2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

14件のレビュヌ

Elendig behandling.

Jeg tror, jeres sekretariat tÊnker mere på sig selv end på de mennesker, der står i nÞd. Det var i hvert fald den klare oplevelse, jeg sad tilbage med, da jeg henvendte mig med et akut behov. I virker Êrlig talt ikke til at forstå, at I arbejder med mennesker. Elendig behandling.

2026幎2月20日
自発的なレビュヌ

LÊgerne ved SÞerne har en forfÊrdelig

LÊgerne ved SÞerne har en forfÊrdelig lÊgesekretÊr.
Hun taler så nedladende til patienterne i telefonen.
Jeg konfronterede hende med det, her for et par måneder siden, men hun siger at det ikke passer.
Jeg fortalte hende i telefonen at hun skal gå ind på Trustpilot og lÊse hvad andre patienter har skrevet om hende.
Selv mine 2 teenage dÞtre har haft en ubehagelig samtale med hende i telefonen.
Mange gange ville de ikke at ringe og bestille en tid.
Men de sagde mange gange vi orker ikke at snakke med den lÊgesekretÊr.

De fortÊller at man kun kan bestille tid 5 dage fÞr.

Når du så ringer 5 dage fÞr, så har de aldrig en tid alligevel.
Der er konstant lÊgeskift.

2026幎2月13日

Best experience with Solveig Thagaard Pedersen

The best experience with Solveig Thagaard Pedersen! She is kind/caring, helpful and listens to what you have to say. I love that she is knowledgable in her work and that she actually cares about your well-being! I went for an issue with an IUD and she helped me more than I could have imagined. They have short waiting times which is a bonus:)

2025幎8月21日

Glad for lÊgeklinikken

Jeg har altid haft en god oplevelse som patient ved lÊgerne ved sÞerne. Jeg har altid fÞlt mig mÞdt, set og hÞrt i den problemstilling jeg er kommet til klinikken med. Selvom det er en lÊgeklinik, og jeg ofte Þnsker at komme til én bestemt lÊge, så fÞler jeg også de imÞdekommer det så meget som muligt. Jeg har kun gode ting at sige om lÊgerne ved sÞerne, og jeg synes at det er rart at man kan få tid samme dag ved behov.
Jeg oplever personalet som sÞde, venlige både jordemÞdre, lÊger og sygeplejersker.
Jeg er meget glad for lÊgeklinikken.

2025幎5月19日

Jeg skiftede min lÊgeklinik efter 14 år

Jeg har skiftet min lÊgeklinik fra LÊgerne i Bartholinsgade til anden lÊgeklinik efter 14 år. Jeg går meget sjÊldent til lÊge da jeg er generelt er frisk og rask. Jeg tager så til lÊgen da jeg har brug for en lÊgeerklÊring for rygsmerte samt fordi jeg har ondt i mit venstre knÊ. LÊge Julie Skinneholm gav mig en sjusket lÊgeerklÊring som ikke var en fuldtids lÊgeerklÊring med masser fejl i og rejste så kort efter på ferie. Min arbejdsgiver afviste lÊgeerklÊringen meldte mig ikke syg. Jeg kontaktede så igen klinikken og gik hos anden lÊge. Her fik jeg så lÊge Maria Kelding Hansen og fortalt at jeg Þnskede fuldtids lÊgeerklÊring og sagde, at jeg kan ikke arbejde mens min ryg og knÊ behandling fortsÊtter. Hun svar mig" Det er pjat selvfÞlgelig kan du arbejde selv om du er under behandling". Jeg blev som mange andre også skriver mÞdt med meget mistro og arrogance. Jeg skiftede med det samme lÊge til en anden klinik og jeg fik en fuldtids lÊgeerklÊring uden besvÊr. Jeg vil ikke anbefale lÊgerne på Bartholinsgade (LÊgerne Ved SÞerne).

2025幎4月1日

Slemt

Slemt, et nummer i rÊkken, som de skal have overstået, tÊnker at de har glemt at de har med mennesker at gÞre, måske har de ikke lÊrt noget om lÊgelÞftet. Nye lÊger hver gang, studerende...

2022幎4月27日

Disturbing and Troubling History of Care

This clinic has gone under new management at least once in the time I've been there (8 years), I keep hoping it will improve. After seeing dozens of different doctors I can say that more often than not, the care is minimal, the attention to patients is poor, and you feel like you are part of a factory model that is overburden time-wise. I've heard doctors blame the old management and that apparently there were some 'mysterious things' going on with paperwork in the past - though I don't know what he was hinting at. In any case I've had many occasions where doctors don't listen to you and are borderline rude (like today). I've even had blood tests accidentally taken for the wrong thing. I would strongly advise at least seeing what other options you have. This should not be your only choice.

2022幎4月1日

HÞj faglighed og fleksible

Altid venlige og selvom jeg nu bor 40 min vÊk, vil jeg ikke skifte lÊge. Gode til at give sig ekstra tid til en, specielt til de svÊrere beskeder. MÊrker en hÞj faglighed og et godt sammenhold på klinikken.

2022幎3月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ