Stan, jullie medewerker, heeft ons prima bijgestaan. Hij heeft ons correcte adviezen gegeven en ons bovendien geholpen bij de praktische overstap van energieleverancier (it zowel voor onze woning al... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Service? Welke service? Ganse dag gewacht op telefoon van de " manager". Laat me niet lachen. Zogezegde manager is een simpel slecht opgeleid verkopertje zonder enige vorm van opvoeding. Niet terug ge... もっと見る
Tot voor kort: vijf sterren, telkens probleemloze overstap geregeld met een mooie korting. In maart 2026 wilde ik via Aanbieders.be overstappen naar een vast contract bij Engie; dat zou van start... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij vergelijken voor jou het actuele aanbod van elke leverancier. Dat gieten we in één overzicht, zodat de verschillen in één oogopslag zichtbaar zijn.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vreselijke klantenservice
In maart 2026 wilde ik via Aanbieders.be overstappen naar een vast contract bij Engie; dat zou van start gaan vanaf 1 mei. Blijkbaar heeft Engie die contractaanvraag geweigerd; Aanbieders heeft me daar niet van op de hoogte gebracht. Toen ik in mei contact met hen opnam, kreeg ik een mail waarin stond dat ik door een medewerker opgebeld zou worden. Dat is niet gebeurd. Toen ik een week later zelf opbelde, kreeg ik een vreselijk nonchalant iemand aan de lijn die me betuttelde. Hij kon me 'gelijkaardige voorwaarden' bieden, wat me verbaasde. De prijzen zijn ondertussen ruim 20% duurder dan in maart: dat bleek ook uit zijn aanbod.
Het kwam erop neer dat hij me gebakken lucht zat te verkopen. Toen ik hem vroeg om eerlijk met me te zijn, verbrak hij de verbinding.
Daarna belde ik opnieuw op in de hoop een andere medewerker aan de lijn te krijgen; de verbinding werd opnieuw verbroken.
Alle begrip dat Aanbieders niet in de hand heeft dat Engie gemaakte afspraken niet nakomt, maar de communicatie kan én veel sneller, én veel professioneler.
NUL SERVICE
Service? Welke service? Ganse dag gewacht op telefoon van de " manager". Laat me niet lachen. Zogezegde manager is een simpel slecht opgeleid verkopertje zonder enige vorm van opvoeding. Niet terug gebeld.
Incorrect aanbod.
Het aanbod, heel verdelig (half van de prijs voor 6 maanden, gratis installie & activatie) van Base was absoluut NIET correct. Ik heb voor activatie, installatie en volle prijs van het begin moeten betalen.
Na contact hebben opgenomen met aanbieders.be heb ik na drie weken nog geen antwoord.
Aanbieders.be (internet en tv)
Telecom: internet + TV
Aanbod online aanbieders.be stemt niet overeen met het aanbod dat je van de provider krijgt. Verschil van 5€ per maand op het abonnement en dan nog eens 59€ installatiekosten extra waar het gratis aangeboden werd in eerste instantie. Verschil internet snelheid 50Mbps minder dan beloofd. Had ook voor installatie begin juli gevraagd en krijg dan te horen dat installatie al binnen 2 dagen zou plaatsvinden.
Heb dus maar alles geannuleerd.
Totale kostenplaatje voor overstap van…
Totale kostenplaatje voor overstap van Telenet naar Base was niet opgegeven,eenmaal 100 € kosten extra betalen.Doorgegeven dat mijn tab met een datasimkaart werkte,was ok zeiden ze,niet dus ,weer extra kosten om hetzelfde te doen.Medewerker ging collega laten terugbellen na 3 of 4 minuten,ondertussen al 6 weken en nog niets gehoord. Van die boer geen eieren meer
Opgepast met deze organisatie
Opgepast met deze organisatie! Zij geven foutieve informatie om u te overhalen een overstap te maken naar een formule waar zij het meeste aan verdienen. Eenmaal in de val gelopen gaan zij gewoon verder met het aanmaken van uw contract zefs na herhaalde telefoongesprekken waarin zij u beloven dat u twee weken herroepingsrecht hebt en dat alles stop gezet is!
Amateurs ten top!
Amateurs ten top!
1 ster is nog teveel waard. Nog proberen te genieten van de lagere prijzen op gas en op 31 maart (om 19u30) de overstap naar Engie gemaakt. Ik zat toen in het buitenland en kon de meterstanden niet doorgeven.
Op 1 april om 8u 's morgens krijg ik de mail dat de meterstanden ontbreken. Een normale mens werkt en dus pas om 20u 's avonds de meterstanden proberen doorgeven. Resultaat: niet meer mogelijk en contract geannuleerd.
Dan maar even bellen met hun klantendienst... wat een ramp en bende amateurs. Doodleuk krijg ik de melding dat het contract dus niet doorgaat en ik maar naar Engie moet bellen om mijn ontevredenheid te uiten. Is Aanbieders.be niet de firma die als tussenpersoon de klant moet ontzorgen?
Nee hoor, want als je vraagt naar meer uitleg, dan gooit de eerste medewerker doodleuk de telefoon neer.
Na opnieuw in te bellen zet de volgende medewerker een dreigende toon op dat ik alles maar ingevuld had moeten hebben voor 1 april en ik anders het maar moet uitzoeken.
1 advies: vermijd deze partij want ze werken amateuristisch en staan vooral niet voor klantvriendelijkheid.
Nooit meer...
Jammer genoeg kan ik niets positiefs schrijven over Aanbieders.be, en is zelfs 1 ster er eentje teveel. Dus een zeer slechte ervaring gehad met hen.
Ingegaan op een mooie aanbieding voor een totaalpakket TV/internet/GSM, en dit bij dezelfde provider. Alles leek vlot te gaan, totdat ik online moest bevestigen bij mijn provider en ik een foutmelding kreeg. Meermaals contact opgenomen met Aanbieders.be, doch is er daar niemand die een telefoon wil opnemen (ook terugbellen is precies te moeilijk). Vervolgens contact opgenomen met de provider, waarna bleek dat een overstap naar eenzelfde provider niet mogelijk was.
Na een boze mail naar Aanbieders.be werd ik opgebeld door hen, waarna ze mij een nieuw voorstel hebben gemaakt. Onder druk gezet door de verkoopster, maar uiteindelijk heb ik toch schriftelijk bevestigd dat ik niet ging ingaan op het voorstel. Vervolgens heeft Aanbieders.be dan maar zelf alles besteld/bevestigd bij de verschillende providers (dus zonder mijn medeweten)...
Na heel wat boze mails naar hen, hebben ze mij terug opgebeld met de bevestiging dat alles was geannulleerd. Desalniettemin bleef ik mails krijgen van een provider waarin stond dat de domiciliëring volledig in orde was gemaakt.
Ik heb uiteindelijk zelf nog contact moeten opnemen met de desbetreffende provider om alles te annuleren omdat Aanbieders.be dit 'niet meer kon annuleren'.
Samengevat: nooit meer...
Voor diegenen die toch op een aanbieding bij Aanbieders.be wensen in te gaan: laat je niet onder druk zetten en lees alles 10 keer na!
Zeer teleurstellende ervaring met…
Zeer teleurstellende ervaring met Aanbieders.be
Ik heb via Aanbieders.be een overstap gedaan naar Mega, en ben totaal niet correct geïnformeerd. De echte voorwaarden — zoals het feit dat je de volledige vaste kosten per contractjaar betaalt, zelfs als je maar een maand klant bent — werden nergens duidelijk vermeld.
Door de misleidende manier van voorstellen ben ik uiteindelijk geconfronteerd met onverwacht hoge kosten en een zeer onaangename afhandeling. Ik verwacht van een vergelijkingsplatform dat ze klanten eerlijk en volledig informeren, maar dat is hier absoluut niet gebeurd.
Voor mij nooit meer Aanbieders.be.
Houden zich niet aan afspraak…
Houden zich niet aan afspraak telecomcontract.
Om te verkopen direct in orde maar eens je bij de provider bent niet meer te bereiken, spijtig
Dwingende gegevensinvoer en onzichtbare kleine lettertjes
Vergelijken bij easypeasy.be is niet echt easy peasy, eerder sneaky weaky. Je moet eerst al je gegevens (postcode, naam, telefoonnummer, ...) invullen voor je ook maar iets kan vergelijken, terwijl je postcode perfect zou volstaan. Bovendien verplichten ze je om voorwaarden van Aanbieders.be te aanvaarden, maar die zijn nergens duidelijk te vinden.
Het klopt: "zonder kleine lettertjes", want ze verstoppen ze gewoon.
Het is zo gemakkelijk
Het is zo gemakkelijk. Ze kijken zelf na wat het meest voordelige is en doen de aanvraag zelf bij de leverancoer
Top service, beste op de markt!
Ik ben al jaren klant bij aanbieders.be. ze regelen mijn energiecontracten en autoverzekering moeiteloos en zonder problemen. Ze kijken na welke leveranciers de voordeligste zijn en beantwoorden alle vragen, ze overschakelen mijn contracten elk jaar waarmee ik veel geld bespaar en me totaal geen zorgen maak over de huidige prijzen van energie of verzekeringen. En dit allemaal even goed als gratis. 100% aanrader!
Eerlijke en degelijke info en verwerking.
Ik heb eerst deftige info gekregen en voorstel van leveranciers, de goedkoopste is niet altijd de beste dus ook met de feedback over de leveranciers rekening gehouden.De documenten waren na een gesprek van ca 15 min gemaild, door mij bevestigd en alles zal overgezet worden binnen de aangegeven termijn van ca 4 weken. Ondertussen al contract gekregen van de nieuwe leverancier dus dat ging super vlot waarvoor dank. Een aanrader voor zij die niet meer geapprecieerd worden door hun huidige leverancier die enkel interesse hebben in nieuwe klanten en geen bestaande/trouwe klanten.
Slecht
Een bestelling gedaan maar nu blijkt dat Aanbieders.be het nooit heeft doorgegeven aan de leverancier. (Wel een bevestigingsmail gehad). Waardoor ik een maand zonder elektriciteitscontract zat, aangezien aansluiten 1 maand wachttijd had. Hoop geregel gehad enkel doordat Aanbieders.be hun werk niet doet.
Zeer, zeer traag
Na het plaatsen van de opdracht voor een internet aansluiting krijg ik een bevestiging dat de betreffende leverancier van zich zou laten horen. Na een week niets vernomen te hebben ben ik maar eens gaan bellen. Alles is in orde wordt gezegd, maar het kan 2 weken duren voordat alles rond is. Na diverse telefoontjes kom ik er achter dat ze minimaal 2 weken nodig hebben om de opdracht door te geven. In ons geval zelfs bijna 4 weken (vertraging door de feestdagen). Dan komt er nog 2 weken bij voordat de betreffende leverancier kan leveren. Dit is middeleeuws.
Enkel voorkeur van aanbieders.be…
Enkel voorkeur van aanbieders.be vergelijken?
Waarom zit bvb Bolt er niet bij?
Transparantie?
Aanbieders is een Aanrader!
Ik raad het iedereen aan om Aanbieders te gebruiken voor het vergelijken van leveranciers van energie.
Efficiënt, je hoeft zelfs niets te doen.
Aanbieders.be altijd zeer behulpzaam en…
Aanbieders.be altijd zeer behulpzaam en correct . Ze bekijken echt alles en regelen de overstap. Wij laten jaarlijks alles herbekijken, en ja ze hebben steeds gelijk. Zo besparen wij jaarlijks veel uit door de vele kortingen. Een aanrader voor iedereen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。