レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Suveræn service og know-how. Jeg fik en H-D toldsynet hos Toldsyn Vodskov og fik god hjælp til en sparring om hvad der skulle tilpasses til danske regler og selve synet blev udført kompetent. Jeg an... もっと見る

4.1

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 32

レビューを書く

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Venligt og professionelt personale, der tog sig tid til at forklare det hele og gav rigtig god og ærlig rådgivning. Hurtig og effektiv service, og man føler sig virkelig godt behandlet. Kan klart anbefales!

2026年9月5日
5つ星のうち1の評価

Forkert forsikringsselskab

Hold da nu fast mand et gedemarked.
Den 8. juni i år er jeg nede for at få omregistreret min scooter, som jeg lige har købt brugt. Jeg er medlem hos Coop og får derfor medlemsrabat hos coop forsikringer.
Da der skal vælges forsikringsselskab i synshallen beder jeg derfor om at få Coop forsikring. Coop forsikring hører på daværende tidspunkt ind under Topdanmark. Synsmanden får da desværre valgt det forkerte forsikringsselskab nemlig Købstædernes. Jeg får derefter en regning på 2500kr for en ansvarsforsikring på en knallert for et helt år!
Til sammenligning koster en knallert forsikring 40 kr. om måneden hos Coop. Jeg går ned og snakker med dem i synshallen, og de siger de kan ikke hjælpe mig fordi at de 14 dages fortrydelsesret er overskredet. Det er så nu godt nok noget værre vrøvl. Jeg har ikke 14 dages fortrydelsesret i og med at det var en forsikring, der blev valgt for mig.
Jeg skynder mig at kontakte Topdanmark forsikring og pigen i røret giver mig en standard forklaring på, at det kommer til at koste mig 1000 kr. hvis jeg skifter fra købstædernes til Topdanmark inden det første år er gået.
Jeg tænker i guder!
Jeg kan ikke se hvorfor jeg skal betale for en fejl de har begået nede i synshallen.
Der bliver skrevet en del imellem det ene og det andet forsikringsselskab. Hvor jeg hver gang skal forklare den lange historie. Det er faktisk først nu at det endelig er gået igennem, at Topdanmark tager min forsikring tilbage til den 8. juni. Hurra 😃👍

2026年6月8日

Super god service

Super god service. Super rare mennesker, jeg var over at få synet og indregistreret en bil en lørdag eftermiddag. De var fuldt booket, men hjalp alligevel 😃 kan klart anbefales hvis du gerne vil til syn om lørdagen

2026年8月8日

Bilsyn Vodskov

Bilsyn Vodskov, det er dem der syner min bil... Hver gang!
Kim er virkelig god til at vise og forklare. Han er altid super venlig og virkelig kunde minded.

Det er en fornøjelse at komme ned til Bilsyn Vodskov og det er et sted jeg med største fornøjelse anbefaler.

2026年8月14日
5つ星のうち5の評価

Suveræn service og know-how.

Suveræn service og know-how.
Jeg fik en H-D toldsynet hos Toldsyn Vodskov og fik god hjælp til en sparring om hvad der skulle tilpasses til danske regler og selve synet blev udført kompetent. Jeg ankom mindst en time inden "min" booking men blev betjent med det samme istedet for at skulle vente.
Jeg kan anbefale Bilsyn Vodskov til alle der skal have synet et køretøj.

2026年7月31日

Rigtig god service fra Rasmus

Rigtig god service fra Rasmus, der til trods for at jeg kom i lidt god tid på en lørdag, stod klar til at syne min motorcykel. Rasmus var god til at forklare og kom med gode råd til hvad jeg burde få tjekket op på, da min motorcykel efterhånden har gået nogen kilometer. Jeg kommer helt sikkert igen, næste gang jeg skal have synet motorcykel 😃

2026年7月25日

レビューの対象になっている企業の方へ