䌁業情報

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

3件のレビュヌ

Samtalekulturen i lÊgehuset er

Samtalekulturen i lÊgehuset er defensiv, patienter omtales nedladende af sekretÊrerne og flere af lÊgerne virker så pressede at de glemmer at spÞrge ind til kontekst og andre relationnelle faktorer omkring lidelse og sygdom. Når man som patient forsÞger at vÊrge sig mod det bliver man kritiseret og inviteret til at forstå at mange andre patienter skam er tilfredse. Ingen nysgerrighed. Meget lidt overskud. Enkelte af lÊgerne er dog sÞde og sygeplejerskerne er fantastiske.

2026幎5月7日
自発的なレビュヌ

LÊgehuset NÞrre Farimagsgade 33

LÊgehuset NÞrre Farimagsgade, NÞrre Farimagsgade 33

Jeg ved ikke, hvad jeg synes om klinikken og lÊgerne, da det ikke er lykkedes mig at booke tid hos dem og komme til konsultation. Efter at have skiftet lÊge har jeg forsÞgt at fÃ¥ en tid i min nye klinik. FÞrst prÞvede jeg at booke tid online, men det viste sig, at det kun var muligt for ca. 10 bestemte sygdomme. Det betyder, at jeg ikke kan booke en tid online til en ”almindelig konsultation”.

Kl. 10:00 ringede jeg til lÊgesekretÊren for at booke tid, og jeg fik at vide, at jeg skulle komme til klinikken samme dag kl. 11:45. DesvÊrre kunne jeg ikke på grund af mange mÞder på arbejde. LÊgesekretÊren virkede lidt uhÞflig, stresset og havde travlt, og afbrÞd mig hurtigt med: 'Vi har en ordning - book samme dag', 'lÊs det på vores hjemmeside', 'ring en anden dag, måske passer det dig bedre.'

Jeg har forsÞgt at ringe og skrive til klinikken flere gange med en forklaring om mit arbejde, og jeg har prÞvet at få en tid om en eller to uger, så jeg kan planlÊgge det i min kalender. LÊgesekretÊren har fortalt mig, at jeg skal 'snakke med min chef', hvis jeg ikke kan komme til konsultation samme dag.

Og skriftligt svar fra lÊgen var: ”Vi er kede af at erfare din utilfredshed med vores tidsbestillingssystem. Vi har mange tilfredse patienter, som sÊtter pris pÃ¥ den lette adgang. Det kan krÊve tilvÊnning, hvis man er vant til andre modeller. Hvis du ringer mellem 8 og 10, kan du fÃ¥ en tid samme dag. Om onsdagen har vi flere sene tider, hvis det passer bedre med dit arbejde.”

Jeg ved Êrligt talt ikke meget om klinikken, men det eneste, jeg med sikkerhed kan sige, er, at klinikken virker meget ufleksibel, og at lÊgesekretÊren virker stresset og travlt optaget. Hun henviser hurtigt folk til at lÊse deres hjemmeside. Jeg synes helt Êrligt, at på grund af mangel på lÊger er deres service blevet ringere og ringere med tiden. Synes, at det er meget trist for patienterne.

2023幎11月17日
自発的なレビュヌ