Fornyelige kÞbe solceller anlÊg med batteri. Alt spiller bare Max. Fra start til slut et professionelt firma og med personligt kontakt. Som man har kontakt med under processen. Flot og professio... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter 1. hele Ã¥rs drift med solcelleanlÊg og batteri er vi fuldt tilfredse - 5 stjerner herfra. Vi har et el-hus samt elbil og vores energiudgifter til hus og bil er nÊsten halveret. Supporten fra... ãã£ãšèŠã
Vi har for nylig fÃ¥et kÞbt og opsat solpaneler inkl. batterier, fra Greencharge. Det har vÊret en super god oplevelse fra start til slut. Medarbejderne er kompetente og imÞdekommende, og de er proakti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Greencharge er en dansk forhandler af alt indenfor solcelleanlÊg, til private og erhverv. De kendetegnes ved deres ekstraordinÊre kundeservice, og er i tÊt dialog med kunden fra start til slut.
é£çµ¡å
GÞteborgvej 2, 9200, Aalborg SV, ãã³ããŒã¯
- 70 60 54 14
- info@greencharge.dk
- greencharge.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi har kÞbt ny ejendom
Vi har kÞbt ny ejendom, og i den forbindelse Þnskede vi solceller. Vi talte med mange firmaer, men fÊllesnÊvneren for konkurrenter var ingen besigtigelse og telefonsalg. Niels fra Green Charge derimod; Ordentlig, Êrlig og transparent. Realistiske beregninger og grundig vejledning.
DesvÊrre skete der nogle uventede ting ved overtagelse, hvorfor projektet for nu er på hold.
Vi hepper på jer.
Professionel firma og god kunde service
Fornyelige kÞbe solceller anlÊg med batteri. Alt spiller bare Max.
Flot og professionel installation og efter bare to arbejdsdage kÞrte anlÊgget.
Helt igennem et meget tilfredsstillende forlÞb.
Kan klart anbefales, god kundeservice, gode folk fra salg til montÞrer.
Professionelt og meget imÞdekommende
Professionelt og meget imÞdekommende. De gjorde rigtig meget for at få overholdt vores Þnske for tidsplan, selvom det ikke helt var som vi forventede i starten.
Alt I alt en rigtig god oplevelse.
Professionel og kompetent virksomhed.
Professionel og kompetent virksomhed.
Vi har fået monteret et stort solcelle anlÊg med tilhÞrende stort batteri.
Det har vÊret en meget tilfredsstillende proces fra start, hvor der har vÊret super god dialog med sÊlger til det fÊrdige anlÊg hvor montÞrer har lavet et meget fint arbejde, og de steder hvor der har vÊret tvivl om det aftalte, er det blevet lÞst tilfredsstillende uden ekstra omkostninger - Vil klart anbefale GreenCharge.
Hurtig installation
Hurtig installation, god support og et kvalitetsanlÊg.
Vi har for nylig fÃ¥et kÞbt og opsatâŠ
Vi har for nylig fået kÞbt og opsat solpaneler inkl. batterier, fra Greencharge. Det har vÊret en super god oplevelse fra start til slut. Medarbejderne er kompetente og imÞdekommende, og de er proaktive i alle "led" af kÞbsprocessen, så vi har virkelig fÞlt os i trygge hÊnder. De er bestemt et firma, som jeg vil anbefale at handle hos! :-)
Efter 1 år
Efter 1. hele års drift med solcelleanlÊg og batteri er vi fuldt tilfredse - 5 stjerner herfra.
Supporten fra GreenCharge er altid i top.
Vh. en meget tilfreds kunde.
Kim J.
Fantastisk kundeservice fra alle involverede
Jeres sÊlger Jacob var rigtig god til at forklare mig om det tilbud han sendte til mig. Og jeg fÞlte mig tryg ved at bestille mit solcelleanlÊg hos Greencharge.
EfterfÞlgende blev jeg kontaktet af Ian som sÞrgede for at alt blev sendt til mig til tiden og stod klar til montagedagen som aftalt.
DesvÊrre blev det snevejr og frost så min installation blev forsinket, men jeg blev informeret hele vejen igennem.
Da sneen forsvandt gik der ikke mange dage fÞrend montÞrerne kom og installerede mit anlÊg. Også elektrikeren kom få timer efter, så det hele var kÞrende efter en dag. Og dagen efter fik jeg en gennemgang af app'en så jeg var klar til brug
Nu har anlÊgget kÞrt i snart 3 uger og jeg blev i dag ringet op af Ian for en opfÞlgning. Super dejligt og meget trygt.
Jeg kan klart anbefale at gÞre brug af Greencharge.
Klar anbefaling
Det har vÊret et professionelt og personligt arbejde fra fÞrste kontakt. Grundig vejledning og tilpasning til vores behov. Hele tidsplanen blev overholdt og der var taget hÞjde for evt. frostvejr ved installationen, så der var en en bufferdato ind.
Hurtige svar når vi havde spÞrgsmål til noget samt opfÞlgende kontakt.
Helt igennem et meget tilfredsstillende forlÞb.
Kan klart anbefales, god kundeservice, gode folk fra salg til montÞrer.
God kontakt hele vejen og hvis jegâŠ
God kontakt hele vejen og hvis jeg havde nogle spÞrgsmål svarede de hurtigt.
flot instalation
GreenCharge har instaleret solceller på mit hus, de har givet mig god vejledning, til hvordan solcellerne skulle placeres på mit flade tag. sammen fandt vi den bedste lÞsning. instalationen og kabeltrÊkningen er flot udfÞrt.
GreenCharge har vÊret meget behjÊlplig med at lÊre mig hvordan anlÊget virker.
Kan kun anbefale at tage en snak med GreenCharge, hvis du overvejer at få installeret solceller.
Flot udfÞrt arbejde og fÞlte fra startâŠ
Flot udfÞrt arbejde og fÞlte fra start at jeg altid kunne ringe med spÞrgsmål og det har jeg allerede benyttet mig af. Så tak for stor tålmodighed fra jeres side.
super god oplevelse
super god oplevelse
god dialog igennem hele processen
har kun ros til hele teamet
God start, mindre god afslutning
Processen op til anlÊgget skulle installeres, var helt perfekt. God rådgivning og hurtig tilbagemelding. DesvÊrre måtte jeg acceptere en ekstra regning på kabeltrÊk, selv om jeg inden arbejdes start havde skrevet to mails om jeg ikke Þnskede at anlÊgget blev placeret det pågÊldende sted.
EfterfÞlgende har de vÊret svÊre at få fat i omkring rådgivning omkring anlÊgget
Super fed oplevelse at handle med jer
Super fed oplevelse at handle med jer. I er meget professionelle og imÞdekommende.. alle henvendelser bliver taget seriÞst og ingen udfordring er for stor.. min stÞrst anbefaling herfra:)

GreenCharge ããã®åç
FÞlelsen af at vÊre i sikker hÊnder
Fra fÞrste henvendelse har jeg fÞlt mig i gode sikker hÊnder. Fra sÊlger henover produkt levering, fysisk opsÊtning til endelig app opsÊtning er der fra alle udvist imÞdekommenhed, lydhÞrhed og ikke mindst professionalisme. Jeg vil til enhver tid anbefale GreenCharge og så er de tilmed konkurrencedygtige på prisen.

God og professionel behandlingâŠ
Jeg har fÞlt helt fra fÞrste kontakt til Green Charge, at jeg har fået professionel rådgivning og vejledning til at få det anlÊg der passer bedst til os.
Det blev et anlÊg med batteripakke, og lader til vores elbil. Vi har et relativt hÞjt årsforbrug, da vi har fået installeret varmepumpe.
Jeg fik et tilbud og efter godkendelse af aftalen fik vi en plan for montering af anlÊgget. Det levede helt op til de bedste forventninger og monteringen som Mark stod for var helt i top.
Green Charge fulgte planen til punkt og prikke. Vi har haft det fÞrste mÞde med Dennis hvor vi fik de nye Apps installeret på mobilen, så nu kan vi holde Þje med produktionen mm. Der er aftalt et mÞde med Dennis tre uger efter fÞrste mÞde, hvorefter anlÊgget kan programmeres ift. forbrugshistorikken. Der får vi ligeledes Appen på computeren, så vi glÊder os til vi har anlÊgget helt oppe at kÞre. Rigtig god behandling, tak for det. Mvh Jan Risborg

GreenCharge ããã®åç
Vi har fÃ¥et en meget god service og enâŠ
Vi har fået en meget god service og en mega god forklaring på anlÊgget.

GreenCharge ããã®åç
nem og venlig tilgang til opgaven ogâŠ
nem og venlig tilgang til opgaven og udvisning af stor forståelse for vore Þnsker. Hurtig levering og super skarp på opsÊtning. meget effektivt. frem for alt trovÊrdigt og serviceorienteret.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ