䌁業情報

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

9件のレビュヌ

lige en opdate mht til jons el

lige en opdate mht til jons el - syd djurs el
jeg snakkede med dem fredag D 21 - 2 -2025
og fik en fornuftig snak med en ansat som havde overtaget ansvaret mht til planlÊgning booking af personale
vi blev enig om en lÞsning både jeg og syd djurs el kunne vÊre tilfreds med derfor Êndre jeg nu min anmeldelse til en bedre

kan ik finde ud af hvordan jeg sletter den sure hvis noget ved det så skriv endelig tak

2025幎2月21日
自発的なレビュヌ

👎👎👎 Jons el mig i min bare

👎👎👎
1 de holder ikke deres aftaler
2 de laver ikke det der er aftalt
3 de bore huller på må og få i vÊge hvor der ikke som i slet ikke skulle have vÊret hul i
4 regningen er noget hÞjre end forventet
Aftalen var 12000kr og forlÞblig regning er på knap 6000kr

Jeg kontaktede dem angående ledning som de har brugt til 1200kr aftalen var at de skulle bruge det jeg havde kÞbt
Da jeg så brokker mig over at de ikke har gjordt hvad jeg havde bedt dem om

Bad Troels fra Jons el mig om at tage det kabel ned og putte det i en pose og derefter sende en mail så ville de komme forbi efter det 😡😡😡😡
Undskyld mig men hvor dumt er det lige ?
Det er dem der har fejlet ikke mig 😡😡😡😡
Mht til det hul i den omtalte vÊg som er lavet ved en fejl til det sage Troels hmm det var der jo ikk noget at gÞre ved 😡😡😡og jo gu er der noget at gÞre ved det der skal en ny gibs plade op den skal spartles og ny vÊv og maling
Hmm det står så åbenbart for min regning 😡😡😡

Jeg kan og vil ikke anbefale dem til nogen efter denne oplevelse
FØJ FOR EN DÅRLIG STIL DE KØRER

2025幎1月14日
jons-el.dk ロゎ

jons-el.dk からの回答

KÊre Kenny,

Sikke da en oplevelse!
Vi er rigtigt kede af din udlÊgning på denne voldsomme måde og din frustration over forlÞbet.

Vi husker dog forlÞbet således:

Vi overtog et gÞr det selv projekt / eller som du beskrev det, et projekt fra en tideligere elektriker du havde smidt af pladsen fordi i ikke kunne enes.

Vores montÞr blev guidet via en telefon fra dig over hvad der skulle laves og hertil lavede han en tegning over hvad der var lavet efter endt fÞrste besÞg.
( du fulgte selv med via dine overvågningskameraer )

Du udviste fÞrst stor begejstring efter vores fÞrste besÞg, men da andet besÞg var overstået var det hele montÞren havde lavet bare en stor gang mÞg, i henhold til din udlÊgning.
Du var meget vred over vi ikke havde benytte det kabelmateriel du selv havde fundet frem, men lidt svÊrt når du ikke selv er på pladsen ved vores ankomst.

Som udgangspunkt benytter vi kun vores eget kabel hvis vi vurdere det der er stillet til rådighed fra kunde ikke overholder DS/EN60364 standart, vi skal jo kunne give garanti.

Som kronen på vÊrket ringede du til vores montÞr og tilsvinede ham pr tlf og dernÊst mesteren af firmaet og udviste stor frustration over vi ikke havde brugt dit kabel - dette beklager vi og derfor tilbÞd vi at kunne kreditere belÞbet for kablet og du var velkommen til selv at udskifte dette med dine egne materialer.

En Êrgerlig hÊndelse, og vi beklager du har taget hÊndelsen så ilde op, vi plejer altid at kunne finde en lÞsning med vores kunder så lÊnge vi taler pÊnt til hinanden og er åben overfor en dialog omkring problematikker såfremt de måtte opstå.

MVH Jon's El ApS

Holder aftaler til tiden og laver fint arbejde.

Det er efterhånden sjÊldent at finde et firma der kan passe deres tider og lave et pÊnt stykke arbejde. Men Jons el er en af de sjÊldenheder.
Jeg har brugt dem et par gange og de passer altid deres aftalte tider og leverer det, der er aftalt.
Hvis man sÞger en stabil elektriker på Djursland, har de mine bedste anbefalinger.

2023幎10月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。