Omdat dit gewoon een fantastisch concept is. Je eigen bank samenstellen voor een schappelijk prijs. Leuk geholpen in de winkel. Handig dat je stofjes thuis gestuurd kan krijgen. Daarnaast was ik mijn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De 4x6 Sofa overtrof al mijn verwachtingen. De kleur komt perfect overeen met wat online werd getoond: warm, stijlvol en precies de zachte tint die mijn woonkamer een rustige, luxe uitstraling g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onze zitgroep ziet er geweldig uit. Mooi afgewerkt en precies zoals wij het hebben wilden, ook qua kleur. Daarnaast zit het ook fantastisch. Vanaf de bestelling tot aan de levering werden wij op de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Europees geproduceerd, erkend en bekroond

Nikkelstraat 7, 1411 AC, Naarden, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
We zijn erg tevreden met onze elementen bank. We zijn prettig geholpen en het was fijn om de opstelling in miniversie te kunnen opbouwen, dit gaf al een goede indruk. De levertijd is kort en afspraken worden correct nagekomen. De 5 sterren zijn wat ons betreft zeer verdiend.
Ed en Corianne

4x6 sofa ããã®åç
We zijn heel goed geholpen in de winkel om een heerlijke bank samen te stellen voor een moeilijke hoek in onze woning. Bij andere winkels was voor ons de keuze beperkt maar bij 4x6 is de keuze enorm.
Na een aantal maanden: De bank zit heerlijke, de vlek werende spray doet het goed en de kussens blijven mooi stevig. Echt kwaliteit!

4x6 sofa ããã®åç
Ik heb voor mijn keuze van de bank een bezoek gebracht aan de showroom. Hier werd ik prettig geholpen en kon ik ook goed de verschillende opties en kleuren uitkiezen. Ik kon toen thuis nog nadenken over mijn daadwerkelijke keuze en zo gemakkelijk de bestelling plaatsen. Levering was ook prima, ook al werd de bank wel iets later bezorgd dan in eerste instantie gecommuniceerd was. Maar verder ben ik tevreden over de ervaring.

4x6 sofa ããã®åç
Goed geholpen en tot een leuke bank gekomen. Fijn dat je in de woning nog van vorm Kan wisselen

4x6 sofa ããã®åç
Wij zijn erg tevreden met onze bank van 4x6 sofa. De mogelijkheden om verschillende onderdelen te combineren in het klein in de winkel en zo in huis ook nog verschillende opstellingen te kunnen maken met de onderdelen die we uiteindelijk gekozen hebben vinden we echt een pluspunt!

4x6 sofa ããã®åç
Winkelervaring, advies en levering zijn top en nog betaalbaar ook

4x6 sofa ããã®åç
De persoonlijke hulp in de showroom was zeer prettig en er was zoveel keuze. Ook werden we goed op de hoogte gehouden van de levertijd. We zitten al een half jaar op ons prachtige ziteiland en de kwaliteit blijft fantastisch (en dat terwijl er ook een kleinkind op rond klimt)

4x6 sofa ããã®åç
Vanuit een interieurontwerp hebben wij de 4x6 sofa X6 bank gekocht. Wij zijn in de showroom heel vriendelijk en deskundig geholpen. Duidelijke communicatie over de levering. Levering was netjes en alles werd schoon achtergelaten.

4x6 sofa ããã®åç
Wij hebben een bankje voor de eettafel besteld en deze werd netjes op de afgesproken termijn geleverd. Daarnaast is de kwaliteit van de bank super goed! Het is ook echt comfortabel:)

4x6 sofa ããã®åç
Ik kreeg in de winkel goed advies, service was fijn en duidelijk en bij het brengen van de bank ging alles ook zeer voorspoedig! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe bank!

4x6 sofa ããã®åç
Goede service bij bestellen. Fijne bank, stof is mooi en ook na een paar maanden gebruik nog. Duidelijke informatie over levering.

4x6 sofa ããã®åç
Prachtige bank, zit heerlijk en goede service. Ik miste een klein onderdeel en deze werd direct opgestuurd met een persoonlijk berichtje erbij. Ik werd er gelijk blij van.

4x6 sofa ããã®åç
Alles ging conform afspraak. De bank bevalt uitstekend.

4x6 sofa ããã®åç
We zijn snel en vriendelijk geholpen. Vervolgens hebben wij een prachtige bank geleverd gekregen waar wij dolblij mee zijn!

4x6 sofa ããã®åç
Prachtige bank, luxe uitstraling en dat voor een hele fijne kwaliteit prijs verhouding. Uitstekend geholpen in de showroom en styliste gaf extra ideeën waar wij zelf niet over nagedacht hadden. Goed bereikbaar, levering fantastisch. De bank nu ruim 7 maanden in huis en ontzettend veel complimenten gekregen over onze sofa. Daarom kan ik niet anders dan een maximale score geven. Ik beveel 4x6 sofa van harte aan. Groet, Thea Maria Rozendaal

4x6 sofa ããã®åç
Fijne hulp in de winkel, klantenservice en zelfs ook de herstelservice na levering.

4x6 sofa ããã®åç
Van het bezoek in de showroom tot aflevering van de bank was het super geregeld bij ze.
Wij zijn enorm blij met onze bank.

4x6 sofa ããã®åç
Na een súperlange zoektocht naar iets wat we in ons hoofd hadden en nérgens konden vinden, kwamen we per toeval via een blog van iemand op de site van 4x6 sofa. En ja, wat wij in ons hoofd hadden bestond gewoon echt!!
Daar moesten we heen! En het was wel goed dat we dat hadden gedaan, want het is wel echt een aanrader om even te gaan zitten en de bank te beleven. Ook om te bepalen welke kussens goed zijn ter ondersteuning voor je persoonlijke zit.
En natuurlijk om de stoffen te zien en te voelen!
Op internet hebben we de ideale bank samengesteld en het is werkelijk waar een droomopstelling!
De bank had een normale levertijd, wat je tegenwoordig overal hebt, 10-12 weken.
Toen de bank werd bezorgd was het wel even een speciaal moment. Wat je zelf hebt samengesteld qua opstelling en kleur, staat er dan eindelijk!
Wauw, wauw wauw, wat een droombank!
Maar vanuit de fabriek waren er wat vlekken op de bank gekomen, dat zag je al door het plastic heen toen het werd geleverd. We hebben er meteen melding van gemaakt en 4x6 heeft hier heel adequaat op gehandeld en de vlekken hebben we weg gekregen met een goed schoonmaakmiddel wat ze ons hebben toegestuurd. Fijne service! We hebben goed contact met ze gehad en ze waren zeer klant gericht, geduldig, vriendelijk, helemaal top. Ook geen dagen lang wachten op antwoord, nee, je kreeg vrij snel al een persoonlijk antwoord. Geen ai mailtjes, maar echt persoonlijk contact. Dat komt ook professioneel over, nu steeds meer bedrijven ai ingestelde berichten versturen naar klanten, wat totaal niet persoonlijk over komt. Dus chapeau voor 4x6 Sofa!
Mensen die bij ons thuis komen, hebben allemaal dezelfde reactie. Hun mond valt open en ze krijgen grote ogen bij het zien van onze prachtige bank. Het is ook echt dé eyecatcher van onze woning.
We zijn zó blij met de bank!!
Heb je een bank gezien bij 4x6 die je mooi vindt, maar twijfel je toch? Ga dan even naar de showroom en beleef het. En ga dan vervolgens lekker thuis je bank samenstellen op je computer, met hun mega handige editor. Dan kun je de bank in 360 graden zien, zo leuk!

4x6 sofa ããã®åç
Goed geadviseerd in de winkel, handige online tool om zelf verschillende modellen te bekijken en heel blij met de bank.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã