Indehaveren af Mc-x kontaktede mig for at sÊlge en gammel Ford fra 1925, hvor jeg pÊnt skrev tilbage at jeg ikke var interesseret i at handle med ham, da han fÞr havde givet mig en 1 stjerne pÃ¥ trustp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte en ny MC, fik den ombygget for dkk. 35.000,00 De beholdte alle de originale dele, informerede mig ikke om regler for opbevaring eller gav mig mulighed for at afhente dem. Efter Þnske om at fÃ¥... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en rigtig fin oplevelse, med en prÞvekÞrsel, inden jeg skulle vurdere kÞb af mc hos Mc-X. Rene var imÞdekommende og gav villigt info om den interessante mc, jeg ville prÞve og hÞre mere om... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bruger Trustpilot i forsÞg på at ÞdelÊgge din forretning
Indehaveren af Mc-x kontaktede mig for at sÊlge en gammel Ford fra 1925, hvor jeg pÊnt skrev tilbage at jeg ikke var interesseret i at handle med ham, da han fÞr havde givet mig en 1 stjerne på trustpilot, så man kunne forvente lidt af hvert fra hans side. Han skriver også da jeg ikke ville handle med ham at jeg var en N A R R à V i et glashus, EfterfÞlgende har han igen givet mig endnu 1 stjerne for ikke at ville handle med ham. Så pas på derude
Super god oplevelse.
Super god oplevelse. Jeg byttede min motorcykel for en anden og fik en super god service. Handler meget gerne hos mc-x fremover.Super flinke og kompetente mennesker der er hos mc-x.
Jeg kan stÊrkt anbefale stedet.
Fantastisk oplevelse hos MC-X i NÊstved
Min gamle scooter begyndte at kÞre dårligt, og jeg besluttede derfor, at det var tid til at finde en ny. Jeg gik ind på 123MC.dk for at se udvalget og fandt hurtigt en scooter, der fangede min interesse. SÊlgeren viste sig at vÊre MC-X i NÊstved, og jeg ringede derfor til dem for at hÞre nÊrmere.
Her kom jeg i kontakt med René, som var imÞdekommende og hjÊlpsom. Han fortalte mig om scooteren og gav et overslag pÃ¥ en mulig byttepris for min egen. Efter en kort overvejelse ringede jeg tilbage og spurgte, om jeg kunne komme samme dag â trods det ville blive tÊt pÃ¥ lukketid, da jeg skulle kÞre fra KÞbenhavn. Det var intet problem, sagde René â scooteren ville stÃ¥ klar til mig.
Jeg ankom som aftalt og fik en prÞvetur. Selvom scooteren var fin, var det alligevel ikke helt den rigtige for mig. Det tog René med ro og foreslog, at jeg kiggede nÊrmere pÃ¥ nogle af de mange andre scootere og motorcykler, de havde pÃ¥ lager. Og her faldt jeg over en anden model, som jeg straks fik lyst til at prÞve. Den stod pÃ¥ lageret, sÃ¥ den skulle lige findes frem og startes op â og selvom det nu var langt over lukketid, var det heller ikke noget problem.
Det endte selvfÞlgelig med, at jeg kÞbte den "nye" brugte scooter, og nu hvor jeg har haft den i hÊnderne et stykke tid, kan jeg kun sige, at jeg er mere end tilfreds med mit kÞb.
En stor ros skal lyde til René og hans medarbejdere for deres store imÞdekommenhed, tålmodighed og professionelle service. Selvom der er langt fra KÞbenhavn til NÊstved, er jeg ikke i tvivl: fremover er det dér, min scooter skal serviceres.
Vi har lige kÞb 2 Yamaha Tracer 900 hosâŠ
Vi har lige kÞb 2 Yamaha Tracer 900 hos RenÚ Blev behandlet meget fint han tog vores Gamle motorcykler i bytte til en fin pris det er ikke sidste gang vi kommer der.har vÊret meget hjÊlpsom med mange ting
Jeg bestilte 6 chili chesse tops og sÃ¥âŠ
Jeg bestilte 6 chili chesse tops og sÃ¥ kunne man fÃ¥ en gratis soda vand eller en sunday jeg valgte en soda vand men sÃ¥ sagde de at de var lukkede med feedback sÃ¥ bestilte mine venner en sunday og du fik den ikk gÃ¥ i McDonaldâs i Fields 0/5 beskidt ligner l o r t l o r t e medarbejder
hejsa jeg fik et chok da jeg var nedeâŠ
hejsa jeg fik et chok da jeg var nede og få sat en ny udstÞdning på min scooter og skiftet en variator skive på min scooter og prisen på det lÞd på 2700 kr ca 745 kr i timen i arbejdslÞn aldrig har jeg hÞrt om sådan en pris syntes ikke det kan vÊre rigtig man skal betale så meget for det håber ikke andre har oplevet sådan en pris derfor vil jeg gerne advare folk når de skal der ned spÞr om time prisen fÞr i får lavet noget selv
Endnu en dårlig oplevelse med MC-X
Endnu en dårlig oplevelse med MC-X, vi var et par stykker på tur da vi sku se en mc, vi forsÞger at kontakte dem på alle numre inden for åbnings tid.
Da vi kommer der ned er maskinen sÃ¥ solgt desvÊrre, men svaret til at de ikke var til at fÃ¥ fat i var ubehÞvlet "telefonen har os kimet hele dagen" dette er nu min 3 dÃ¥rlige oplevelse med butikken og behÞver ikke anbefale Eller komme i butikken igen ð
Altid god kontakt
Altid god kontakt, og kvalificerede svar.
Haft bekendtskab med René og MC-X i 15 år, flere kÞb, mange spÞrgsmål. Altid vÊret glad når jeg kÞrte derfra.
ForfÊrdelig virksomhed.
HÞje priser - forkert behandling af service, det er hvad jeg har af erfaringer fra dette sted. Desuden tager det dem over 2 uger at svare når man ikke er tilfreds med det arbejde de har gjort. Desuden overfylder de absurd med motorolie, hvilket vil resultere i motorcyklen lÊkker/bliver beskadiget så de yderligere kan suge penge. Utrolig flink og hjÊlpsom ekspedient men resten af virksomheden sejler, vÊlg en anden autoriseret yamaforhandler/vÊrksted.
Har handlet nye klÊder
Har handlet nye klÊder, det var en god oplevelse og god vejledning.
Rigtig hyggelig butik og komme ind i
Rigtig hyggelig butik og komme ind i. god service
God og fair handel ved cykel skifte
Nemt og behageligt salg af Suzuki
Jeg skulle have solgt min Suzuki og henvendte mig til MC-X som svarede hurtigt tilbage med bud og der gik ikke lÊnge fÞr vi aftalte at mÞdes og få en kig på kvÊrnen.
Salget gik alt sammen nemt og behageligt og jeg fÞlte mig godt behandlet.
Så kÊmpe tummelfinger op, herfra. :)
Bestilte 4 stk kÊdespray 15 maj
Bestilte 4 stk kÊdespray 15 maj, modtog varen den 30 maj altså 14 dage efter til trods der på hjemmesiden stod at det var lagervare. Modtog kun 3 stk, har flere gange forsÞgt kontakt via telefon og mail. Det er svÊrt at få kontakt med firmaet via telefon og mail svar er meget langsomt.
SÃ¥ ikke den bedste oplevelse..
Opdatering den 2 juni der er svar fra Rene, han sender en spray dåse, sagen derfor lukket på en positiv måde..trods alt...
Jeg tÊnker at jer der har overvejet at handle med mc-x så ser det ud som om man kan få en go eller dårlig oplevelse...
DÃ¥rlig vinteropbevaring
Skal til at opstalde min Yamaha for vinteren og kom i tanke om den dårlige oplevelse jeg havde sidste forår da jeg havde fået den opbevaret hos MC-X i NÊstved. Ikke et sted der kan anbefales, jeg havde betalt i dyre domme for en såkaldt GULD-service, men da jeg hentede den havde de lavet et par tydelige ridser i lakken som jeg er 100% ikke var der fÞr. Så kommer ejeren Temsen med alle mulige bortforklaringer og en sur mine. Og ingen tilbud om at lave det eller nedslag i prisen.,Så hvis du har din motorcykel kÊr så tag den et andet sted og få den vinteropbevaret. Den voksbehandling de havde lavet var iÞvrigt elendig med voks i kanternee. AmatÞrarbejde.
Super god behandling og dialog
Super god behandling og service af Per og den yngre medarbejder hos Mc-x, byttede min kvÊrn til en anden mc og forlÞbet gik hurtig og bekvemt med god dialog. Fik endda mcâen leveret oppe hos mig selv(stjerne service) Vil helt sikkert komme forbi jer igen.
Mega uhÞflige service.
Mega uhÞflige service.. bare man spÞrg om noget bliver man råbt af..
Jeg kÞbte ny brugt Yamaha FZ1 og gav enâŠ
Jeg kÞbte ny brugt Yamaha FZ1 og gav en cykel i bytte, jeg har kun godt at sige om MC-X
God service og flinke mennesker.
DÃ¥rlig stil
Har nu siden 1. Maj ventet pÃ¥ at de skulle fÃ¥ en tanktaske hjem - den er sÃ¥ stadig ik kommet, og kunne egentlig bare kÞbe den et andet sted, hvis ik det var fordi jeg har et gavekort dertil som jeg skal ha brugt ð€Šðœââïž
Var pÃ¥ udkig efter en ny MotorcykelâŠ
Var på udkig efter en ny Motorcykel hjelm, og forelskede mig i en Shark Spartan Carbon, som var i deres udstilling. Men der var et problem med den, og det var at det var en M, så et nummer for lille. Og da den ikke blev lavet mere i den farve kombination, blev det et dillema om jeg skulle opgive
René âindehaverenâ tilbÞd sÃ¥ at bygge hjelmen om, med guides fra Shark. SÃ¥ jeg ku fÃ¥ den hjelm jeg havde valgt
Har idag afhentet den, og den passer perfekt nu! Super tilfreds med at bruge godt 4500 pÃ¥ udstyr i butikkenð¥³
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ