Vlak voor onze vakantie de koppeling van onze caravan vervangen omdat de andere te veel speling had. Het oude disselslot paste niet meer in kwam ik twee dagen voor vertrek achter. Hier een passende be... もっと見る
企業が回答しました
Bestellen ging erg makkelijk. De benodigde info stond ook duidelijk op de site aangegeven. Na de bestelling kreeg ik héél veel mailtjes van zowel PostNL als DHL én aanhangwagendirect. In de m... もっと見る
企業が回答しました
Directe en duidelijke reactie na bestelling en betaling. Wel opletten naar welk adres je de bestelling laat sturen. Bij mij werd door fout van Post-NL het naar een verkeerd afhaalpunt gestuurd.
企業が回答しました
Erg goede prijs, zeer snel geleverd. Binnen twee dagen keurige complete set ontvangen. Zo hoort het, Prima!
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 77%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Koppeling besteld , het geleverde exemplaar bevatte roestplekken. Bijbehorend boutenset besteld en een verkeerde boutenset geleverd. Voor de koppeling een korting geaccepteerd. De bouten moet ik als klant maar opnieuw bestellen en beter op letten. Jammer van de geleverde producten en service

Aanhangwagendirect からの回答
Netjes op de hoogte gehouden van een vertraging en verder precies zoals beloofd.

Aanhangwagendirect からの回答
Duidelijke communicatie en het bestelde voldoet aan de verwachtingen.

Aanhangwagendirect からの回答
Snelle levering en prima pasvorm .zien er goed uit.prijs was ook goed.in twee woorden:fantastische keuze

Aanhangwagendirect からの回答
Snelle levering, moest wel dingen aanpassen om het goed te kunnen aansluiten.

Aanhangwagendirect からの回答
Snel en perfect voor elkaar zien er top uit bedankt

Aanhangwagendirect からの回答
Mooie zwarte disselkist 👌🏼 en heb de montageset erbij besteld. De bouten waren echter te kort dus zelf maar bouten erbij gekocht. Na montage stukje tapijt erin voor bescherming voor de mee bestelde spanbanden

Heel snelle levering.
De site is snel en duidelijk, goede technische informatie.

Aanhangwagendirect からの回答
Prima kwaliteit en een snelle verzending, echt een topper!

Aanhangwagendirect からの回答
Supersnelle levering en een fantastische kwaliteit ledlampen maar ook geweldige oplossing door plug and play dus in een mum van tijd geïnstalleerd 👍🤩

Aanhangwagendirect からの回答
Zeer tevreden over mijn aankoop. De wielen met banden voor mijn aanhangwagen zijn van goede kwaliteit en kwamen snel en correct geleverd aan. De website is overzichtelijk en bevat duidelijke productinformatie, waardoor het eenvoudig is om de juiste keuze te maken. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
Eén klein verbeterpuntje: tijdens het afrekenen in het winkelmandje was het niet meteen duidelijk hoeveel producten er precies geselecteerd waren. Verder verliep alles perfect. Zeker een aanrader!

Aanhangwagendirect からの回答
Uitmuntend en snel bedankt een goed product. 👍

Aanhangwagendirect からの回答
Snelle levering en dat had ik juist nodig voor reparatie van mijn aanhanger.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。