レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Up-date 110626: 99skulpturer sendte en ny kasse til skulpturen. Det er sÃ¥ flot service og hurtigt!!! Jeg er meget glad for den service 😊 Dog har GLS igen stÃ¥et for forsendelsen, og den nye... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en skulptur hos 99skulpturer.dk, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Skulpturen var rigtig fin, sÞd og af solid kvalitet – tydeligt hÃ¥ndvÊrk. DesvÊrre passede den desvÊrre ikke hel... もっず芋る

BesÞgte denne lille perle i Herning i sidste uge og gik pÃ¥ opdagelse blandt mange forskellige typer kunstvÊrker, der bÃ¥de gav stof til eftertanke eller et lille smil. Man skal unde sig selv en tur for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har flere gange kÞbt skÞnne skulpturer hos 99 Skulpturer. Har altid vÊret tilfreds - ogsÃ¥ med mit sidste kÞb, som jeg modtog hurtigt og fuldstÊndig uden skader efter levering! DesvÊrre fik jeg af... もっず芋る

䌁業情報

1. アヌト ギャラリヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Skulpturer til salg online. KÞb moderne kunst skulpturer. Skulpturerne sÊlges til både private og firmaer b2b. Priserne er rimelige og kvaliteten er i top.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Ny 2021 udgave.

Super koncept. KÞbte selv juli 2020 det ABSOLUT SIDSTE eksemplar af “Skabt for hinanden “. Var udsolgt pÃ¥ hjemmesiden, men de fandt lige et sidste eksemplar, som jeg sÃ¥ kunne kÞbe. God service og hurtig levering.
Men vil fortsat mene, at man burde oplyse om, at der NU er tale om en NY udgave. Kunne måske kalde det 2021 udgave med Êndringer i forhold til tidligere udgave.

2021幎4月9日
99skulpturer ロゎ

99skulpturer からの回答

KÊre Poul-Georg Jertrum
I vores lille kunstvirksomhed 99skulpturer.dk, arbejder vi 2 dedikerede personer. Og hver eneste dag, gÞr vi os umage for at levere en god service. Vi er stolte over den positive respons vi får fra vores kunder. Vores koncept med maksimalt 99 stk. af hver model, har vi holdt fast i siden starten og det bliver vi ved med.
Det er dyrt at have et varelager på 99 skulpturer stående af hver enkel model.
Derfor producerer vi fÞrst 50 eksemplarer og hvis det går godt, så bestiller vi de sidste 49 eksemplarer hos bronzestÞberen.
Derfor kan en skulptur vÊre midlertidig vÊk fra webshoppen.
Skulpturen ”Skabt for hinanden”, som du kÞbte var en virkelig fin skulptur.
Kunstneren Palle Mernild havde et Þnske om at lave en ny og lignende skulptur med lidt mere hÞjde og tyngde i. Både vÊgten og hÞjden adskiller sig fra den skulptur du kÞbte. Og på grund af et stÞrre materialeforbrug i bronze er prisen steget til kr. 1.500, -
Der er ikke tale om en kopi af den gamle, idet den nye model er skabt i ler, helt fra bunden og med en anden linje i overfladen.
Til din orientering, har vi også denne gang bestilt 50 stk. hos bronzestÞberen, og hvis det går som vi håber, bestiller vi slutteligt de sidste 49 stk. senere.

Vi er naturligvis kede af at vi ikke fandt og svarede på din besked på Messenger omgående.
Men nu ser vi at du har givet os en enkelt stjerne på Trustpilot. Det er vi oprigtigt kede af.
Vi gÞr alt hvad vi kan for at skabe en anderledes kunstbutik med fokus på kvalitet og et minimalt oplag.
Derfor gÞr det ondt med dit opslag.
Vi håber at du vil genoverveje opslaget på Trustpilot.
Det vil glÊde os, hvis vi igen kan få lov til at handle med dig på vores webshop.
Ps. Der er mange helt nye skulpturer på vej.

De bedste hilsner fra Lisbeth Hartmann Mernild - 99skulpturer.dk

Lyn levering

Fra jeg bestilte til jeg modtog ordren, gik der knap 24 timer.
Varen var pakket forsvarligt ind.
Dog ville jeg Þnske, at jeg kunne vÊlge en anden levering end gls, da de ikke havde behandlet pakken godt.

2021幎2月4日

Over alle forventninger

Intet mindre end en perfekt oplevelse!

Bestilte mandag eftermiddag (sen), og skrev i kommentarfeltet at jeg ville sÊtte pris på hurtig levering, idet skulpturen skulle bruges fredag som en gave.

Skulpturen kom tirsdag - bravo!!

2021幎1月20日

Imponerende service og topkvalitet

Jeg bestilte en skulptur til en bryllupsgave.
Varen blev leveret dagen efter, jeg bestilte den. Imponerende hurtig levering.
Varen levede fuldstÊndig op til forventningerne. Det er nemt at mÊrke og se, at det er et kvalitetsprodukt.
DesvÊrre blev brylluppet aflyst og jeg måtte derfor returnere varen. Her oplevede jeg, at 99 skulpturer var hjÊlpsomme og venlige. Igen et meget hÞjt serviceniveau, hvilket jeg er dybt imponeret over.
Tusind tak for en meget god behandling. I er utroligt hjÊlpsomme, leverer god service og hÞj kvalitet.

2020幎10月11日

Fantastisk service

Fantastisk service
Jeg bestilte en skulptur i forgårs aftes, og den kom med GLS i morges. Super hurtig levering og god service. Ikke sidste gang jeg benytter mig af denne side.

2019幎10月22日
自発的なレビュヌ

Jeg stod for at kÞbe en jubilÊumsgave

Jeg stod for at kÞbe en jubilÊumsgave til en kollega og benyttede mig i denne forbindelse af 99skulpturer.dk. Jeg blev prÊsentere for flere gode forslag og ende med at kÞbe en bronzeskulpturer, som virkelig faldt i god jord. En helt unik gave der glÊdede meget.Så super vejledning, indpakning og service. Rigtig god oplevelse.

2019幎6月7日
自発的なレビュヌ

Fantastisk og ualmindelig god service.

Fantastisk og ualmindelig god service.
I går eftermiddags fandt jeg siden ved at google "bryllupsgave" og fandt straks en flot skulptur (blandt mange). DesvÊrre var jeg meget sent ude med bestilling, hvilket jeg skriver til dem via deres kontaktformular. Umiddelbart efter får jeg besked om, at jeg kan bestille nu, og at de derefter selv vil kÞre afsted med min pakke til GLS, da de har vÊret der.
I dag har jeg så min pakke som lovet. TUSIND tak! Bryllupsgaven er i hus.
Derudover vil jeg rose jeres smukke indpakning af jeres produkter. Selv indpakningen er en smuk gave i sig selv.
I har min fulde anbefaling.

2019幎1月4日
自発的なレビュヌ

Super oplevelse på en udsolgt varer

Super oplevelse på en udsolgt varer. Var i kontakt med ejer som fortalte at varen var udsolgt , men han kontaktede mig da den kom igen. Han forklarede årsagen til prisstigningn, som var både forståelig og fair og fordi jeg havde ville bestille varen inden den pålagte prisstigning, tilbÞd han oven i kÞbet at jeg kunne få den for samme pris!
Dagen efter bestilling ankom varen - super flot skulptur - virkelig smukt hÃ¥ndvÊrk i kombination med den bedste kundeservice som man sjÊldent ser. Har helt sikkert ikke kÞbt sidste vare der ( og sÃ¥ oven i kÞbet gratisk fragt 👌🏻)

2018幎6月13日