2.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

DÃ¥rlig service, mangelfuld dialog og manglende ansvarstagen

Jeg fik udbedret en forsikringsskade samt udfÞrt service på min motorcykel hos vÊrkstedet.

Da jeg hentede motorcyklen, virkede alt umiddelbart normalt, men efter nogle ture begyndte jeg at bemÊrke flere problemer. Motorcyklen stÞjede mere end tidligere, den "spyttede" ved neddrosling, og jeg opdagede samtidig, at der lÞb benzin fra samlingen mellem benzinhanen og benzinslangen mens jeg kÞrte.

Ved nÊrmere undersÞgelse fandt jeg desuden et rusthul i udstÞdningens samling på undersiden af motorcyklen. Samtidig konstaterede jeg, at det spÊndebånd, som tidligere sad på benzinslangen, manglede, og at slangen nÊsten ikke sad fast på benzinhanen.

Da jeg kontaktede vÊrkstedet omkring forholdene, fik jeg at vide, at de ikke havde kigget efter disse ting i forbindelse med serviceeftersynet. Jeg spurgte også til det manglende spÊndebånd, men fik oplyst, at dette ikke var en del af det arbejde, de havde udfÞrt.

Inden motorcyklen blev afleveret, havde den en tendens til at dryppe lidt benzin fra samme samling, hvorfor jeg altid lukkede for benzinen ved parkering. VÊrkstedet oplyste dog, at benzinhanen havde stået åben under hele opholdet hos dem, uden at de havde bemÊrket noget brÊndstofspild.

Samtidig oplyste mekanikeren ved afhentning, at hÞjre forgaffel var begyndt at sive og muligvis ville blive mere utÊt fremadrettet. Omkring tre uger senere begyndte den faktisk at lÊkke synligt ned ad forgaflen.

Det, der skuffer mig mest, er ikke nÞdvendigvis fejlene i sig selv, men den manglende vilje til at tage dialogen og medansvaret efterfÞlgende. Min oplevelse har vÊret, at bekymringerne blev afvist, og at ansvaret i sidste ende blev placeret hos mig, selvom problemerne blev opdaget kort tid efter vÊrkstedsbesÞget.

På baggrund af den samlede oplevelse vil jeg på det kraftigste anbefale at man ikke bruger dette vÊrksted.

2026幎6月23日
自発的なレビュヌ

Afleverede min mc hos dem og skulle

Afleverede min mc hos dem og skulle have lavet en forsikringsskade. VÊrkstedet lavet kun halvdelen af skaderne, og ikke nok med de havde sat kopi sidespejle fra Kina på, så kunne spejlene hverken vippe eller dreje, mekanikeren sagde jeg bare skulle prÞve at lÞsne skruerne når jeg kom hjem, men det var ikke muligt da spejlene var lavet af billig plastik, så var mit kåbeglas revnet og de havde kÞbt den billigeste og dårligste udstÞdning, i stedet for at vÊlge en af samme mÊrke og kvalitet som sad på, der sad en Carbon udstÞdning fra Leo Vinci og de satte en helt standard GPR udstÞdning på til småpenge
Jeg er rasende over hvor svÊrt det har vÊret at komme i kontakt med dem, de kunne i det have ringet undervejs. Det tog over 3 måneder fÞr motorcyklen var fÊrdig

2025幎2月11日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞrte forbi hos Aagesen i dag

Jeg kÞrte forbi hos Aagesen i dag fredag Store Bededag 16. maj, lige efter frokst for at spÞrge, om de kuinne hjÊlpe mig med at få blinklysene på min gamle Honda til at virke igen. Det kunne de, og jeg spurgte hvad det kostede, og han sagde 1 time. Så jeg gik en tur, og da jeg kom tilbage en time senere, så var blinklysene OK, kÊden var smurt, koblingen strammet, dÊktrykket trimmet, og mere til. Det kalder jeg service! Det var Hans der klarede Êrterne, jeg er meget imponeret og en glad MC'er :-) Jeg kommer helt sikkert tilbage!

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ

Jeg har min mc til opbevaring hos

Jeg har min mc til opbevaring hos Aagesen i RÞdovre, jeg ringede mandag d 17 marts og ville hÞre hvornår jeg kunne få min mc afhentet. Michael fra vÊrkstedet oplyste mig at man skulle ringe mindst en uge fÞr da den skal klargÞres osv, det er også helt forståeligt, kan jeg så hente den mandag d 24 marts, nej det kan jeg ikke da de har meget travlt med at klargÞre motorcykler til andre kunder. Jeg fik en tid onsdag d 26 marts og ville få en sms når mcén var klar. Jeg ringer ind idag og ville hÞre om de evt var lidt fremme i kalenderen, det var de ikke og den kunne ikke vÊre klar fÞr imorgen da motorcyklerne er opbevaret et andet sted. Jeg spÞrger så ind til hvor den så er, da jeg troede den var ved vÊrkstedet men jeg får så et meget mÊrkeligt svar "Det kommer ikke dig ved" virkelig ubehÞvlet måde at svare en kunde på. Jeg har brugt lidt over 10000 kr i alt både på opbevaring af mc henover vinteren samt skift af kÊde, bagdÊk og service osv....

2025幎3月25日

Jeg bruger altid Aagesen MC VÊrkstedet

Jeg bruger altid Aagesen MC VÊrkstedet. Min MC er en Honda VT 750c. Efterhånden 10 år på stellet. Poul er mega erfaren, og jeg kan personligt godt lide, at han ordner det som skal ordnes, og så får jeg altid en fornuftig regning bagefter. VÊrkstedspriser er aldrig billige, men det er din revisor eller advokat jo heller ikke. Og hos Aagesen MC ved jeg, at de faktisk laver godt arbejde for pengene, og reparerer det som skal repareres, og servicerer det som skal serviceres. Jeg spÞrger aldrig om prisen. Jeg er aldrig blevet snydt. Det er altid fint udspecificeret og godt forklaret. Når vi kÞrer MC vil vi jo gerne, at vores baby er velholdt og velserviceret. Ellers kan det hurtigt blive farligt. Jeg har kÞrt MC i 36 år, og jeg stoler på min MC, fordi jeg ved at den bliver vedligeholdt hos Aagesen. Jeg lÊste en kommentar om at det var dyrere end ventet. Det har jeg aldrig oplevet. Det er altid lidt dyrt at få serviceret sin MC, men ikke for dyrt på nogen måde. Priserne er fair, og kvaliteten er i top. Dygtige mekanikere, som kender min MC ind og ud. Bedste anbefalinger fra mig til Poul og holdet på vÊrkstedet.

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

Aagesen mc vÊrkstedets manglende kundeservice kvalitet

Hej,
Aagesen mc vÊrkstedet var et dyrt bekendtskab for mig. Her fik jeg at vide min mc vil koste mellem 3.000,- til 4.000,- dkr for at ordne. Lige pludselig var regningen oppe på 6.800,- !

Jeg har på ingen tidspunkt fÞlt mig velkommen på stedet. Kold modtagelse er hvad jeg har oplevet.

Reparations tiden er for langt og selve reparationen er af manglende kvalitet desvÊrre.

Jeg vil pt ikke anbefale Aagesen mc vÊrksted til andre, ligesom jeg vil absolut hellere ikke udstyre dem med mine varmeste anbefalinger for nuvÊrende.

A.S.
RÞdovre

2024幎6月7日

Aagesen skuffer...

Denne gang er jeg ikke så begejstret (som tidligere. Se nederst)

Story:
Jeg Þnsker mig et nyt styr. Aage siger: vÊlg et hos mc-tech.dk
Det gÞr jeg. Jeg kÞrer hen til Aage og peger. Aage bestiller, jeg betaler de knap 1000 ved bestillingen.
Da Aage har fået styret, ringer han. Vi aftaler tid og jeg afleverer motorcyklen.
....samme eftermiddag ringer Aage og fortÊller at det bestilte styr et for lille i diameter (og for smalt til at kunne monteres). Det fandt Aage ud af, da han havde skilt motorcyklen ad.
Jeg måtte derfor betale 2 timers arbejde, kr. 1700,- for ingenting.
Jeg har lÊrt at gÞre det selv. Jeg har allerede et forkert styr, kan skille maskinen ad og samle den igen. Gratis. Sparet : 2700,- som jeg ikke skal betale skat af. Sparet fÞr skat ca 5000 bobz.
Jeg er ikke vred. Jeg er skuffet...

OG:
Aage skiftede mine dÊk og slanger juli 2023.
Bagslangen har en smart 90° vinklet ventil. Min maskine er kun udstyret med sidestÞtte. Den vinklede ventil er derfor genial, idet den jo vender udad og opad, når jeg vil lufte maskinen. DesvÊrre har Aage monteret slangen, så ventilen nu peger nedad. Så nu jeg skal skÊndes med bagerste kÊdetandhjul (ofte ret snasket) og sidetasken for at ku lufte baghjulet.
Det mener Aage ikke er hans problem og derfor ikke behÞver han ikke at vende slangen "rigtigt". Øv
Jeg er ikke vred. Jeg' skuffet...

Og...fordÊkket hopper voldsomt.
Jeg får en lang forklaring om at de forkromede fÊlge med eger jo er svejsede. Og den svejsning er skyld i hopperiet. Men den hoppede jo ikke inden dÊkskifte...men Aage mener ikke at har noget på sig. Påstand mod påstand foreslår jeg, og jeg bliver ikke modsagt.
Jo, jeg er skuffet
====≈====≈===≈====

Herunder mine tidligere anmeldelser af aagesenmc.dk
2023 Juli og medio sep
"Endnu en gang fin behandling. Tak"
(Og jeg tilfÞjer nu: for det ER sÞde og rare og dygtige mekanikere)

2023幎10月3日

FÞrste Aut. HONDA service med STOR SKUFFELSE

Efter 20 år på Aut. autovÊrksted med bilen havde jeg en vis forventning til mit fÞrste service hos Aut. HONDA vÊrksted. Jeg får en faktura hvor 2 oliefiltre er skiftet som IKKE skulle skiftes jfr. service skema, fik at vide at det skifter de altid ?? jeg har fÞr vÊret på alm. vÊrksted og her har jeg fået vist de udskiftede dele, det var ikke tilfÊldet her, så jeg ved ikke om de overhovedet ER blevet skiftet, det ender med en faktura som er 33% hÞjere end jeg havde fået oplyst på andet vÊrksted, men som ikke havde tid i min ferie. Min MC havde stået ude i regnen og var derfor mere beskidt end da jeg afleverede den!, service bog var ikke udfyldt, det måtte jeg vente 5 min. ekstra på. Jeg tjekker om computeren på MC'er er opdateret til nÊste service, det er den IKKE, de kÞrer den ind på vÊrkstedet igen og bruger mindst 15 min. på at finde ud af hvordan de gÞr det, under det får de lÞsnet min holder til mobilen, da styret er lidt konisk forsÞger de at banke det fast igen og laver lidt ridser i styret, jeg beder dem stoppe og siger at det skal jeg nok selv klare når jeg kommer hjem. Jeg håber ikke dette er stilen for et Aut. HONDA service vÊrksted for så vil jeg overveje at droppe garantien og få den lavet på et professionelt Alm. vÊrksted.

2023幎8月2日

Super fin kundeservice

Super fin kundeservice og ikke mindst vejledning angående mit kÞb og senere servicering af min drÞmmecykel (Honda cb650 fra 1979). SÊrligt vil jeg gerne anbefale Hans som gjorde et super godt stykke arbejde og ikke mindst brugte meget tid på at besvare mine mange spÞrgsmål. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil gÞre brug af Aagesen.

2022幎9月30日

4 års service

4 års service. Aftalte tid og afleverede den kl. 8 på dagen. Da jeg kom 15.45 var den ikke fÊrdig endnu på trods af at der ikke var noget at bemÊrke. FÊrdig nÊste dag. 10.30 fik jeg en SMS med prisen 3.200! 2,5 timer i arbejdslÞn, timeprisen var lige steget fra jeg afleverede den til jeg fik den.
Det er rent tag selv bord og de er glatte som ål at tale med. Sidste gang jeg får lavet noget der.

2022幎7月9日
自発的なレビュヌ

Bedste service og skarpe priser!

Jeg havde problemer med min Honda som ikke ville bremse ordenligt, og jeg kontaktede Aagesen MC for at få hjÊlp. Super betjening, og fandt hurtigt en tid i kalenderen, og en super fair pris, hvor jeg også valgte at få nyt dÊk.
Jeg kan virkelig anbefale Aagesen, og jeg ved hvor jeg skal have lavet min motorcykel fremadrettet.

2022幎5月9日
自発的なレビュヌ

Jeg havde netop kÞbt mc efter mange Ã¥r

Jeg havde netop kÞbt mc efter mange år uden! Under en kÞretur med stop kan mc en ikke startes igen (går ud når jeg sÊtter den i gear ) viste sig at vÊre stÞtte bens kontakten der var defekt.
Ringede til aagesen og adspurgte om hvorvidt det kunne vÊre kobling eller kontakt
Det ville man ikke svare på for så kunne jeg jo bare lave det selv.
NÊvnte at det havde jeg ikke i sinde det der også var et par andre småting der skulle tjekkes.
Telefon manden /vÊrksteds indskriveren Michael fremstod allerede her irriteret og må indrÞmme at min mave fornemmelse allerede her var dårlig
Den blev indskrevet torsdag og jeg fik at vide de ville lave den mandagen efter og at det forventedes at ville tage et par timer.
Tirsdag - dagen efter jeg skulle have haft mc en - ringede jeg og fik at vide at sumpen var i restordre og at den skulle bestilles hjem. Jeg fik så en sms hvor jeg dik at vide at Yamaha dk ville skaffestumpen til mandagen efter. Det blev mandag og jeg hÞrte intet. Ringede så forgÊves onsdag og kom ikke igennem. Fik endelig fat i en anden mekaniker som ikke kunne svare på noget som helst. Jeg var giga utilfreds med manglen på information - og skrev en sms i en sover tone hvor jeg beklagede mig over forlÞbet .
Dagen efter fik jeg en “auto” sms ed svar om at min mc var klar igen.
Dårlig oplevelse - dårlig informationsdelig - dårlig kundebehandling
Det tager jeg absolut ikke igen.
De lÞste problemet med kontakten og afklaring på et lade spÞrgsmål
Det er deres kunde behandling der er uacceptabel

2021幎9月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ