2T-Toys レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Top zaak! Jammer dat de OG winkel is overgenomen door Labyrinth, maar eerlijk is eerlijk, het is op een andere manier een super zaak geworden.

5぀星のうち5の評䟡

In december 2024 al besteld als pre-order. Zoals beloofd in de nacht van 30 april op 1 mei al via DHL op transport gezet, zodat ik het 1 mei 2025 daadwerkelijk in huis had. Het is echter een bee... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Geen 5 sterren deze keer: Afgelopen 2 augustus zelf maar gaan kijken of mijn 2 StarWars sets binnen waren. Dat waren ze gelukkig. Toch kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat Simone mij al eerder... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Communicatie liep goed. Pakket zou vertraging oplopen door douane, maar daar werd netjes over gecommuniceerd. Uiteindelijk bleek daar geen vertraging over te zijn. Wel liep Post NL vertraging op, ma... もっず芋る

䌁業情報

1. おもちゃ屋
  2. 子䟛向けのおもちゃ屋
  3. コレクタヌズ ショップ
  4. ゲヌム専門店
  5. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

Grote speelgoedwinkel in 's-Hertogenbosch, gespecialiseerd in LEGO, FUNKO, COBI, PLAYMOBIL. Gratis parkeren, direct aan de A59. Zeer groot assortiment oude, nieuwe en exclusieve items.

連絡先

レビュヌを曞く

Altijd leuk daar

Altijd leuk daar
En heel erg vriendelijk
En doen nooit moeilijk als je een keer iets wil ruilen
Fijne winkel

2025幎5月31日

2T-Toys からの回答

Dank je wel Leontine. Graag tot snel voor 29 juni als het lukt. Want per 1 juli gaan we de winkel overdragen. De service zal dan zeker ook uitstekend zijn! Groetjes Simone

Nr 1 winkel voor Lego of Playmobil

Klant vriendelijk
Je word goed geholpen
Vragen worden snel beantwoord
Als er problemen zijn met de bestelling word er altijd naar een oplossing gezocht.
Altijd leuke acties en redelijk veel korting op bestellingen.

2025幎5月29日

2T-Toys からの回答

Hallo Andrew, wat een mooie samenvatting en precies zoals het bij ons gaat. Dank je wel! Groetjes Simone

Mooie winkel

Mooie winkel veel assortiment Goede service en snel en goed geholpen.

2T-Toys からの回答

Dank je wel Maud. Graag tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige winkel met een ruim aanbod en

Geweldige winkel met een ruim aanbod en veel exclusieve items.

Ook het personeel is zeer ervaren en en kan jou voorzien van tips en tricks

2025幎5月2日

2T-Toys からの回答

Dank je wel. We zitten in ons 22e jaar dat we de wnkel hebben. Dan heb je veel ervaring!

Super tevreden

Super tevreden, tijd geleden een bestelling gedaan, de dag dat het item uitkwam mocht ik het ophalen. Zo'n fijne service.
Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen. Dank je wel 2T-Toys voor de service

2T-Toys からの回答

En u bedankt om het bij ons op te halen. Persoonlijk elkaar ontmoeten in onze winkel, vinden wij super leuk!

Supersnel geleverd

In december 2024 al besteld als pre-order.
Het is echter een beetje jammer dat de grote concurrent Intertoys nu zelfs een nòg scherpere prijs hanteert...
Toch ben ik erg tevreden met de zeer snelle levering!

Oh ja, (mijn reactie op de reactie van 2TToys hieronder:)
De Legodoos zat netjes in een goed passende omdoos, zodat de originele doos inderdaad ongeschonden is gearriveerd. Chappeau!

2T-Toys からの回答

Dank je wel Ren. We staan voor goede service en vooral nette dozen. Dan kan ik niet van elke con-collega zeggen. En dat is erg belangrijk voor de waarde van de doos. Veel bouw plezier. Groetjes Simone

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。