5ddiamondpaint レビュヌ

2,035
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i bÃ¥de diamant paint og mal med prikker. Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spÞrgsmÃ¥l. Der er video med gode rÃ¥d og vejledning ti... もっず芋る

Startede faktisk med at vÊre glad for dem men har bestemt Êndret mening. FÞrst kÞbte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter Ã¥bner jeg den og ser at de... もっず芋る

Altid tydelige Diamond Paint billeder. Hurtig levering og er det egne billeder tager det lidt lÊngere med levering, men dette er der informeret om ved bestilling/pÃ¥ siden. Altid klar med ekstra se... もっず芋る

Virkelig god kvalitet. Der er slet ingen lufthuller i lÊrredet, og kvaliteten i billedet er virkelig godt. Jeg bestilte for fÞrste gang et personligt foto, og var lidt nervÞs for, hvordan det vill... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi bestrÊber os pÃ¥ at have det stÞrste udvalg af bÃ¥de billeder og tilbehÞr i Danmark – med en stor vidensbank, sÃ¥ du altid kan fÃ¥ svar pÃ¥ dine spÞrgsmÃ¥l.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Tip top

Tip top
Jeg har handlet forskellige varer i snart 1 år og jeg kan kun anbefale 5ddiamondpaint.dk
Varerne er af god kvalitet, og bliver afsendt samme dag og med den rette post leverandÞr har man varerne dagen efter
Servicen er 100 procent i orden

2024幎4月17日

Grimme uprÊcise diamanter

Grimme uprÊcise diamanter!
De skulle vÊre firkantet men de er dÊlme ikke lavet sÊrligt pÊnt, så det er meget svÊrt at sÊtte dem så det ser godt ud.

Har handlet tidl. handlet ved en konkurrent - der var diamanterne meget skarpt firkantet ..

PrismÊssigt og stÞrrelsesmÊssigt var der ingen forskel.
SÃ¥ det er sidste gang jeg handler ved 5d.

2024幎4月10日
自発的なレビュヌ

Undrer mig over at man bestiller varer

Undrer mig over at man bestiller varer fra en dansk hjemmeside, men varen bliver sendt fra Tjekkiet.
Så kan jeg godt forstå at der er lang leveringstid.

2024幎3月5日
5ddiamondpaint ロゎ

5ddiamondpaint からの回答

Hejsa. Du må have bestilt et billede fra vores Premium-serie. Her gÞr vi opmÊrksom på, at billedet har nogle ekstra lÊkre finesser, og at billedet afsendes direkte fra vores leverandÞr. Vi har skrevet meget om dette på vores side og på hvert produkt, så der ikke er tvivl om, at varen sendes direkte fra leverandÞren :-).
Mvh. Sarah

skuffet over 5ddiamondpaint

det var godtnok hurtig levering - måske lige hurtig nok!
jeg fik noget andet end det jeg bestilte , de beklagede og tilbÞd at sende det korrekte billede jeg skulle så returnere det de fejlagtig havde sendt problemet er bare at de ikke bruger samme firma til retur som til levering og da jeg er halvsidig lammet efter en hjerneblÞdning så er det med at farte byen rundt er ikke lige det jeg er bedst til jeg er afhÊngig af hjÊlp så mit valg har vÊret at henvende mig et andet sted hvor der forefindes bedre service

2024幎2月16日
5ddiamondpaint ロゎ

5ddiamondpaint からの回答

Hejsa. Ja, du svarede tilbage at vi ikke behÞvede at ombytte fra runde sten til firkantede (som vi ved en fejl var kommet til at bestille) fordi du ikke gad bÞvlet med at returnere, hvilket selvfÞlgelig var dit valg. Men du skrev ikke, at det var fordi vi benyttede et andet firma til retur - hvis jeg havde vidst det, havde vi sikkert kunnet finde en lÞsning. Og jeg forstod slet ikke din besked som om at du var så vildt utilfreds med vores service :-). Vi gjorde jo blot det, vi kan - tilbÞd at sende dig den korrekte vare, men selvfÞlgelig bliver vi så nÞdt til at have den forkerte retur.
Men jeg er ked af at du havde en dårlig oplevelse, det var bestemt ikke vores hensigt.
Mvh. Sarah