de trackinginformatie van PostNL is deze zending als geleverd gemarkeerd. Dat u aangeeft het pakket niet te hebben ontvangen, begrijpen we uiteraard als een vervelende situatie. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat dit via een beoordeling kenbaar wordt gemaakt, terwijl we hierover al per e-mail contact met u hebben gehad.

In ons eerdere contact hebben we aangegeven dat we altijd samen naar een passende oplossing zoeken. Helaas zijn wij in dit soort gevallen afhankelijk van de procedures van PostNL, die ons verplichten om eerst de gestelde wachtdagen in acht te nemen voordat we verdere actie kunnen ondernemen.

Daarnaast willen we benadrukken dat u inmiddels 25 eerdere bestellingen bij ons heeft geplaatst, die allemaal netjes en op tijd zijn geleverd. Juist daarom vinden wij het niet geheel terecht dat er in deze situatie direct een 1-ster beoordeling is gegeven.

We staan nog steeds voor u klaar en helpen u graag verder om dit netjes op te lossen.

5぀星のうち3の評䟡

Minder sterren door hoge leveringskosten

Kaarten zijn top maar leveringskosten zijn echt hoog. 7,50 leveringskost voor een bestelling van alleen 7 kaarten.

2026幎3月8日

PokEvolution からの回答

Bedankt voor uw feedback!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kaarten. We begrijpen dat de verzendkosten als hoog kunnen worden ervaren, zeker bij een kleinere bestelling.

De reden dat wij deze verzendkosten hanteren, heeft te maken met het risico en de waarde van de zending. Om ervoor te zorgen dat de kaarten veilig en betrouwbaar bij u aankomen, verzenden wij deze standaard als verzekerd pakket. Op die manier zijn zendingen beter beschermd tegen verlies (diefstal) of schade tijdens transport.

We kiezen er bewust voor om deze zekerheid te bieden, zodat u als klant erop kunt vertrouwen dat uw bestelling goed aankomt.

Topservice

Nadat mijn bestelling niet binnenkwam is er keurig mailcontact geweest en uiteindelijk heb ik na twee weken een nieuwe bestelling ontvangen, die zeer snel geleverd werd.

2026幎2月25日
5぀星のうち1の評䟡

Beschadigd product ontvangen

Ik heb een beschadigd product ontvangen, maar ik heb het uit de seal gehaald om te controleren en nu heb ik geen recht meer op een vergoeding. Nu zit ik met een kaart waar ik niks aan heb t.w.v. €60.

Ik had zelf beter bewijs moeten verzamelen, maar ik geef het 1 ster, omdat ik voor een hoge prijs toch een beschadigd product krijg.

2026幎2月20日

Beste klant,

Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling.

Wij hanteren echter een zeer hoge kwaliteitsnorm voor alle kaarten die wij verzenden. In dit specifieke geval gaat het om een kaart die in de originele seal is verstuurd, precies zoals deze vanuit de fabriek van Bandai bij ons is binnengekomen. Dit betekent dat wij de kaart zelf niet openen of bewerken voordat deze wordt verzonden.

Om eventuele discussies te voorkomen, maken wij standaard beeldmateriaal van onze bestellingen vóór verzending. Ook van deze zending is dergelijk materiaal beschikbaar. Op basis hiervan kunnen wij vaststellen dat de kaart niet beschadigd is verstuurd.

De door u aangeleverde bewijslast is voor ons helaas onvoldoende duidelijk om vast te stellen dat de schade vooraf aanwezig was. Hierdoor kunnen wij dit in dit geval niet als gegronde klacht beoordelen.

Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie is en denken graag met u mee waar mogelijk, maar op basis van de beschikbare informatie kunnen wij hier geen vergoeding voor aanbieden.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。