5ddiamondpaint レビュヌ

2,035
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i bÃ¥de diamant paint og mal med prikker. Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spÞrgsmÃ¥l. Der er video med gode rÃ¥d og vejledning ti... もっず芋る

Startede faktisk med at vÊre glad for dem men har bestemt Êndret mening. FÞrst kÞbte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter Ã¥bner jeg den og ser at de... もっず芋る

Altid tydelige Diamond Paint billeder. Hurtig levering og er det egne billeder tager det lidt lÊngere med levering, men dette er der informeret om ved bestilling/pÃ¥ siden. Altid klar med ekstra se... もっず芋る

Virkelig god kvalitet. Der er slet ingen lufthuller i lÊrredet, og kvaliteten i billedet er virkelig godt. Jeg bestilte for fÞrste gang et personligt foto, og var lidt nervÞs for, hvordan det vill... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi bestrÊber os pÃ¥ at have det stÞrste udvalg af bÃ¥de billeder og tilbehÞr i Danmark – med en stor vidensbank, sÃ¥ du altid kan fÃ¥ svar pÃ¥ dine spÞrgsmÃ¥l.

優良

すべおのレビュヌ

(2,035)

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

At jeg ikke har fået hvad jeg har Bed

At jeg ikke har fået hvad jeg har Bed om jeg har Bed om firkantet sten har fået runde og jeg skal bruge firkantet og ikke runde det er vigtigt det er til et billede jeg har ikke flere sten til det billede og hvis i ikke har dem i firkantet så sig hvor jeg kan så bestille dem 3866 3865 og meget gerne i firkantet tak

2025幎3月14日
自発的なレビュヌ

Bestilte et billede med runde sten

Bestilte et billede med runde sten, men kom med 4kantede, troede det var mig der havde trykket forkert så bestilte et nyt og det samme skete igen. Skriver om de vil sende retur label og har ikke hÞrt noget endnu efter en uge/14 dage.

2025幎2月25日

5ddiamondpaint からの回答

Hej Lisette. Ja, som jeg skrev, så kan du selvfÞlgelig returnere de to pakker og få pengene retur. Vi er lige ved at få opsat vores returportal her efter genåbningen, og det driller lidt. Men du er ikke glemt og jeg sender dig en label så snart jeg kan :-).
- Sarah

Jeg har bestilt et billede i november

Jeg har bestilt et billede i november og har stadig ikke fået det. Kan ikke komme i kontakt med dem. Dårlig service,har ellers vÊret glad for dem

2025幎1月16日

5ddiamondpaint からの回答

Vi er virkelig kede af at der desvÊrre har vÊret problemer med din ordre. Vores webshop og mail har vÊret midlertidigt lukket på grund af nogle uforudsete udfordringer, men vi åbner snart igen. Vi kontakter snarest alle, der har betalt for en ordre, men endnu ikke modtaget den, for at finde en lÞsning.

Vi beklager de udfordringer det har givet dig, men håber at kunne give dig en god oplevelse fremover. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på info@5ddiamondpaint.dk, så vi kan hjÊlpe dig hurtigst muligt.

5D Diamond Paint

Har kun haft gode oplevelser men

Har kun haft gode oplevelser men hvorfor er jeres sidde ude af drift hvilket den har vÊret sidden december

2025幎1月16日

5ddiamondpaint からの回答

Vores webshop har vÊret midlertidigt lukket på grund af nogle uforudsete udfordringer, men vi åbner igen d. 20. feb. Vi beklager den midlertidige lukning af webshoppen, men håber at se dig i shoppen, når vi åbner igen.

Mvh.
5D Diamond Paint

Intet svar fra kundeservice

Jeg kÞbte et billede d. 22/10 og har ikke hÞrt noget siden ordrebekrÊftelsen.
Jeg har forsÞgt at ringe, skrive mail til kundeservice, skrevet på Messenger og på jeres side på Facebook. Jeg får intet svar.
Billedet er kÞbt til julegave, så jeg håber snart at få et svar.

2024幎12月5日

Ventetiden vÊrd!

Lidt problemer med bestilling, dog var det mig der ikke havde kigget ordentligt på siden. Men der kom hurtigt styr på det og pakken blev sendt. Ventetiden kan man ikke lave om på selvom man vil Þnske man kunne, isÊr fordi man glÊder sig til at få sit eget billede hjem så man kan komme i gang.
Alt i alt har jeg vÊret glad for kÞbet så det kan varmt anbefales herfra

2024幎9月10日

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service,
Jeg bestilte et eget foto den 31juli og har dog endnu ikke modtaget det. De skriver på deres hjemmeside at der kan gå 30 til 40 dages levering. Og når man skriver til dem så får man bare den besked at de ikke kan gÞre så meget for det er deres anden leverandÞr der skal sende det da det er dem der laver det, så de kan ikke gÞre så meget ved det, jeg syntes det er et meget dårligt selvskab

2024幎9月18日
自発的なレビュヌ

Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg

Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i både diamant paint og mal med prikker.
Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spÞrgsmål.
Der er video med gode råd og vejledning til alle dele af deres udvalg.
Sara og hendes datter har selv designet en serie med utrolig flotte farvestrålende dyr.
Min varmeste anbefaling.

2024幎8月1日