Trevlig personal.BÃ¥de pÃ¥ kontoret och pÃ¥ fÀltet.Alltid samma kvinna som stÀdar hos mig.Noga och fint.Som kund har man stora valmöjligheter om hur man vill fÃ¥ det gjort.Valde 55+ istÀllet för den Priv... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fick ta fram dammsugaren och dammsugare 2 av mattorna som inte var ok. Hon var trevlig men stank nÃ¥got sÃ¥ kopiöst med rök, sÃ¥ det var att vÀdra efterÃ¥t sÃ¥ den lukten försvann och det doftade rent istÀ... ãã£ãšèŠã
Vi har inget att klaga på. StÀdning har vi fortlöpande och utomhusjobben i somras (målning, korrigering av stenlÀggning och plattor) utfördes till vår belåtenhet. 100% bra med andra ord.
Stort tack till Madde, Ahmed och 55+ för vÃ¥rstÀdningen. PÃ¥ eget initiativ tog de ocksÃ¥ tag i spis och andra skrÀpsamlande och glömda utrymmen. Det blir man glad för. VÀnliga hÀlsningar, Iréne Mat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ããŠã¹ ã¯ãªãŒãã³ã°æ¥
- æ¥åçšæž æãµãŒãã¹
- æå·¥èžå
- æ¡çšãµãŒãã¹
- äººææŽŸé£äŒç€Ÿ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
55Plus Àr sedan 2009 en av Sveriges största leverantörer av hushållsnÀra tjÀnster och företagstjÀnster genom seniorbemanning. Vi riktar oss till både hushåll och företag. Med fokus på kvalitet, trygghet och personligt bemötande underlÀttar vi vardagen för tusentals hushåll och företag över hela Sverige. Kontakta oss så berÀttar vi mer hur vi kan göra din vardag lite skönare.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Håller var vi kommit överens om.
Håller tider som Àr överenskommit, trevligt mötande! Arbete kunde vara mer noggrant !
SÀmsta jag har varit med om
SÀmsta jag har varit med om, fönsterputs som annars tagit 40 minuter under flera år tog nu 2,5 timme!!! Dyrare timpenning Àn om man anlitar en fackman, aldrig mer 55plus

55Plus AB ããã®åç
Ni tog hand om ALLT pÃ¥ bÀsta sÀtt tillâŠ
Ni tog hand om ALLT på bÀsta sÀtt till ett bra pris. Mycket nöjd med allt.
All hjÀlp man ber om utför perfekt
Okunniga medarbetare. Har inte med sig redskap och slÀpvagn som utlovades.
Okunniga medarbetare

55Plus AB ããã®åç
JÀtte bra tjejer som var snabba ochâŠ
JÀtte bra tjejer som var snabba och mycket noggranna dessutom vÀldigt trevliga. Jag kommer absolut bestÀlla storstÀdning från dom igen. mycket nöjd.
Vi har inget att klaga på
100% bra med andra ord.
StÀderskan Àr positiv och vÀldigtâŠ
StÀderskan Àr positiv och vÀldigt trevlig! Dessutom gör hon alltid ett bra jobb!
Bra personal och noggrant arbete
Lottie Àr så bra
Tack för ett fint jobb!
Trevlig personal.BÃ¥de pÃ¥ kontoret ochâŠ
Trevlig personal.Både på kontoret och på fÀltet.Alltid samma kvinna som stÀdar hos mig.Noga och fint.Som kund har man stora valmöjligheter om hur man vill få det gjort.Valde 55+ istÀllet för den Privata eller Kommunala HemtjÀnsten dÀr inte mycket fungerar.Kan bara rekommendera 55+
Jag Àr verkligen nöjd med jobbetâŠ
Jag Àr verkligen nöjd med jobbet fönsterputsaren gjorde. Han var verkligen ett proffs och visste vad han gjorde.
Bra personal med rÀtt kompetens.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ