Alles was TOP geregeld, We hebben op de mooiste plekken geslapen en een indrukwekkend stukje Thailand gezien. We zijn volledig ontzorgd en hebben alleen hoeven te genieten van al het moois. Het cont... もっと見る

企業が回答しました
De uitvoering van de geplande reis ging uitstekend. We kwamen daar waar we heen wilden, de taxidiensten waren op tijd en de hotels waren prima. Daarentegen ging de voorbereiding door AsiaDirect nie... もっと見る
当該企業による記述
Piet Heinstraat 11A, 7204JN, Zutphen, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Asia direct is een superreisorganisatie. We waren in het begin heel sceptisch omdat onze reiswens heel wat inhield! Heel wat eisen van ons waar Asia direct direct een pas klaar antwoord op wist en direct bijstuurde waar nodig! Op het kantoor geweest in Bangkok waar Julie Krieger het volledige reisschema met ons doornam👍. 41 vouchers was niet niets, gaande van veerboot, catamarans, hotels, drivers, trein, binnenlandse vlucht,…. Alles was PERFECT. Zelfs toen we ontevreden waren over een huisje in Koh Tao en een whatapps stuurde werd er direct professioneel op gereageerd! In een woord als we een score mogen geven op 10 dan krijgt Asia Direct gewoon een 11 van ons! We zijn super tevreden dat we toch de keuze gemaakt hebben en ons volledig vertrouwen hebben gegeven aan Asia Direct. 2 Super tevreden Belgen. Rudy en Lieke

Alles was TOP geregeld,
We hebben op de mooiste plekken geslapen en een indrukwekkend stukje Thailand gezien. We zijn volledig ontzorgd en hebben alleen hoeven te genieten van al het moois. Het contact met AsiaDirect was ook zeer prettig, er werd steeds snel en accuraat gereageerd. Ze snappen echt goed wat we wilden zien en doen en pastten daarop het voorstel goed aan. Ook last minute door alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten. AANRADER!

AsiaDirect からの回答
Goede communicatie. Pakket asngepast aan inze wensen. Deze beoordeling gaat over de voorbereidemde informatie en communicatie.

AsiaDirect からの回答
Wij hebben een fantastische reis naar Bali gehad! Alles was goed geregeld en het programma sloot perfect aan op onze wensen. De accommodaties waren prettig, de locaties prachtig en de hele reis verliep soepel. We hebben enorm genoten van de natuur, cultuur en de vriendelijke mensen op Bali. Kortom: een onvergetelijke ervaring waar we met veel plezier op terugkijken. Bedankt voor de goede organisatie!”
Jacqueline & Elly

AsiaDirect からの回答
Vanaf het eerste contact perfect verlopen. Een eerste voorstel was al goed in de richting. Enkele wijzigingen werden soepel doorgevoerd. Ook de reis zelf ondanks de problemen rond de vluchten goed opgevolgd. Ter plaatse was alles zeer goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

AsiaDirect からの回答
Meestal wanneer je denkt: dit is te mooi om waar te zijn.. dan is het dat ook maaar niet in dit geval…wat top geregeld allemaal..ik wilde alleen naar Bali maar wel met een behoorlijk “verlanglijstje” maar niks was te veel gevraagd…alles was tot in de puntjes geregeld en gelukkig is het niet nodig geweest maar ik had wel het gevoel dat ik er niet alleen voor zou staan wanneer het nodig was geweest….alle excursies precies goed alle chauffeurs en gidsen ruim op tijd, allemaal even aardig en behulpzaam…een week voor vertrek vroeg ik Natasja om toch nog een hotel te veranderen omdat ik iets anders had gevonden wat ik liever wilde …geen probleem ga ik voor je regelen zei ze en inderdaad zelfs dat was geen probleem ( terwijl ik het bijna niet durfde te vragen….) en achteraf was ik super blij dat ik toch gevraagd had Green escape Uluwata was echt een top afsluiter van een geweldige reis die niet beter geregeld had kunnen worden! Super bedankt Natasja en natuurlijk het hele team van Asia Direct ik kijk terug op een geweldige reis :)

AsiaDirect からの回答
Alle details werden stipt en snel uitgewerkt en bevestigd.

AsiaDirect からの回答
Onze reis door Noord-Vietnam was perfect georganiseerd, alles tot in de puntjes geregeld. Asiadirect is echt een aanrader!

AsiaDirect からの回答
Asia direct zijn we tegengekomen op een beurs in groningen. Als senioren waren we nog nooit buiten europa op vakantie geweest. Vonden we toch wel wat spannend om zelf te regelen. Na ons eerste gesprekje op de beurs, dachten we toch iets anders. Ze hebben ons alles erg duidelijk uitgelegd, en wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt. Geheel vrijblijvend hebben ze ons toen een reisvoorstel gedaan. Dat hebben we iets aangepast, en hebben onze eerste azié reis geboekt!! (Thailand)
Erg spannend natuurlijk, maar al gauw bleek dat we ons nergens zorgen over hoefden te maken. Wat een geweldige reis hebben we gemaakt!! Begonnen en geeindigd in Bangkok. Wat fijn dat het kantoor van asia direct vlak bij ons eerste hotel zat. Daar ff langsgeweest voor tips! De reis met gedeeltelijk prive chauffeur tijdens excursies en transfers was super geregeld. We hebben ons 1 keer verslapen voor een tour, maar dat is door asia ook weer prima opgelost. Wat mij betreft , een top reisbureau dat 100% ontzorgd en alles tot in de puntjes regelt!!

AsiaDirect からの回答
Prachtige vakantie gehad, mooie locatie s de accommodatie s waren allemaal erg goed, het vervoer en de transfers waren top geregeld.
Korte lijnen ook tijdens onze vakantie via whatsapp wat erg goed werkte
Toen begon tijdens onze vakantie de oorlog maar dat is door Asia weer goed opgepakt we moesten uit eindelijk 5 dagen langer blijven voordat we naar huis konden vliegen.
De financiële afhandeling is ook erg snel geregeld toen we eenmaal thuis waren.
Thailand prachtig land

AsiaDirect からの回答
Wij kunnen niets anders zeggen dat Asiadirect een topreisorganisatie is. Na 15 jaar kozen wij voor Sri Lanka en de Malediven - een enorme grote stap voor ons, maar Tom stelde ons met alles gerust en plande voor ons een schitterende 3 weken.
Jammer genoeg heeft de oorlog in het Midden-Oosten hier een stokje voor gestoken, maar uitstel is geen afstel; wij boeken direct terug met Asiadirect!

positieve vibe voelbaar
betrokken
snel reageren op vragen
prijs-kwaliteit heel goed (vergeleken met andere offertes)

AsiaDirect からの回答
Alle excursies, transfers, etc…verliepen zonder problemen. Zeer zorgvuldige communicatie via Whatsapp omtrent ophaaltijden en altijd ruim op tijd. Vriendelijke lokale reisagenten die ten alle tijde bereid waren om je te helpen. Aangezien alles perfect was geregeld was dat niet nodig😍

AsiaDirect からの回答
Individuele rondreis Cambodja gedaan met AsiaDirect.nl. De organisatie was super. Goede hotels, chauffeurs steeds op tijd, evenwichtig programma. Singapore Airlines is ook een echte aanrader voor Azië. De voorbereiding van de reis met een vaste partner als aanspreekpunt (voor- en tijdens de reis) is ook een pluspunt.De website geeft ook goede lokale adviezen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lou & Ann (België)

AsiaDirect からの回答
Wij hebben voor de tweede keer een rond reis geboekt naar Thailand bij AsiaDirect.
Dat is super gegaan, luisteren goed naar wat de klant wil en wordt het tot in de puntjes verzorgd.
Wi hadden ook nog het midden oosten probleem en konden niet terug op afgesproken datum.
En ook daarin waren ze geweldig.
Contact wanneer nodig en extra overnachtingen en vlucht werden top geregeld.
En 10 dagen later weer veilig thuis dank zij Jeroen en zijn team..
Ook de afhandeling met het calamiteitenfons is heel snel opgelost door hun.
Al met al wij boeken hier zeker weer.

AsiaDirect からの回答
Onze 2de reis met AsiaDirect en alweer prima georganiseerd. Alles perfect geregeld en alle chauffeurs en gidsen steeds prima op tijd!
Met de golfoorlog een probleem gehad met geschrapte vluchten maar het regelen van extra overnachtingen werd prima opgevangen door Tom Manders!
Wij zijn fan! 😉

AsiaDirect からの回答
Wij hebben een maand door India gereisd en in liefst twaalf verschillende plaatsen verbleven. Werkelijk overal was de organisatie vlekkeloos. Bovendien was de afhandeling van de extra reiskosten die we hebben moeten maken i.v.m. de oorlog in het Midden-Oosten, waar we een tussenlanding moesten maken, erg vlot.
Bedankt Jeroen en de andere medewerkers van AsiaDirect!
Alfons en Kris,
Antwerpen

AsiaDirect からの回答
Zeer goede reis met een zeer goed pakket qua rondreis.

AsiaDirect からの回答
Wij hebben genoten van een fijne vakantie in Vietnam die tot in de puntjes was georganiseerd door Asia Direct. Een plaatselijke Nederlandstalige partner, die via WhatsApp steeds bereikbaar was, is zeker een meerwaarde.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。