Gisteren terug gekomen van onze mooie rondreis door zuid Thailand en Singapore. En alles was perfect tot in detail goed verzorgd! Mooie hotels, super vriendelijke en goede begeleiding en chauffeurs... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
333travel verzorgt je reis zo, zoals je zelf graag wilt -> goed geregeld, snel geregelt en zo samengesteld dat je met al je wensen op pad gaat. Sommige excursies kun je reserveren, andere boek je ze... もっと見る
Wij hebben reis 7 dagen Lombok geboekt en nog 7 dagen relaxen op Sanur Bali. Op Lombok werden we verwelkomd door gids Hans en chauffeur Suria. Zij hebben ons veel lokale plekken laten zien en ons ook... もっと見る
Prima Michelle!! Vriendelijk, behulpzaam, goed alternatief gezocht, goede start van de reis gezocht, flexibel door onsze verzoeken tot aanpassing, goeie en snelle communicatie. Het enige wat ik kan... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.
Welkom bij 333travel
当該企業による記述

- Verre reizen. Voor iedereen uniek.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel snel voorstel gekregen
Heel snel voorstel gekregen, aanpassingen daar rekening mee gehouden fijn telefonisch gesprek

333travel からの回答
Van begin tot eind kundig en geduldig…
Van begin tot eind kundig en geduldig geholpen (Wij hadden nogal een eisenpakket.) Alles prachtig op maat geregeld. Dit is onze 2de reis via 333 travel en blijven zeker terug komen!

Fantastisch geholpen!!
Nina heeft ons ontzettend goed en heel vriendelijk en persoonlijk geholpen.
Daarbij heeft ze zo'n mooie beschrijving en route gemaakt van onze reis, precies zoals wij hem voor ogen hebben.
Ook de aanpassingen die wij wilden heeft ze keurig doorgevoerd.
Al met al maakt het ons nog enthousiaster en hebben ontzettend veel zin in onze reis langs de Oost kust van Amerika!
Marcel en Judith

333travel からの回答
Derde reis met 333 travel!
Weer een nieuwe goede ervaring met het plannen en boeken van onze reis. Dit is nummer 3 met 333 travel. Altijd fijn hoe er wordt meegedacht en hoe soepel de communicatie loopt! Vast niet de laatste keer

Werkelijk alles goed geregeld
Werkelijk alles goed geregeld! Zonder haperingen 2,5 weken door Singapore en Maleisië gereisd.

Fijn klantcontact
Fijn klantcontact, snelle reactie op aanvraag en vragen, alles verliep soepel.

333travel からの回答
Wederom een goede pakketreis geboekt
Wederom een goede pakketreis geboekt. Arnold en collega dank voor het puzzelen naar vliegtickets en hotel.
Zoals altijd geslaagd en voordelig.

Reis naar Indonesië
We werden erg fijn geholpen met onze reis door Annelies. Ze vertelde ook haar eigen ervaring bij deze reis waardoor het vertrouwd aanvoelde. De reis werd voor ons op maat gemaakt en hierdoor hoefde we zelf niks te doen, heerlijk!

Aanrader
Het contact is zeer goed, en er wordt snel gehandeld op alle zaken. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Goede communicatie, uitgebreide info
Wij zijn ontzettend vlot en prettig geholpen door Janette met het samenstellen van een mooie rondreis in de VS. Vanaf het begin fijn persoonlijk contact, uitgebreide heldere informatie, goede communicatie en opvolging via de mail en telefoon.

333travel からの回答
Makkelijk te regelen en veel mogelijkheden.
Het is makkelijk communiceren met jullie. Er was een mooie reis samengesteld. Geen vraag was te veel, allerlei wijzigingen waren mogelijk. Je ontvangt het hele voorstel via de app en ook de overige stukken/documenten. Werkt allemaal goed.

333travel からの回答
Dit bedrijf en speciaal de medewerker…
Dit bedrijf en speciaal de medewerker Arnold Ottens is een bijzonder goede partner voor een mooie reis. Ik raad iedereen aan met hem contact te zoeken om de perfecte reis te boeken.

333travel からの回答
Prima organisatie om een reis te boeken.
Fijn organisatie om een reis bij te boeken.Behulpzaam, meelevend, meedenkend, goede suggesties laagdrempelig qua contact en plezierige app waar reisinformatie terug is te vinden.
Minpunt was de diverse binnenlandse vluchten incl. communicatie, dit had eenvoudige gekund.

333travel からの回答
Ik heb een offerte aangevraagd voor een…
Ik heb een offerte aangevraagd voor een reis en kreeg meteen een mail en later een telefoontje.Werd goed en snel geholpen ook toen ik van reis veranderde. Hele fijne mensen die je te woord staan en goed advies geven. Het is mijn vierde keer bij 333travelikzal altijd bij jullie blijven boeken! Bedank en gaan jullie zo door!!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。