Aalborgfjordvvs レビュヌ

䌁業情報

1. 配管工
  2. 济宀リフォヌム業

圓該䌁業による蚘述

# Aalborg Fjord VVS Hos Aalborg Fjord VVS er kvalitet, ordentlighed og god service grundlaget for alt, hvad vi laver. Vi er en autoriseret VVS-virksomhed med base i Aalborg, og vi hjÊlper bÃ¥de private, erhverv, boligforeninger og entreprenÞrer med professionelle VVS-lÞsninger. Vi udfÞrer alle former for VVS-arbejde – lige fra smÃ¥ serviceopgaver og reparationer til komplette renoveringer og installationer. Uanset om du skal have udskiftet et armatur, etableret nye vand- og aflÞbsinstallationer, monteret en varmtvandsbeholder, renoveret et badevÊrelse eller udfÞrt stÞrre VVS-arbejde i forbindelse med nybyg eller ombygning, kan du regne med et solidt hÃ¥ndvÊrk og en lÞsning, der holder. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ Êrlig rÃ¥dgivning, hÞj kvalitet og klare aftaler. Hos os fÃ¥r du en faglig vurdering af opgaven, et gennemsigtigt tilbud og en lÞsning, der er tilpasset dine behov. Vi mÞder til tiden, holder en god dialog gennem hele forlÞbet og rydder naturligvis op efter os. Vores mÃ¥l er at skabe langvarige relationer med vores kunder gennem pÃ¥lidelig service, konkurrencedygtige priser og et hÞjt fagligt niveau. Ingen opgave er for lille, og vi gÃ¥r til alle opgaver med samme engagement og omhu. Hos Aalborg Fjord VVS sÊtter vi en Êre i at levere kvalitetsarbejde, som bÃ¥de vi og vores kunder kan vÊre stolte af. Vi arbejder primÊrt i Aalborg og omegn, men tager ogsÃ¥ gerne opgaver i resten af Nordjylland. Vi ser frem til at hjÊlpe dig med din nÊste VVS-opgave.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

En håndvÊrker der lytter, rådgiver og leverer

Vi har brugt Wael fra Aalborg Fjord VVS i forbindelse med etablering af fjernvarme og brugsvand under en stÞrre ombygning, og vi kan kun give vores varmeste anbefaling.
Wael leverer et meget hÞjt niveau af ordentlighed og kvalitet i sit arbejde. Han tÊnker ikke kun på den tekniske lÞsning, men også på det Êstetiske udtryk, så installationerne fremstår pÊne og gennemtÊnkte. Det var noget, vi satte stor pris på gennem hele projektet.

Kommunikationen har vÊret helt i top med hurtige svar og god opfÞlgning. Wael spÞrger lÞbende ind til, om man er tilfreds med de foreslåede lÞsninger, og sikrer sig, at resultatet bliver, som man Þnsker det. Samtidig har han vÊret meget fleksibel, når planer er blevet Êndret eller udvidet undervejs, hvilket har gjort samarbejdet både nemt og trygt.

Priserne er desuden yderst konkurrencedygtige, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Alt i alt en professionel, pålidelig og behagelig VVS'er, som vi uden tÞven vil bruge igen og anbefale til andre.
Tak til Wael og Aalborg Fjord VVS for et rigtig godt samarbejde! 👏🏻

2026幎7月15日

Professionel og pålidelig VVS

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Aalborgfjord VVS og kan varmt anbefale dem til andre. Vi fik skiftet vores kÞkkenarmatur samt installeret nye vandrÞr på toilettet, og hele forlÞbet har vÊret både professionelt og nemt fra start til slut.

Allerede fra fÞrste kontakt fik vi en god og Êrlig forklaring på, hvad der skulle laves, hvilke lÞsninger der gav bedst mening, samt hvad priserne ville blive. Det gav en stor tryghed, at alt blev forklaret på en simpel og professionel måde uden nogen form for pres.

Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og effektivt som lovet, og man kunne tydeligt mÊrke, at der var styr på tingene. Der blev arbejdet grundigt og professionelt hele vejen igennem, og kvaliteten af arbejdet var virkelig flot.

Det betyder også meget, at der blev ryddet pÊnt op efter arbejdet, så alt stod rent og ordentligt tilbage bagefter. Det er den slags service, man virkelig sÊtter pris på som kunde.

Alt i alt en virkelig professionel oplevelse med god service, fair priser og autoriseret arbejde udfÞrt ordentligt. Vi kommer helt sikkert til at bruge Aalborgfjord VVS igen i fremtiden, hvis vi fÃ¥r brug for en VVS’er.

5 store stjerner herfra!

2026幎5月15日
自発的なレビュヌ

Wael leverede et virkelig professionelt

Wael leverede et virkelig professionelt stykke arbejde fra start til slut. Han arbejder grundigt og finder gode lÞsninger hurtigt. Kommunikation var klar hele vejen igennem, han kom til tiden og efterlod alt pÊnt og ryddeligt efter arbejdet. Man fÞler sig tryg, fordi han forklarer tingene pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de og gÃ¥r op i kvaliteten af sit arbejde. Kan varmt anbefale Wael til alle, der sÞger en dygtig og pÃ¥lidelig VVS’er.

2026幎5月1日

Renovering af badevÊrelse

Rigtig god oplevelse med Aalborg Fjord VVS
i forbindelse med renovering af badevÊrelse.
De overholdt alle aftaler og tidsplanen.
Der var god dialog hele vejen igennem.
De kom med gode og fornuftige lÞsninger.
Priserne var fair og gennemsigtige.
Flot resultat – kan klart anbefales.

2026幎4月30日
自発的なレビュヌ

Rigtig god oplevelse. Flot og hurtig arbejde

Vi oplevede en virkelig god og engageret medarbejder. Han besigtigede opgaven om mandagen, og tirsdag aften var han fÊrdig. Alle opgaver er lavet virkelig godt (fjerne/udskifte synlige vandrÞr og lagt under gulvet i isoleret flexrÞr, udskiftet aflÞbsrÞr og flyttet det, koblet til varmtvandsbeholder o.l. Hele vejen igennem var der en god dialog. Han kom med rigtige gode forslag til opgaverne og holdt os hele tiden godt orienteret. Vi anbefaler absolut Aalborg Fjord VVS

2026幎4月28日