4x6 sofa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Omdat dit gewoon een fantastisch concept is. Je eigen bank samenstellen voor een schappelijk prijs. Leuk geholpen in de winkel. Handig dat je stofjes thuis gestuurd kan krijgen. Daarnaast was ik mijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige bank, luxe uitstraling en dat voor een hele fijne kwaliteit prijs verhouding. Uitstekend geholpen in de showroom en styliste gaf extra ideeën waar wij zelf niet over nagedacht hadden. Goed b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De 4x6 Sofa overtrof al mijn verwachtingen. De kleur komt perfect overeen met wat online werd getoond: warm, stijlvol en precies de zachte tint die mijn woonkamer een rustige, luxe uitstraling g... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Onze zitgroep ziet er geweldig uit. Mooi afgewerkt en precies zoals wij het hebben wilden, ook qua kleur. Daarnaast zit het ook fantastisch. Vanaf de bestelling tot aan de levering werden wij op de... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜ファヌ専門店
  2. 家具店
  3. リビングルヌム甚家具の店

圓該䌁業による蚘述

4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.

de visie van 4x6 sofa- modulaire bankenspecialist

圓該䌁業による蚘述

meer woonplezier, minder keuzestress
Wij maken het samenstellen van een bank eenvoudig. Met 6 modulaire modellen, persoonlijke begeleiding en een showroom waar je alles kunt uitproberen, helpen we je een keuze te maken waar je jarenlang blij mee bent.

waarom je voor 4x6 sofa kiest

Europees geproduceerd, erkend en bekroond

Europees geproduceerd, erkend en bekroond
Onze modulaire banken worden geproduceerd in Europa en jaarlijks gecontroleerd op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Als CBW-erkend woonmerk bieden wij extra zekerheid bij je aankoop. Daarnaast mogen we ons al drie jaar op rij FD Gazelle noemen, een erkenning voor snelgroeiende Nederlandse bedrijven. In onze showroom in Naarden staan ervaren interieurstylistes voor je klaar om je persoonlijk te helpen bij het samenstellen van de ideale bank.

連絡先

de mooiste parels in onze garage outlet

modulaire banken en woonaccessoires met 30 tot 70% korting.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldig

Geweldig! De service is bizar goed, personeel heel aardig en de bank is prachtig. Top bedrijf!

Hi Sophie,

Wat een leuke review! Hier worden we blij van ☺
We hopen dat je nog heel lang zult genieten van je bank.

5぀星のうち5の評䟡

Van het begin tot aan het eind is de

Van het begin tot aan het eind is de levering en afspraken 100% nagekomen

Hi Floris,

We doen ons uiterste best om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en vinden het dan ook superleuk dat je je waardering hierover uit door middel van deze review.
Bedankt hiervoor!

5぀星のうち5の評䟡

vanaf de zoektocht op de site tot aan

vanaf de zoektocht op de site tot aan een fysiek bezoek in Naarden tot aan de levering zijn we zeer tevreden

Hi Wim,

Heel blij te horen dat onze service je in alle stadia van het proces zo goed bevallen is. Bedankt voor je positieve review en veel plezier met je bank.

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb een prachtige bank

Ik heb een prachtige bank, met een heerlijke zit

Hi,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bank zo goed bevalt. Veel plezier ermee!

Was easy to order and delivered well

Was easy to order and delivered well

Hi Meg,

Thank you for your 5-star review! Glad to hear that our service has been so well appreciated and that you are happy with the sofa.

Greetings,

5぀星のうち5の評䟡

Goede service in de winkel

Goede service in de winkel. Snelle levering en de bank zit heerlijk. Goede adviezen meegekregen voor onderhoud. Goede prijskwaliteit verhouding

Hi Mertijn,

Fijn om te horen dat je zo blij bent met de bank! Veel plezier ermee.

5぀星のうち5の評䟡

Goed en vriendelijk ontvangen en

Goed en vriendelijk ontvangen en geholpen in de winkel . Sneller dan verwacht geleverd . Heel blij mee

Hi Emmy,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review! We vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed bevallen is.
Veel plezier met je bank!

5぀星のうち4の評䟡

De bank is echt geweldig

De bank is echt geweldig, en er zijn zoveel opties omdat je hem helemaal zelf kan samenstellen. Echt precies wat ik zocht!

Hi Marijn,

Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze banken! Veel plezier met je X4 bank.

5぀星のうち4の評䟡

Zaak waar men nog tijd voor je neemt

Goed geholpen met uitzoeken van onze bank.
De medewerker heeft ons goed begeleid bij onze keuze: eerst ervaren wat lekker zit en daarna pas kiezen welke opstelling en kleuren leuk zijn.
Levertijd sneller dan verwacht. En alle rommel wordt netjes mee genomen bij levering.

Hi Linda,

Bedankt voor je uitgebreide review. We zijn blij te horen dat onze service je zo goed bevallen is en jullie nu kunnen genieten van jullie nieuwe bank! Veel plezier ermee.

vlot contact

vlot contact! fijne levering en mooie banken

Hi Wendy,

Fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is! We wensen je heel veel plezier met je X1 bank.

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn heel blij met onze nieuwe

Wij zijn heel blij met onze nieuwe bank! Dank aan de medewerkers van 4X6 sofa voor de fijne hulp!

2025幎3月6日

Hi Piene,

Bedankt voor je leuke bericht en het geven van deze 5-sterren!
We vinden het fijn om te horen dat je bank zo goed bevalt en wensen je er veel plezier mee.

Blij met 4x6 Sofa

De communicatie is goed en duidelijk. Zowel in de showroom als per mail. Ik heb nooit lang op mijn antwoorden hoeven wachten.
De levering van de bank is eerder dan verwacht. Alles zoals afgeproken.

2025幎2月13日

Dag Elly,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat alles van begin tot eind zo goed is ervaren. Geniet van je bank!

groetjes,

team 4x6 sofa

Super service

Allereerst in de showroom al super geholpen. De meiden van 4X6 Sofa denken goed mee en het is zo fijn om de opstelling al neer te kunnen zetten. De levering is ook perfect gegaan en toen ik een berichtje stuurde dat de spray van de beschermingsspray kapot was, lag er de volgende dag een nieuwe set in de bus!
Heel blij met deze aankoop dus!

2025幎2月6日

Hi,

Wij hechten veel waarde aan onze service en het is dan ook heel fijn om te lezen dat je deze zo positief ervaren hebt. Bedankt voor je fijne review.
Veel plezier met je bank!

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie, relaxte sfeer, geen nummer maar een klant

Fijne winkelervaring (niet onder druk gezet. Mederwerker denkt met ons mee), makkelijke bestelprocedure, goed op de hoogte gehouden over de voortgang, levering snel en professioneel.

2025幎2月4日

Hi Peter,

Wat een positieve review! We hechten veel waarde aan onze service en vinden het dan ook heel fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is.
Veel plezier ermee.

de perfecte bank!

Plezierig en ontspannen de perfecte bank kunnen samenstellen, totaal niet opdringerig en goed geholpen. De miniatuurtjes maken het helemaal af, heel fijn om opstellingen te kunnen bekijken.
De levering iets minder, hadden niet het gereedschap mee om de bank/poten te kunnen monteren. Er werd niet echt meegedacht in oplossingen dus dan zelf maar het juiste gereedschap in huis halen en de bank monteren.

2024幎12月20日

Hi Mirjam,

We zijn blij te horen dat je de service in onze showroom als prettig hebt ervaren. Jammer alleen dat de levering minder goed verliep. We hebben hiervan geen melding gekregen anders hadden we het voor je kunnen oplossen. Fijn dat het toch nog goed gekomen is en dat je nu kunt genieten van de bank.
Veel plezier ermee!

Perfect

Perfect
De levertijd die beloofd was. Kwamen ze ook na .
En de levering was prima .
De mannen hielpen in elkaar zetten en namen al het verpakkingsmateriaal mee

2025幎2月4日

Hi Coby,

Wat leuk om te horen dat alles zo goed bevallen is. Dat vinden wij natuurlijk heel fijn. Hopelijk geniet je nog heel lang van je mooie bank.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en vriendelijke reactie op vraag

Vraag via app gesteld of het ook mogelijk was om losse stof te bestellen. Dat was mogelijk. Snel antwoord gekregen. Super goede service.

2024幎12月30日

Hi Lilian,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review! Goed om te horen dat onze service zo goed bevallen is.
We wensen je veel plezier met je bank!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。