Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i bÃ¥de diamant paint og mal med prikker. Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spÞrgsmÃ¥l. Der er video med gode rÃ¥d og vejledning ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Startede faktisk med at vÊre glad for dem men har bestemt Êndret mening. FÞrst kÞbte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter Ã¥bner jeg den og ser at de... ãã£ãšèŠã
Altid tydelige Diamond Paint billeder. Hurtig levering og er det egne billeder tager det lidt lÊngere med levering, men dette er der informeret om ved bestilling/pÃ¥ siden. Altid klar med ekstra se... ãã£ãšèŠã
Virkelig god kvalitet. Der er slet ingen lufthuller i lÊrredet, og kvaliteten i billedet er virkelig godt. Jeg bestilte for fÞrste gang et personligt foto, og var lidt nervÞs for, hvordan det vill... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi bestrÊber os pÃ¥ at have det stÞrste udvalg af bÃ¥de billeder og tilbehÞr i Danmark â med en stor vidensbank, sÃ¥ du altid kan fÃ¥ svar pÃ¥ dine spÞrgsmÃ¥l.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg bestilte et billed af mineâŠ
Jeg bestilte et billed af mine bÞrnebÞrn og det er fantastisk flot. 50x50 cm stort og der skal bruges 40800perler ca. Hurtig svar når jeg skrev og spurgte om noget.
hurtig...
hold da magle de er hurtige god weepshop der er god beskrivelse af varen.
Rigtig god service
Rigtig god service! FÞrst og fremmest er der hurtig levering, men ogsÃ¥ rigtig god service. Jeg havde kÞbt en lysplade, der drillede lidt, og nu er en ny pÃ¥ vej. Hurtigt og ingen problemerâ€ïž
Er skuffet over levering
Er skuffet over levering. Ãsken var i stykker og med tydelige tegn pÃ¥ at den er blevet flÃ¥et op. Den ene Ã¥bnet og den anden ende tapet sammen
Fantastisk! :)
Jeg bestilte Mandag eftermiddag, blev sendt Tirsdag, og kom Onsdag. Det var hurtigt! :) Fint tilfreds, og ser frem til at lave mine DP :)
Dette med 5D Diamond paint
Dette med 5D Diamond paint, er noget af det bedste jeg har prÞvet. For mig har det vÊret supert. Når jeg sidder og arbejder glemmer jeg tid og sted, fÞler mig ikke alene mere. Kan varmt anbefales af alle aldre
God vejledning i brug af gavekort
Jeg fik et gavekort i julegave som jeg brugte på en A3 lysplade og kan ikke undvÊre i dag.
Hej.
Hej.
Jeg er helt tilfreds med mit kÞbe, og synes jeg har fået en god behandling hos jer.
Jeanette
Super god kundeservice
Super god kundeservice! Der var et mindre problem med et af de bestilte produkter, men det blev hurtigt lÞst og de er super sÞde til at hjÊlpe. Har bestilt derfra flere gange og kommer helt sikkert til at gÞre det igen :)
God kvalitet
God kvalitet, levere hurtigt og bruger det tit, har bestilt hos dem flere gange
DÃ¥rlig kvalitet og holder ikke hvad de lover.
Startede faktisk med at vÊre glad for dem men har bestemt Êndret mening. FÞrst kÞbte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter åbner jeg den og ser at der ikke er fulgt en ramme med som jeg ellers havde betalt ekstra for. Har nu også opdaget at diamanterne er for små til lÊrredet så man kan hÞjst sÊtte 4 diamanter på ad gangen hvis man gerne vil have at de sidder på symbolerne ordentligt. Kvaliteten er simpelthen ikke godt nok.
Hurtig levering, og ingen problemer med rettelse pÃ¥ en fejl der var sket i den travle tidâŠ
Super god sted at handle ð hurtigâŠ
Super god sted at handle ð hurtig levering ð
Super godt
Super godt. Eget billede er perfekt lavet og så ankom det endda fÞr den forventede leveringstid på 30-40 dage
Billedet var lige som det skulle vÊre
super
Jeg er meget tilfreds med at handle ved 5D Diamond paint.Jeg vil helt sikkert vende tilbage til dem for servicen er helt i top
Bestilte om sÞndagen og havde pakkeâŠ
Bestilte om sÞndagen og havde pakke allerede om onsdagen på posthus. En god service
Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service. Jeg glÊder mig til at komme igangð
Godt produkt og nemt at finde hvad manâŠ
Godt produkt og nemt at finde hvad man skal bruge
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã