Top zaak! Jammer dat de OG winkel is overgenomen door Labyrinth, maar eerlijk is eerlijk, het is op een andere manier een super zaak geworden.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
In december 2024 al besteld als pre-order. Zoals beloofd in de nacht van 30 april op 1 mei al via DHL op transport gezet, zodat ik het 1 mei 2025 daadwerkelijk in huis had. Het is echter een bee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Communicatie liep goed. Pakket zou vertraging oplopen door douane, maar daar werd netjes over gecommuniceerd. Uiteindelijk bleek daar geen vertraging over te zijn. Wel liep Post NL vertraging op, ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ããã¡ãå±
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- ã³ã¬ã¯ã¿ãŒãº ã·ã§ãã
- ã²ãŒã å°éåº
- ãããŒã·ã§ãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Grote speelgoedwinkel in 's-Hertogenbosch, gespecialiseerd in LEGO, FUNKO, COBI, PLAYMOBIL. Gratis parkeren, direct aan de A59. Zeer groot assortiment oude, nieuwe en exclusieve items.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede service,
Alleen misschien als je een Lego set of iets anders komt ophalen. Op een manier kunnen verifiëren dat het daadwerkelijk om die persoon gaat en niet zo maar alles meegeven.
Jammer dat ze maar 1 exemplaar hadden
Jammer dat ze maar 1 exemplaar van de set hadden, gezien ik er 2 nodig had, en van de verzendkosten, maar het product zelf was dusdanig goedkoper dan ergens anders, dat het zelfs met de verzendkosten â¬10 scheelde met de eerstvolgende goedkope winkel.
onincomplete bestellingdanks dat de bestelling niet compleetâŠ
ondanks dat de bestelling niet compleet geleverd kon worden, heeft 2ttoys het netjes opgelost
Geen 5 sterren deze keer, maar..
Geen 5 sterren deze keer: Afgelopen 2 augustus zelf maar gaan kijken of mijn 2 StarWars sets binnen waren. Dat waren ze gelukkig. Toch kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat Simone mij al eerder een mailtje gestuurd zou hebben. De nieuwe eigenaar moet nog even wennen denk ik, maar ook deze zou zeker in de toekomst 5 sterren kunnen verdienen!
Aankoop Lego graafmachine
Vriendelijke en behulpzame meedewerkers, nieuwe ruime opzet na overname door nieuwe eigenaar
Persoonlijk en eerlijk.
Er worden goede afspraken gemaakt en ook nagekomen. Communicatie is duidelijk. Het is er gezellig en persoonlijk. Er wordt de tijd genomen om je te helpen.
Toppie
Pre order geplaatst en keurig op de datum dat e.e.a. verstuurd mocht worden bestelling verzonden.
De lego is in goede orde ontvangen.
De lego is in goede orde ontvangen.
Reageren goed op de mail.
Een verbeter punt zou zijn dat als een bestelling wat later komt dit per bericht of mail aan de koper laten weten.
Verder is helaas de doos beschadigd aangekomen. (Voor mij geen probleem) maar dit is te wijten aan de pakket bezorging niet aan de verkoper.

Tijdens ons bezoek in de winkel 27/6âŠ
Tijdens ons bezoek in de winkel 27/6 hebben wij de vertrekkende eigenaren en de nieuwe eigenaar ontmoet. Zijn zeer vriendelijk te woord gestaan en omdat ik een beginnend LEGO fan ben uitgebreid uitleg gehad. Postkantoor van de Kerstman was niet op voorraad deze heb ik vorige week ontvangen. Wensen de nieuwe eigenaar succes.

fijne communicatie .men reageert netjesâŠ
fijne communicatie .men reageert netjes op vragen en men levert wat je besteld.

Leuke aardige vriendelijke mensen
Leuke aardige vriendelijke mensen. Ze hebben ook een breed assortiment en de prijzen zijn altijd goedkoper dan andere winkels. Ik kom daar graag even binnen om gewoon te kijken.

2T-Toys ããã®åç
Sneller geleverd dan verwacht en weerâŠ
Sneller geleverd dan verwacht en weer super netjes verpakt

2T-Toys ããã®åç
Reageert vlot op berichten, een vlotte levering en goed verpakt.

Service
Er wordt meegedacht en er is geregeld dat ik een lego item kan inleveren en het geld wat ik daarvoor kreeg wordt verrekend met de nieuwe aankoop.
Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd voor je als je vragen hebt.
En een goede service.

2T-Toys ããã®åç
We zijn vriendelijk geholpen via app enâŠ
We zijn vriendelijk geholpen via app en in de winkel stond bet netjes klaar

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã