Hold her langt vÊk fra dem.
Hold jer langt vÊk fra dem.
De snyder med timerne. Hvis opgaven har taget 10 timer. Vil de fakturerer dig for 18 timer
Hold jer langt vÊk fra dem.
ADVARSEL: meget tvivlsomt firma! IsÊr for rengÞring. Aaman & Wulff gjorde et virkelig dÃ¥rligt stykke arbejde, og gav ekstremt dÃ¥rlig service ved min reklamation, og forsÞgte at ta sig ind i min lejlighed uden min info, og bag min rygg.Â
Jeg bestilte full udflytningsrengÞring da min lejer havde reist ifra min lejlighet i dårlig stand, og vi havde en aftale om at Michael fra Aa&W skulle hente ud nÞgle et bestemt sted. Aa&W var der, men udfÞrte slet ikke arbejdet som aftalt. Jeg havde problemer med selv at se at de havde vÊret der, og da jeg ikke fik kontakt med dem over telefonen nÊste dag sendte jeg en skriftlig klage med dokumentation.
Der blev ikke forsÞgt at kontakte mig igen for at komme ud og lave arbejdet om, men bruger nå dette argument mod meg, at de ikke har fået lavet arbejdet om. Dog havde de forsÞgt at ta sig ind i min lejlighed uden at  jeg visste om det, da de havde letet efter nÞglen.
Aa&W mener at dette ikke omfattes av en fuld flytning rengÞring: Â
- Skid og smuds både inde i ovnen (og heller ingen tegn på at den har vÊret kÞrt over med en fille), udenfor ved håndtag og innstillingsknappene, samt oppe på gaskomfuret
- kÞleskab stadig madrester, på vÊggen og isÊr i hylderne
- fryser helt undladt at lave noget, stadig mad og is
- kÞkkenskabe - intet taget
- gulv kÞkken - stÞv og snavs i alle hjÞrner
- bad - toilet ikke rengjort- bad - spejl ikke rengjort med rengÞringsmiddel og nal
- gulv i bad -tydelige tegn på gulv at det ikke havdede blivet moppet over. IsÊr i aflÞbet til bruseren hvor der stadig var papir og hår, og omkring toilettet hvor det var meget beskidt
- gulv i stuen - stadig hår og stÞv spredt udover. Ikke stÞvet af bag sofa og i hjÞrner
- stue - fandt mindst 3 tuggegummi omkring, hvilket en normal rengÞring ville fange
- sofa slet ikke rÞrt - mye smuler, popcorn, lighter osv i sofa
- hylder i stuen, masser af stÞv på, ikke rÞrt
- sovevÊrelse - intet stÞv under seng - stadig en kÊrne av en nektarin på gulvet under sengebordet
- sovevÊrelse - ikke fjernet noget ved sengen
 - stadig smuler i sengen (som nÊvnt ovenfor bad jeg Aa&W om at tage alt sengetÞj af og smide ud)
Jeg er så ked af situationen, at min lejlighed skulle laves om af et andet rengÞringsfirma, og at Kenneth Aamann som ejer Aa&W ikke tar mig alvorligt i min klage. Kenneth presser mig til at betale for en service, som jeg ikke har fået. Og derfor vil jeg dele min erfaring.
 Vil advare alle mod dette firma.
Det bedste rengÞringsfirma vi har oplevet i vores ejerforening. Altid skinnende rent overalt efter deres besÞg - også under måtter, under skraldespande og steder der er svÊrt tilgÊngelige - ude som inde. Deres rengÞringsassistent er ualmindelig grundig og udfÞrer sit arbejde langt over hvad man kan forvente. Vi er så glade, vi har simpelthen aldrig oplevet noget lignende. Anbefales på det allervarmeste!
Vi har glÊde af at have Aamann & Wulff Aps til at varetage vores rengÞring og gartnerservice på vores udearealer. De er meget grundige og fÞlger selv op med kvalitetskontrol af deres arbejde. Det er skÞnt at kunne overlade disse opgaver og vÊre tryg ved at det udfÞrt til UG.
Der er en god kommunikation med firmaet og personalet er flinke og imÞdekommende.
Vi kan klart anbefale Aamann og Wulff Aps til andre.
Aamann & Wulff leverer topklasse trappevask en gang om ugen i vores andelsforening. De er her altid til tiden, utrolig venlige medarbejder som er effektive og ordenlige. Altid grundigt arbejde.
Aamann og Wulff har i de seneste år ydet et stabilt og godt stykke arbejde med trappevask i vores andelsforening.
Det sikrer at gÊster i vores bygning får et godt indtryk af et rent og pÊnt miljÞ