MiljÞExperten A/S レビュヌ 174

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ikke muligt at fÃ¥ et tidpunkt for hvornÃ¥r de kommer ud, blot et 3 dages interval. De oplyser ikke prisen, men sender blot en regning efter pÃ¥ noget som pÃ¥ ingen mÃ¥de er aftalt. Vi mÃ¥tt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service: Skulle have fundet en potentiel olietank som stod opfÞrt pÃ¥ BBR. Udbad mig tilbud fra miljÞexperten, de svarede pÃ¥ fÃ¥ timer. De sendte en mand ud, og undersÞge grunden... もっず芋る

Vanvittig god service og super god information hele vejen igennem. De forskellige montÞr som har vÊret på vores opgave, var effektive og meget imÞdekommende.

Da jeg bad dette firma om at undersÞge tilstande af en gammel og blÊndet olietank, modtog jeg meget hurtig et rigtig godt og professionelt tilbud, der klart fortalte, hvad der skulle gÞres. Arbejdet b... もっず芋る

䌁業が回答したした

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

174件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Virkelig professionelt arbejde

Vi havde brug for at få fundet og undersÞgt en gammel olietank i forbindelse med salg af hus. Vi valgte MiljÞExperten til dette og de var venlige og imÞdekommende og yderst professionelle. De var i stand til at lave de nÞdvendige undersÞgelser og analyser hurtigt, så vi kunne komme videre med vores ejendomshandel. Vi fik en god dokumentation med billeder, attest og analyseresultater. Vi kan helt bestemt anbefale dem til denne type opgaver.

2026幎3月16日

Uprofessionel håndtering

Jeg havde en telefonisk samtale med en af ejerne hos MiljÞeksperten, hvor jeg fik et tilbud på en genslÞjfningsattest til 3.500 kr. Under samtalen blev jeg spurgt om olietankens placering, og jeg oplyste, at jeg var bekendt med, hvor den lå. Tilbuddet blev accepteret mundtligt, og jeg modtog efterfÞlgende en ordrebekrÊftelse pr. mail, som man naturligt forventer afspejler den mundtlige aftale.

En medarbejder kom herefter ud for at besigtige olietanken, som jeg havde anvist placeringen af. Til min store overraskelse blev jeg oplyst om, at jeg kunne have fÃ¥et en “rabat” pÃ¥ 2.500 kr., hvis jeg selv havde lÞftet én flise, sÃ¥ tanken var synlig. Dette blev aldrig nÊvnt i den telefoniske samtale. Medarbejderen lÞftede selv flisen, og efterfÞlgende modtog jeg en faktura pÃ¥ 6.000 kr.

Jeg kontaktede virksomheden for at få afklaret, om det virkelig kunne passe, at forskellen på 2.500 kr. alene handlede om at lÞfte en enkelt flise. Her blev der blot henvist til ordrebekrÊftelsen, uden hensyntagen til den mundtlige aftale, hvor tilbud og accept klart lÞd på 3.500 kr.

Jeg har alene accepteret et tilbud på 3.500 kr. – ikke 6.000 kr. Det fremstår som en meget uheldig og uprofessionel håndtering af sagen.

2026幎2月13日
MiljÞExperten A/S ロゎ

MiljÞExperten A/S からの回答

Hej Muhammed

Med henvisning til vores seneste samtale skal vi hermed prÊcisere fÞlgende:

Der er pÃ¥ intet tidspunkt aftalt eller tilbudt udstedelse af en genslÞjfningsattest til 3.500 kr. inkl. moms. Den bestilte ydelse omfatter alene “eftersÞgning og kontrol af tank for korrekt slÞjfning” til en pris pÃ¥ 6.000 kr. inkl. moms. Udstedelse af attest for korrekt slÞjfning kan alene ske, hvis kontrollen dokumenterer, at tanken faktisk er slÞjfet i overensstemmelse med gÊldende krav.

Ved bestilling blev det oplyst, at der kunne opnås en rabat på 500 kr., hvis tankens placering blev anvist. Desuden blev det oplyst, at prisen kunne reduceres til 3.650 kr. inkl. moms, hvis der forud for vores ankomst var frigravet til påfyldningsstuds eller tankoverflade. Disse forudsÊtninger blev oplyst telefonisk og fremgår ligeledes tydeligt af ordrebekrÊftelsens forside. Du har således haft mulighed for at gennemgå aftalegrundlaget efter bestillingen, hvor de forhold, der blev gennemgået telefonisk, fremgår af ordrebekrÊftelsen.

Den aftalte ydelse omfatter ikke slÞjfning eller udstedelse af slÞjfningsattest i tilfÊlde af, at tanken ved kontrollen viser sig ikke at vÊre slÞjfet korrekt. Pris for en eventuel genslÞjfning kan fÞrst fastlÊgges, når tankens faktiske tilstand og indhold er konstateret.

Ved den udfÞrte eftersÞgning og kontrol blev det konstateret, at tanken ikke er slÞjfet korrekt, idet den var fyldt med sand og olie. Udstedelse af slÞjfningsattest forudsÊtter, at tanken var tÞmt for rest indhold, hvilket ikke var tilfÊldet.

Vi fastholder derfor, at arbejdet er udfÞrt i overensstemmelse med den indgåede aftale samt de oplyste forudsÊtninger. Vi kan på den baggrund ikke imÞdekomme krav om yderligere rabat. Henvisning til en eventuel negativ anmeldelse Êndrer ikke ved, at arbejdet er udfÞrt i overensstemmelse med den indgåede aftale og de gÊldende vilkår.

Alle indgåede aftaler er fra vores side overholdt. Hvorimod fakturaens betalingsfrist udlÞb den 20.02.2026, og betaling for det udfÞrte arbejde blev fÞrst modtaget den 03.03.2026. Betalingen er således modtaget efter forfaldsdatoen og må derfor anses som misligholdelse af aftalen fra din side.

Jeg finder det Êrgerligt at sagen afsluttes på denne måde, sÊrligt fordi vores dialog både i forbindelse med tilbuddet og efter arbejdets udfÞrelse har vÊret god og behagelig.

Niklas M. Laursen
MiljÞExperten A/S

Virkelig hurtig og perfekt service

Virkelig hurtig og perfekt service.
Kontrol af olietank ifm hussalg blev bestilt, udfÞrt og jeg havde en fÊrdig attest indenfor 1 dÞgn !
Fantastisk kundeservice af Mille på kontoret og Kacper der udfÞrte kontrollen.

2026幎2月3日

Kan anbefales

Vi var glade for, at vi valgte MiljÞ-Experten til at finde og kontrollerer vor nedgravede olietank, da vi skulle sÊlge vort hus. Vi var aldrig i tvivl om hvad det kostede, godt og hurtig udfÞrt arbejde.

2025幎10月24日

Hurtig og kompetent service

Hurtig og kompetent service. Firmaet vejledte mig hvordan jeg kunne forberede tÞmning og afblÊnding af gammel jordtank og arbejdet blev udfÞrt 5 dage efter ordreafgivelse.
Et kompent firma jeg gerne vil bruge igen

2025幎10月8日
自発的なレビュヌ

hurtig professionel og fantastisk service.

Da vi pludselig stod i en situation med hussalg der gjorde at vi skulle have fundet vores olietank. Tog vi kontakt til miljÞeksperten som hurtigt lokaliseret og fik undersÞgt tanken. EfterfÞlgende også kom hurtigt og fik tÞmt tanken samt fik klarede papirerne. Den hurtige responstid var medvirkende til at vi fik solgt huset på bare seks dage.

2025幎8月4日

Amazing customer support team

Amazing customer support team (Mikkel) on phone, who has helped us to find the cheapest / fastest way to find resolution to our oil tank. I have not met the technicians as they did the tank cleaning while I was at work, but all seems to be done well and documentation send to me looks great.

2025幎8月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。