ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super service en snel geleverd. Ik mistte weliswaar een artikel in de zending, maar dat werd zonder problemen door een medewerker persoonlijk afgeleverd dezelfde dag nog. Woonde weliswaar in de buurt,... ãã£ãšèŠã
De bestelde palletkussens waren niet meer leverbaar, er is gelijk contact met ons opgenomen om een alternatief te leveren voor dezelfde prijs. Helaas ging er iets mis met de juiste levering, maar ook... ãã£ãšèŠã
Ik had zes tuinkussens besteld. De volgende dag werden ze al geleverd dus de levering was heel snel! Helaas trof ik maar vijf kussens aan in de doos. Na het sturen van een mail kreeg ik direct een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
2L Home is een winkel voor gezellige huis- en tuinartikelen. Bij ons ben je verzekerd van een leuk assortiment, zeer scherpe prijzen en snelle levertijden! Leo en Lola helpen je bij het maken van de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en kennis geven zij adviezen over alle producten. Klantgerichte service, scherpe prijzen en een leuk assortiment, daar staan wij voor. Hoe wij dit doen? Wij doen gewoon alles voor de klant. Niet voor niks zijn we een van de snelst groeiende webwinkels van Nederland. Klanten blij maken vinden wij het aller-aller-aller belangrijkste. Daarom pakken we elke bestelling met de grootste nauwkeurigheid aan. Versturen we alle bestellingen dezelfde dag nog en komen we altijd onze beloftes na. Met ons gedreven team werken we iedere dag keihard om de beste webwinkel van Nederland te worden. Vanuit ons nieuwe magazijn van ruim 1500 m2 versturen we jaarlijks ruim 100.000 pakketjes naar Nederlandse en Belgische klanten.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rookkast 2l home and garden
Dag. 2lhome is voor mij een ruim begrip. Geen tel te vinden. Ik kocht een Rookkast. Naam rookovenxl Levering etc geen probleem maar de kast kan op paar punten verbeterd worden. De asla staat binnen en is alleen door de deur te verwijderen of je moet de voorste plaat weglaten en dan trekt hij valse lucht. Zeer summiere opbouwinstructie. En voor 10 euro meer zou kast 20 cm hoger kunnen. Wel zo prettig.
Ik denk niet kopen of kritisch kijken.
Duidelijke site en snelleâŠ
Duidelijke site en snelle levering,precies zoals het vermeld staatð.
Snelle levering, alleen jammer dat de gebruiksaanwijzing erg summier is
Goed verpakt
Goed verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten. Snelle levering. Hij ziet er ook goed uit. Nou nog morgen uitproberen.
Tevreden
Voor 1500h besteld, volgende dag geleverd. Extra vraag gesteld, snelle reactie. Tevreden. Mooie rookoven voor thuis.
Prima
goede feedback nadat prdukt niet leverbaar bleek, alternatief snel geleverd. Goed produkt. We zijn zeer tevreden
Rookoven geleverd gekregen met eenâŠ
Rookoven geleverd gekregen met een kapotte ruit. Transport schade. Melding gemaakt en binnen 2 dagen een nieuwe ruit geleverd gekregen. Super service !
Snelle levering en een product met eenâŠ
Snelle levering en een product met een hele goede prijs. Topðð
Bestelling was helaas niet compleet
Bestelling was helaas niet compleet . Er ontbrak een stuk van de smoke generator
Bestelling vlot en snel afgewerkt metâŠ
Bestelling vlot en snel afgewerkt met veel info .
Juist een min puntje maar denk dat dit van transport komt. Hier en daar vervorming denk door vallen transport maar is opgelost. Verder top
Heel adequaat en correct geleverdâŠ
Heel adequaat en correct geleverd zonder enige vertraging of beschadiging
Niet Beloofd zoals op de site een setâŠ
Beloofd zoals op de site een set tuinkussens maar 1 kussen gekregen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹