Super hurtig levering. Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt. Bestilte sÞndag aften og allerede tirsdag formiddag lÃ¥ den klar til afhentning. De havde ogsÃ¥ lige hvad jeg sÞgte. Stort udval... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig venligt, professionelt og meget behjÊlpeligt. De tager sig god tid til at hjÊlpe og sÞrger for, at man fÞler sig godt behandlet. Produkterne er af hÞj kvali... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde bestilt sÃ¥ler til mine sikkerhedssko, modtog pakken op til sommerferien sÃ¥ det var fÞrst efter ferien jeg fandt ud af de ikke passede. 500 ud af 10 stjerner for kundeservicen og hjÊlpen, trods o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedste oplevelse! Der var ventetid pÃ¥ nogle varer, men jeg ringede ind og fik fat i Michelle, han hjalp mig lynhurtigt, leveret sublim kundeservice, og han sÞrgede for at jeg fik hvad jeg skulle bruge... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super god kvalitet og hurtigt levering og gode priser Vh Thomas Holm stenlille
En virkelig god kundeservice som gjorde alt for at vi kunne få vores vare til tiden
Hurtig og pÃ¥lidelig virksomhed som man kan fÞle sig 100 % tryg ved at handle hos ðð»

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
Godt og effektivt produkt og kan oplyse at jeg har handlet fÞr hos jer

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
FremfÞrer sig markant på diverse Some.
Men de reklamerer med tilbud på produktet, som de straks efter ordre skriver er restordre.
Det er uÊrlig markedsfÞring og jeg vil anbefale andre at handle hos firmaer, som sÊtter Êrlighed hÞjt. Her sidder man tilbage med en dårlig oplevelse af et firma, som blot vil have dig til at placere en ordre og så fÞrst bagefter skrive til dig de ikke kan levere.

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
God oplevelse , dog var produktet lidt tid om at komme frem.

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
God info og service, de holder hvad de lover og gode priser.

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
Velfungerende portal, hurtig og enkelt. Godt produkt til rimelig pris, i forhold til konkurrenterne

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
Fin service fik en beske at det var i restordre. Og at det ville komme slut juli. Men fik det allerede den 15 juli ð

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
Fik det bestilte og lÞbende information om restordre.

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
Jeg kÞbte en spand myregift kaldet Tanaco Professionel Udvanding mod Myrer til 986 kr. DesvÊrre viste det sig at vÊre ineffektivt og slet ikke, hvad jeg forbinder med et "professionelt" produkt. Jeg fulgte doseringsvejledningen nÞje og hÊldte det ud rundt om huset. Der gik kun få dage, fÞr myrerne var tilbage. Det var spild af penge, og jeg kunne lige så godt have kÞbt almindelig myregift i byggemarkedet til en brÞkdel af prisen.
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale produktet ud fra min oplevelse.

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
Bestilte varer, modtog ordrebekrÊftelse, har aldrig hÞrt fra dem sidenâŠ.
#27037

Super hurtig levering.
Kan kun anbefales

Super hurtig levering.
Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt.
Bestilte sÞndag aften og allerede tirsdag formiddag lå den klar til afhentning.
De havde også lige hvad jeg sÞgte.
Stort udvalg i shoppen
SÞde mennesker i kundeservice da jeg kontaktede dem mandag for at hÞre angående levering
De bedste anbefalinger herfra

Sikkerhedsgiganten ããã®åç
Der var et par problemer med ordren, men efter et par beskeder via e-mail var alt fint. Jeg er tilfreds med kvaliteten af ââservicen, kvaliteten af ââvarerne, og prisen er fin. Alt i alt vil jeg anbefale andre at handle med dem.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã