Aalborg Bilsyn レビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

alt for hård behandling med at slå med…

alt for hård behandling med at slå med en hammer i hadsund bilsyn , man behøver jo ikke at slå alt man kan på bunden. jeg kørte til rust kontrol bagefter , og de sagde at det var en alt for hård behandling , der kommer jeg ikke igen , det er jo ikke mening at man skal ødelægge bilen når den skal synes,

2026年5月7日

Aalborg Synshal Synet Defekt bil med Nedslidte bremser og defekt ABS bremser

Advarsel

Aalborg Bil Syn Nysyner Defekte Biler med NedSlidte og Ulovlige Bremser!
Købte en bil med 45 fejl og bremser som ikke virkede nysynet samme dag!

Købte Bil som var synet samme dag ved Aalborg Bilsyn og bilen blev Kørt til FDM her fandt man over 45 Fejl på bilen.
Blandt andet Ulovlige og Nedslidte bremser skriver under mål og Defekt ABS Bremser!
Stort Olie Spild fra Motor og Gierkasse
Defekt Gierkasse Voldsomme rystelser under kørsel fra hjulene.

Pas på at du ikke Betaler disse platte Amatøre for et bilsyn da bilen bagefter nok ikke kan bestå en FDM Test uden at fejle og måske endda med Ulovlig nedslidte Bremser Trods at din bil er Nysynet samme dag med 0 Fejl hos Aalborg Bilsyn.

2024年7月1日

dårlig service. Arrogant og Nedladende Attitude

var til omregistrering af min Erhervsbil. her har de fuldt reglerne som de skal. Min erhervsbil er leaset så jeg havde ikke del 2 af min registreringsattest min fejl og det er ikke lige at få den tilsendt når man ikke står som ejer det tager tid. Men hold da helt kæft hvor skal man lede længe efter dårlig service. man bliver talt ned til og latterliggjort og grint af . eksempel: da jeg havde betalt min regning holdt han min kvittering op i luften og oplyste mig det er den du trække fra i dit firma . det fandt hans kolleger meget morsomt.( har haft firma i 10 år så jeg har nok mere styr på regnskab end ham) jeg vil anbefale Aalborg bilsyn at sende deres personale på kursus i kundebetjening. jeg kan ikke anbefale dem, få synet jeres bil et andet sted der er mange gode synshaller. det vil jeg anbefale mine vognmands kolleger.

2024年8月7日

レビューの対象になっている企業の方へ