Omdat dit gewoon een fantastisch concept is. Je eigen bank samenstellen voor een schappelijk prijs. Leuk geholpen in de winkel. Handig dat je stofjes thuis gestuurd kan krijgen. Daarnaast was ik mijn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prachtige bank, luxe uitstraling en dat voor een hele fijne kwaliteit prijs verhouding. Uitstekend geholpen in de showroom en styliste gaf extra ideeën waar wij zelf niet over nagedacht hadden. Goed b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De 4x6 Sofa overtrof al mijn verwachtingen. De kleur komt perfect overeen met wat online werd getoond: warm, stijlvol en precies de zachte tint die mijn woonkamer een rustige, luxe uitstraling g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onze zitgroep ziet er geweldig uit. Mooi afgewerkt en precies zoals wij het hebben wilden, ook qua kleur. Daarnaast zit het ook fantastisch. Vanaf de bestelling tot aan de levering werden wij op de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Europees geproduceerd, erkend en bekroond

Nikkelstraat 7, 1411 AC, Naarden, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Geweldig! De service is bizar goed, personeel heel aardig en de bank is prachtig. Top bedrijf!

Van het begin tot aan het eind is de levering en afspraken 100% nagekomen

4x6 sofa ããã®åç
vanaf de zoektocht op de site tot aan een fysiek bezoek in Naarden tot aan de levering zijn we zeer tevreden

4x6 sofa ããã®åç
Goede service in de winkel. Snelle levering en de bank zit heerlijk. Goede adviezen meegekregen voor onderhoud. Goede prijskwaliteit verhouding

4x6 sofa ããã®åç
Goed en vriendelijk ontvangen en geholpen in de winkel . Sneller dan verwacht geleverd . Heel blij mee

4x6 sofa ããã®åç
De bank is echt geweldig, en er zijn zoveel opties omdat je hem helemaal zelf kan samenstellen. Echt precies wat ik zocht!

4x6 sofa ããã®åç
Goed geholpen met uitzoeken van onze bank.
De medewerker heeft ons goed begeleid bij onze keuze: eerst ervaren wat lekker zit en daarna pas kiezen welke opstelling en kleuren leuk zijn.
Levertijd sneller dan verwacht. En alle rommel wordt netjes mee genomen bij levering.

4x6 sofa ããã®åç
Wij zijn heel blij met onze nieuwe bank! Dank aan de medewerkers van 4X6 sofa voor de fijne hulp!

4x6 sofa ããã®åç
De communicatie is goed en duidelijk. Zowel in de showroom als per mail. Ik heb nooit lang op mijn antwoorden hoeven wachten.
De levering van de bank is eerder dan verwacht. Alles zoals afgeproken.

4x6 sofa ããã®åç
Allereerst in de showroom al super geholpen. De meiden van 4X6 Sofa denken goed mee en het is zo fijn om de opstelling al neer te kunnen zetten. De levering is ook perfect gegaan en toen ik een berichtje stuurde dat de spray van de beschermingsspray kapot was, lag er de volgende dag een nieuwe set in de bus!
Heel blij met deze aankoop dus!

4x6 sofa ããã®åç
Fijne winkelervaring (niet onder druk gezet. Mederwerker denkt met ons mee), makkelijke bestelprocedure, goed op de hoogte gehouden over de voortgang, levering snel en professioneel.

4x6 sofa ããã®åç
Plezierig en ontspannen de perfecte bank kunnen samenstellen, totaal niet opdringerig en goed geholpen. De miniatuurtjes maken het helemaal af, heel fijn om opstellingen te kunnen bekijken.
De levering iets minder, hadden niet het gereedschap mee om de bank/poten te kunnen monteren. Er werd niet echt meegedacht in oplossingen dus dan zelf maar het juiste gereedschap in huis halen en de bank monteren.

4x6 sofa ããã®åç
Prima service en snelle afhandeling.
Top bankstel ð

Perfect
De levertijd die beloofd was. Kwamen ze ook na .
En de levering was prima .
De mannen hielpen in elkaar zetten en namen al het verpakkingsmateriaal mee

4x6 sofa ããã®åç
Vraag via app gesteld of het ook mogelijk was om losse stof te bestellen. Dat was mogelijk. Snel antwoord gekregen. Super goede service.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã