Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i bÃ¥de diamant paint og mal med prikker. Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spÞrgsmÃ¥l. Der er video med gode rÃ¥d og vejledning ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Startede faktisk med at vÊre glad for dem men har bestemt Êndret mening. FÞrst kÞbte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter Ã¥bner jeg den og ser at de... ãã£ãšèŠã
Altid tydelige Diamond Paint billeder. Hurtig levering og er det egne billeder tager det lidt lÊngere med levering, men dette er der informeret om ved bestilling/pÃ¥ siden. Altid klar med ekstra se... ãã£ãšèŠã
Virkelig god kvalitet. Der er slet ingen lufthuller i lÊrredet, og kvaliteten i billedet er virkelig godt. Jeg bestilte for fÞrste gang et personligt foto, og var lidt nervÞs for, hvordan det vill... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi bestrÊber os pÃ¥ at have det stÞrste udvalg af bÃ¥de billeder og tilbehÞr i Danmark â med en stor vidensbank, sÃ¥ du altid kan fÃ¥ svar pÃ¥ dine spÞrgsmÃ¥l.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Firmaet er helt i top
Har handlet der et par gange og hver gang er der hurtig levering og varerne er i orden. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til dem for servicen er helt i top.
5ddiamondpaint.dk er en super dejligâŠ
5ddiamondpaint.dk er en super dejlig butik!
Sikke lÊkre ting og flotte billeder, de har, altid til gode priser.
Jeg elsker det! Og forbliver en trofast kunde ð¹ð¹
Det var pakke godt ind glÊder mig tilâŠ
Det var pakke godt ind glÊder mig til at komme i gang
Bestilling
Er ikke så tilfreds med havede bestilt en stor sÊt med taske til lysplade, men da jeg fik pakken der ingen taske + ledning var ikke med da jeg gÞr opmÊrksom på fejlen fik jeg svaret Nå det er der ikke noget at gÞre ved men kunne kÞbe tasken inde på siden. Det er bare ikke godt nok.

5ddiamondpaint ããã®åç
Jeg er meget tilfreds med at handle vedâŠ
Jeg er meget tilfreds med at handle ved 5D Diamond paint. Man får en fantastisk god service, de er super hurtige til at sende de varer man bestiller og hvis man skriver til dem angående et problem eller et spÞrgsmål, svarer de hurtigt tilbage. Så de får 5 stjerner af mig.
Hurtig forsendelse
Bestilte den ene dag og fik det den nÊste dag. Billedet ser ud til at vÊre i en god kvalitet. Er lige gået igang med det. SpÊndende at sidde med. Mit fÞrste store billede.
SpÊndende med en julekalender glÊderâŠ
SpÊndende med en julekalender glÊder mig til at komme igang. Billige priser og hurtig levering
Jeg er meget til tilfreds med at kÞbeâŠ
Jeg er meget til tilfreds med at kÞbe hos 5d Diamonds har ikke oplevet problemer endnu og det tror jeg heller ikke Det kommer til sÃ¥ fem stjerner herfra hvis hun kunne give flere sÃ¥ har jeg gjort det ð
Godt sted at handle
Nem at bestille.
Hurtig levering.
Og god kvalitet.
Ikke sidste gang, at jeg handler der.
Er super glad for den hurtige leveringâŠ
Er super glad for den hurtige levering og jeg glÊder mig (endnu engang) til hyggelig afslapning med jeres produkt.
Virkelig god kvalitet og betryggende kontakt
Jeg bestilte for fÞrste gang et personligt foto, og var lidt nervÞs for, hvordan det ville se ud. Men kan kun sige, at jeg er ovenud tilfreds.
De har også vÊret super gode til at holde mig orienteret om forsendelsen og processen her, fordi den tog lidt lÊngere grundet det personlige billede (men det stod også i forvejen på hjemmesiden).
Virkelige flotte billeder
Virkelige flotte billeder. Nem oversigt over symboler og numre, nemt og hurtigt at gå i gang med.
Altid hurtig levering
Jeg kan varmt anbefale at laveâŠ
Jeg kan varmt anbefale at lave 5ddiamondpaint, det var mit barnebarn der fik mig til at starte med det. Jeg startede i det små men er nu startet på et stort billede
der måler 40X55. Det er afslappende og man kan lave lidt eller meget at efter man har lÞst til. Jeg er ihvertfald
glad for jeg er startet, der er også hurtig levering.
SÃ¥ mange tak
Jeg har fÃ¥et billede lavet med 2 bÞrnâŠ
Jeg har fået billede lavet med 2 bÞrn på de har lavet dem kridhvide i ansigtet kan ikke få en pose med en hudfarve fik bare at hvide det ikke kunne lade sig gÞre har nu et billede jeg aldrig får lavet

5ddiamondpaint ããã®åç
Jeg har ogsÃ¥ lige bestilt en hel masseâŠ
Jeg har også lige bestilt en hel masse ting fra dem er rigtig godt tilfreds med det og ders leveringstid
Eget foto print
Jeg har bestilt 3 eget foto og er sÃ¥ tilfreds det er god kvalitet og god levering leverings tiden er ogaÃ¥ fÊr nok da de jo trodsalt har et kÊmpe arbejde med at lave eget foto om til daimond paint ð¥°
God service og hurtig levering
Perfekt på alle niveauer
det var nemt at bestille
det var nemt at bestille, og det kom ret hurtigt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã