Jeg vil meget gerne anbefale AH. De yder super service og er altid hjÊlpsomme med gode rÃ¥d, nÃ¥r man vil lave opgraderinger pÃ¥ sin racercykel. Kommer jeg ned med min racercykel uden at have bestilt tid... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
...til at yde ringe service og til at vÊre urimeligt dyre. Jeg indleverede min cykel blot for at fÃ¥ strammet kÊden, og da jeg hentede den igen senere samme dag, havde de ogsÃ¥ lige sat min bagskÊrm... ãã£ãšèŠã
Havde forvoldt skade pÃ¥ en vens cykel og fik god (og overbÊrende) vejledning og hjÊlp ad flere omgange ift. om det gav mening at kÞre det som en forsikringssag eller ej og hvad det evt. ville indebÊre... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefaling til A-H cykler som er serviceminded ud over det sÊdvanlige! Allan kom forbi sent igÃ¥r aftes, for at aflevere en fÞdselsdagsgave som min mand skulle have i dag. Udelukkende fordi gaven... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Intet at udsÊtte!
Godt håndvÊrk, priser der altid er i orden og ikke mindst altid god behandling og stemning i forretningen.
Det er superfortjent at AH Cykler i lÞbet af få år nÊrmest er blevet en legende blandt cykelryttere på alle niveauer.
Anders
Fantastisk service og cykle
Jeg blev anbefalet af min veninde at tjekke AH's egne cykler ud og jeg endte med at kÞbe en selv.
Den er uden sammenligning, lige prÊcis hvad jeg ville have, både design og funktionalitets mÊssigt. Jeg havde den bedste oplevelse i butikken og har fået topklasse service hele vejen igennem.
Jeg kan stÊrkt anbefale deres egne cykler - jeg er SÃ
glad for min.
A-H Cykler - danmarks bedste cykelhandler
Jeg har både handlet cykel og fået service hos A-H Cykler i Istedgade.
Senest havde jeg min hverdags cykel, som jeg indleverede til reperation og service mandag eftermiddag. Der kom en sms 2 timer senere om at den var klar til afhentning.
Allan og hans team er mestre i service og i at hjÊlpe folk ad rette spor.
Jeg har ligeledes kÞbt tri-cykel og haft både tri-cykler og racercykler til service. Fantastisk service! Kan varmt anbefales.
/Jacob
Turen fra Roskilde
Turen var ikke lang, når man får den service :-)
Hilsen henrik
Fantastisk service med SUPER svartid/afklaring!
Jeg havde kÞbt en BKOOL i lÞrdags, og på anden tur gav den knas med modstanden. Jeg skrev med Kristian via Facebook sent tirsdag aften, og havde et endeligt svar klokken 8 onsdag morgen. Se, dét er service, der batter!
Jeg kan kun give de varmeste anbefalnger herfra!
Mvh
Jack
Bedste cykelhandler i DK.
Det er faktisk meget nemt...det er simpelthen den bedste cykelhandler i DK. magen til kompetente og venlige personer skal man lede meget meget lÊnge efter. Altid et smil på lÊben og ikke mindst hurtighed - hvordan de formår at have en butik FYLDT med cykler til rep. for dagen efter at skrive, at nu kan den hentes - der kunne andre butikker virkelig lÊre noget.
Og dejligt at der faktisk bliver lyttet til ens Þnsker og budget - de forsÞger ikke at prakke en alt for dyr cykel på en. Dejligt.
I er sgu de bedste.
Uforglemmelig god service!
Min oplevelse af A-H Cykler kan beskrives med få ord - ovenud fantastisk og usÊdvanlig god service! Medarbejderne er kompetente, Êrlige og yder vejledning og service i verdensklasse! Jeg bor selv i Aalborg, men AH er min fremtidige cykelpusher!!
Vidende, hurtige og profesionelle
Super professionel service ved kÞb af Cervelo S5. De ved hvad de snakker om og er hurtige og effektive.
Fantastisk service
Man kender ikke rigtigt et firma fÞr man har oplevet at noget er gået galt, og man bliver nÞdt til at reklamere.
Jeg afleverede min cykel til montering af ekstra bremser, nye skÊrme osv. De skulle i samme ombÊring montere nyt styrbånd, hvilket de desvÊrre ikke fik gjort så godt. Jeg reklamerede over dette, og de pådrog sig straks skylden. Jeg lavede aftalen med Allan om, at han udleverede nyt styrbånd, så jeg selv kunne montere dette, og at han i stedet skiftede dÊk på som jeg lige havde indkÞbt. God aftale for mig synes jeg, og cyklen var klar til afhentning 20min senere.
God service, og jeg kommer der meget gerne igen.
Formidable service
Efter en rigtig dårlig oplevelse hos en anden cykelhandler, gik jeg ned til A.H cykler som ikke bare gav formidable service men fik vent min dårlige oplevelse af cykelhandlere til en rigtig god positiv oplevelse.
Når man handler med A.H Cykler er man sikker på at pris, kvalitet og service er i top.
Har kun rosende ord til A.H Cykler og kan kun anbefale folk der er på udgik efter ny cykle, cykelgrej eller dvs. reparationer at besÞge A.H Cykler
Bedste service jeg nogensinde har fået i en butik i DK
Helt fantastisk imÞdekommende og hurtige til at svare. De tÊnker ud af boksen og lÞser mine problemer, og jeg er ikke engang betalende kunde... helt og aldeles imponerende!
Fantastisk service hos AH
AH vil gÞre alt for at din cykel er i tiptop-stand. Efter at have begyndt til Triathlon er der kun et sted, som jeg har handlet - og det er hos AH. Har aldrig oplevet et sted, hvor du bliver mÞdt med så meget smil og hjÊlpsomhed. Kan kun sende de varmeste anbefalinger til den lille biks på Vesterbro.
Super fantastisk service hos A-H cykler!!!!
Super fantastisk service hos A-H cykler!!!!
Afleverer desperat tricykel sent fredag eftermiddag for at få fixet og udskiftet dele. Den er minsandten allerede klar lÞrdag morgen til weekendens cykelture. Alle pengene vÊrd!!!! :)
Bedste service og ikke mindst bedste vejledning
Efter at have prÞvet adskillige cykelsmede i KÞbenhavn, stÞdte jeg tilfÊldigt ind i AH-Cykler, da jeg var punkteret inde i byen uden lappegrej.
Det er to år siden, og nu kunne jeg aldrig drÞmme om at få mine cykler lavet andre steder, for magen til god service og kompetent fagviden om området har jeg aldrig oplevet i mine 20 år som amatÞrcykelentusiast.
Allan og hans team er ganske enkelt gennemfÞrt dygtige og behagelige, og mine cykler har aldrig kÞrt bedre. Faktisk fik jeg serviceret en otte år gammel Nishiki-racer derinde, hvorefter den kom til at kÞre bedre, end da den var helt ny, og jeg har sidenhen kÞbt tre nye cykler (forbandede cykeltyve) hos AH-Cykler, som alle har vÊret helt fantastiske.
AH-Cykler er ganske enkelt et sted med gedigne fagfolk af den slags, man desvÊrre skal lede lÊnge efter nu til dags, og jeg kan ganske enkelt ikke anbefale dem hÞjt nok!
CykelhjÊlp - AH cykler (stÞrst mulig anbefaling)
Hermed giver jeg min anbefaling for andre kunder ift. at handle med AH Cykler. Som fÞrstegangstriatlet, har jeg kun fået den bedst tÊnkelige service hos Allan direkte, eller hans ansatte. Butikken er som helhed meget serviceminded, og ingen spÞrgsmål er dumme. Selvom det er en forretning, som jo naturligvis lever af at tjene penge, fÞler man ALDRIG at man bliver taget i rÞven, og jeg har flere gange oplevet, at firmaet anbefale en billigere lÞsning, til trods for at jeg var villig til at betale mere for en anden lÞsning. Man bliver mÞdt med et smil og professionalisme hver gang, og jeg oplever butikken strÊkker sig ift. hvad der er det muliges kunst, isÊr når de ved man har konkurrencer lige rundt om hjÞrnet, og udstyret skal spille.
5 af 5.
God service, stort udvalg og lave priser, og alt kan lade sig gÞre.
Jeg er ovenud tilfreds med min Cervelo P2, fit er de også gode til.
Efter en tur hos bikefitteren, var eneste Êndring i forhold til opsÊtningen, en saddelhÞjde der skulle justeres med 2 cm. Erfaring giver tilsyneladende pote. :)
Lasse
Perfekt service
Har kÞbt 3 cykler hos A-Hcykler, og alle gangene er jeg bliver positivt overrasket!
- Super service
- Gode prisen
- Godt humÞr
- Godt håndvÊrk
De varmeste anbefalinger herfra!
SuverÊn service - Punktum!
Aldrig har jeg oplevet så serviceminded et personale og så stort overskud. En glÊde at komme og gå derfra. Ikke så meget andet at sige.
Rigtig fin service
Der var lidt kommunikationsproblemer med ordren, men det blev lÞst og services var i top.
Magen til don't-worry-we'll-fix-it attitude, skal man lede lÊnge efter.
Når jeg vÊlger at kaste alle mine penge efter en cykel, vil jeg kÞbe den et sted, hvor jeg har lyst til at komme tilbage - her har jeg lyst til aldrig at gå. Det er svÊrt at forestille sig, at der noget andet sted sÊlges cykler med et sådan engagement og begejstring, man finder hos AH.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ