4x6 sofa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Omdat dit gewoon een fantastisch concept is. Je eigen bank samenstellen voor een schappelijk prijs. Leuk geholpen in de winkel. Handig dat je stofjes thuis gestuurd kan krijgen. Daarnaast was ik mijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige bank, luxe uitstraling en dat voor een hele fijne kwaliteit prijs verhouding. Uitstekend geholpen in de showroom en styliste gaf extra ideeën waar wij zelf niet over nagedacht hadden. Goed b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De 4x6 Sofa overtrof al mijn verwachtingen. De kleur komt perfect overeen met wat online werd getoond: warm, stijlvol en precies de zachte tint die mijn woonkamer een rustige, luxe uitstraling g... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Onze zitgroep ziet er geweldig uit. Mooi afgewerkt en precies zoals wij het hebben wilden, ook qua kleur. Daarnaast zit het ook fantastisch. Vanaf de bestelling tot aan de levering werden wij op de... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜ファヌ専門店
  2. 家具店
  3. リビングルヌム甚家具の店

圓該䌁業による蚘述

4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.

de visie van 4x6 sofa- modulaire bankenspecialist

圓該䌁業による蚘述

meer woonplezier, minder keuzestress
Wij maken het samenstellen van een bank eenvoudig. Met 6 modulaire modellen, persoonlijke begeleiding en een showroom waar je alles kunt uitproberen, helpen we je een keuze te maken waar je jarenlang blij mee bent.

waarom je voor 4x6 sofa kiest

Europees geproduceerd, erkend en bekroond

Europees geproduceerd, erkend en bekroond
Onze modulaire banken worden geproduceerd in Europa en jaarlijks gecontroleerd op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Als CBW-erkend woonmerk bieden wij extra zekerheid bij je aankoop. Daarnaast mogen we ons al drie jaar op rij FD Gazelle noemen, een erkenning voor snelgroeiende Nederlandse bedrijven. In onze showroom in Naarden staan ervaren interieurstylistes voor je klaar om je persoonlijk te helpen bij het samenstellen van de ideale bank.

連絡先

de mooiste parels in onze garage outlet

modulaire banken en woonaccessoires met 30 tot 70% korting.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Top winkel, top service en top banken!

We hadden een fijn en makkelijk contact met 4x6sofa. Het was makkelijk om een afspraak te maken in de winkel, het persoonlijk contact was ontzettend fijn. Er werd de tijd voor ons genomen en we hebben echt veel verschillende banken en opstellingen mogen proberen. Ze werken met kleine miniatuur modellen waardoor je heel veel kan proberen en het ook even kan zien. De bank werd zelfs eerder geleverd dan afgesproken, de levering was vlot en ook heel makkelijk om te plannen. Ook de klantenservice die we konden bellen, nadat we toch even paniek hadden over de kleur waren heel behulpzaam en snel te bereiken. Kort om een fijne winkel, goede en persoonlijke service en een top bank!

2025幎2月4日

Hi Marije,

Wat een positieve uitgebreide review heb je geschreven!
Leuk om te lezen dat je onze service zo gewaardeerd hebt, daar doen we het uiteindelijk voor ☺
Veel plezier met je bank!

Naar aanleiding van mijn bericht op 9

Naar aanleiding van mijn bericht op 9 januari heeft 4x6 Sofa het probleem van mijn doorgezakte bank verholpen dus keurig opgelost. Kan niet meer op de review reageren dus daarom een nieuwe.
Hartelijk dank voor de oplossing 4x6 sofa, ik waardeer het enorm en zit weer goed op mijn mooie bank👌🏌

2025幎1月28日

Hi Sylvia,

Bedankt voor je reactie!
Wat fijn om te horen dat we het voor je hebben kunnen oplossen en je weer volop kan genieten van je bank.

Dorine 4x6 sofa

5぀星のうち1の評䟡

Binnen 2 jaar compleet doorgezakt

Ik heb een prachtige bank gekocht in Naarden bij 4x6 Sofa. Zeer vriendelijk en fijn geholpen eerlijk is eerlijk. Helaas binnen een paar weken moest de bank al opgevuld worden en nu na nog geen 2,5 jaar is de bank compleet doorgezakt over het hele gedeelte en ik ben de enige die er voornamelijk op zit en weeg ook geen 150 kilo 😉. Zo jammer want vind de bank nog steeds heel mooi maar krijg er vreselijk pijn in m’n rug van helaas dus moet nu al op zoek naar een andere😔

2025幎1月9日

Beste Silvya,

Wij vinden het natuurlijk heel vervelend om te horen dat de bank niet aan je verwachtingen voldoet en willen je dan ook vragen om contact met ons op te nemen zodat we samen een oplossing kunnen zoeken.
Zou je ons alsjeblieft een mail willen sturen naar het volgende mailadres: service@4x6sofa.com.
Alvast bedankt!

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige bank en fantastische service

Vandaag is onze bank geleverd, veel sneller dan verwacht! We zijn ontzettend blij met het resultaat. Ons bezoek aan de showroom was al een fijne ervaring. Het team neemt de tijd, geeft geen opdringerig advies, en helpt je rustig de beste keuze te maken. We zijn echt super tevreden met onze nieuwe bank!

2025幎1月8日

Hi,

Wat ontzettend fijn om te horen. We waarderen deze reactie enorm en zijn blij te horen dat jullie onze service zo hebben gewaardeerd en natuurlijk ook om te horen dat jullie bank zo goed bevalt!
Veel plezier ermee.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle en prettige communicatie

2024幎12月10日

Hi Lonneke,

We zijn blij met deze positieve 5-sterren review! We hopen dat de bank goed bevalt en staan altijd klaar mochten er nog eventuele vragen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Heel vriendelijk ontvangst in de

Heel vriendelijk ontvangst in de showroom, goed geholpen. De banken zelf zijn allemaal heel mooi, met alle mogelijke indelingen. We zijn ook erg tevreden met de bank die we uiteindelijk gekozen hebben. Levering etc liep allemaal heel soepel.

Hi Matthias,

Hier worden we blij van! Wat een fijne en positieve review ☺
Heel erg bedankt hiervoor en veel plezier met jullie bank.

Heel tevreden

Goede service en uitleg in de winkel, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Komen afspraken na. Levering ook heel goed en netjes. Goed te bereiken voor vragen. Aanrader.

Hi Nelleke,

Wat fijn dat je ons een 5-sterren review geeft! Heel erg bedankt hiervoor en we wensen je veel plezier met je bank.

5぀星のうち5の評䟡

Super goed verlopen en helemaal naar

Super goed verlopen en helemaal naar wens echt een aanrader

2024幎11月28日

Beste Aukje,

Bedankt voor deze 5-sterren review! Fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is en dat de bank zo goed bevalt.
Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Goed geholpen bij het uitzoeken van de

Goed geholpen bij het uitzoeken van de bank. Daarna goede communicatie betreft de levering. En de bank is echt fantastisch mooi en superkwaliteit.

2024幎11月28日

Hi Kim,

Wat een fijne positieve review! Heel erg bedankt hiervoor en nog veel plezier met je bank.

5぀星のうち5の評䟡

Prettig advies in de winkel

Prettig advies in de winkel, levering van de bank precies in de te verwachten week, bank zit heerlijk

Hi,

We zijn heel blij te horen dat onze service zo goed bevallen is en dat je blij bent met de mooie bank. Bedankt voor de positieve review en veel plezier ermee.

Prima ervaring met 4x6Sofa

Het gehele traject van keuze maken in de showroom tot aan het bezorgen en installeren van onze hoekbank top!

Beste Jacob,

Wat fijn om te horen dat onze service zo goed bevallen is. We hechten hier dan ook veel waarde aan. Heel veel plezier met je mooie X4.

Medewerkers hebben goed meegedacht

Medewerkers hebben goed meegedacht. Ik twijfelde erg over het feit of ik nu voor kleur wilde gaan. Dolblij met mijn keuze en geniet er nog dagelijks van. De vlekkenspray was niet meegeleverd, na 1 keer te hebben gebeld is deze ook meteen de volgende dag bezorgd. Top service en hele mooie bank

Beste Aicha,

Wat leuk om te horen dat de kleur roest uni zo goed bevalt! Geniet van je mooie bank.

5぀星のうち4の評䟡

Goede ervaring

Goede ervaring! altijd fijn contact, open & eerlijk en veel met dezelfde mensen contact zodat ze weten waar het overgaat!

Hi Clara,

Bedankt voor je positieve reactie! We hopen dat je inmiddels volop kan genieten van de bank.

Fijne service

Fijne service, zorgvuldige en duidelijke voorbereiding van de bestelling, heldere communicatie, snel geleverd, mooie bank uiteraard!

Hi Tamara,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Heel fijn dat je tevreden bent met je keuze en terugkijkt op een prettige ervaring.
Veel plezier met je bank!

Top!

Goede service en levering

Hi Thijs,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren! Dat waarderen we zeer. Veel plezier met jullie X4 bank.

5぀星のうち5の評䟡

Goed geholpen in de showroom

Goed geholpen in de showroom, prima service!!

Hi,

Fijn om te horen dat jullie onze service zo gewaardeerd hebben! Veel plezier met jullie X4 bank.

Goed advies

Goed advies, prima leverancier, mooi product

Hi Maarten,

Fijn om te horen dat alles zo goed bevallen is. Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review!

Fantastisch geholpen bij 4x6sofa

Fantastisch geholpen bij 4x6sofa! Snelle levering en zo gelukkig met mijn prachtige, heerlijke bankstel! Dank jullie wel.

Hi Charlot,

Wat een positieve review en leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe bank! Bedankt hiervoor.

Geweldige bank

Geweldige bank! Zit en ligt 😉 heerlijk! Goede service aflevering toen bleek dat er iets stuk was, meteen geregeld. Super!

Hi Ineke,

Fijn om te horen dat de bank zo heerlijk zit (en ligt)! Bedankt voor het geven van deze 5-sterren en geniet van je bank.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。