Omdat dit gewoon een fantastisch concept is. Je eigen bank samenstellen voor een schappelijk prijs. Leuk geholpen in de winkel. Handig dat je stofjes thuis gestuurd kan krijgen. Daarnaast was ik mijn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prachtige bank, luxe uitstraling en dat voor een hele fijne kwaliteit prijs verhouding. Uitstekend geholpen in de showroom en styliste gaf extra ideeën waar wij zelf niet over nagedacht hadden. Goed b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De 4x6 Sofa overtrof al mijn verwachtingen. De kleur komt perfect overeen met wat online werd getoond: warm, stijlvol en precies de zachte tint die mijn woonkamer een rustige, luxe uitstraling g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onze zitgroep ziet er geweldig uit. Mooi afgewerkt en precies zoals wij het hebben wilden, ook qua kleur. Daarnaast zit het ook fantastisch. Vanaf de bestelling tot aan de levering werden wij op de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Europees geproduceerd, erkend en bekroond

Nikkelstraat 7, 1411 AC, Naarden, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
We hadden een fijn en makkelijk contact met 4x6sofa. Het was makkelijk om een afspraak te maken in de winkel, het persoonlijk contact was ontzettend fijn. Er werd de tijd voor ons genomen en we hebben echt veel verschillende banken en opstellingen mogen proberen. Ze werken met kleine miniatuur modellen waardoor je heel veel kan proberen en het ook even kan zien. De bank werd zelfs eerder geleverd dan afgesproken, de levering was vlot en ook heel makkelijk om te plannen. Ook de klantenservice die we konden bellen, nadat we toch even paniek hadden over de kleur waren heel behulpzaam en snel te bereiken. Kort om een fijne winkel, goede en persoonlijke service en een top bank!

4x6 sofa ããã®åç
Naar aanleiding van mijn bericht op 9 januari heeft 4x6 Sofa het probleem van mijn doorgezakte bank verholpen dus keurig opgelost. Kan niet meer op de review reageren dus daarom een nieuwe.
Hartelijk dank voor de oplossing 4x6 sofa, ik waardeer het enorm en zit weer goed op mijn mooie bankððŒ

4x6 sofa ããã®åç
Ik heb een prachtige bank gekocht in Naarden bij 4x6 Sofa. Zeer vriendelijk en fijn geholpen eerlijk is eerlijk. Helaas binnen een paar weken moest de bank al opgevuld worden en nu na nog geen 2,5 jaar is de bank compleet doorgezakt over het hele gedeelte en ik ben de enige die er voornamelijk op zit en weeg ook geen 150 kilo ð. Zo jammer want vind de bank nog steeds heel mooi maar krijg er vreselijk pijn in mân rug van helaas dus moet nu al op zoek naar een andereð

4x6 sofa ããã®åç
Vandaag is onze bank geleverd, veel sneller dan verwacht! We zijn ontzettend blij met het resultaat. Ons bezoek aan de showroom was al een fijne ervaring. Het team neemt de tijd, geeft geen opdringerig advies, en helpt je rustig de beste keuze te maken. We zijn echt super tevreden met onze nieuwe bank!

4x6 sofa ããã®åç
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle en prettige communicatie

4x6 sofa ããã®åç
Heel vriendelijk ontvangst in de showroom, goed geholpen. De banken zelf zijn allemaal heel mooi, met alle mogelijke indelingen. We zijn ook erg tevreden met de bank die we uiteindelijk gekozen hebben. Levering etc liep allemaal heel soepel.

4x6 sofa ããã®åç
Ze dachten goed mee met het uitzoeken van de juiste bank voor ons

4x6 sofa ããã®åç
Goede service en uitleg in de winkel, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Komen afspraken na. Levering ook heel goed en netjes. Goed te bereiken voor vragen. Aanrader.

4x6 sofa ããã®åç
Super goed verlopen en helemaal naar wens echt een aanrader

4x6 sofa ããã®åç
Goed geholpen bij het uitzoeken van de bank. Daarna goede communicatie betreft de levering. En de bank is echt fantastisch mooi en superkwaliteit.

4x6 sofa ããã®åç
Prettig advies in de winkel, levering van de bank precies in de te verwachten week, bank zit heerlijk

4x6 sofa ããã®åç
Het gehele traject van keuze maken in de showroom tot aan het bezorgen en installeren van onze hoekbank top!

4x6 sofa ããã®åç
Medewerkers hebben goed meegedacht. Ik twijfelde erg over het feit of ik nu voor kleur wilde gaan. Dolblij met mijn keuze en geniet er nog dagelijks van. De vlekkenspray was niet meegeleverd, na 1 keer te hebben gebeld is deze ook meteen de volgende dag bezorgd. Top service en hele mooie bank

4x6 sofa ããã®åç
Goede ervaring! altijd fijn contact, open & eerlijk en veel met dezelfde mensen contact zodat ze weten waar het overgaat!

4x6 sofa ããã®åç
Fijne service, zorgvuldige en duidelijke voorbereiding van de bestelling, heldere communicatie, snel geleverd, mooie bank uiteraard!

4x6 sofa ããã®åç
Fantastisch geholpen bij 4x6sofa! Snelle levering en zo gelukkig met mijn prachtige, heerlijke bankstel! Dank jullie wel.

4x6 sofa ããã®åç
Geweldige bank! Zit en ligt ð heerlijk! Goede service aflevering toen bleek dat er iets stuk was, meteen geregeld. Super!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã