Den var enkel å montere. Jeg hadde litt problemer med apper, men det var bare å begynne å bruke så fant jeg fort ut hvem som skulle brukes og hvem som ikke var nødvendig for meg. Grunnen til at dere... もっと見る
企業が回答しました
God og personlig service, bra kvalitet på utstyr og enkle forståelige løsninger med uendelige muligheter og tilpasninger om man ønsker. Abax er ikke de rimligste men du får garantert valuta for penge... もっと見る
企業が回答しました
Kjørebok: Har virket feilfritt siden anskaffelse i 2019. Ikke én feil adresse, registrering av bomstasjon trekk eller annet. Super-enkel å bruke for både private og jobb-turer. Kundeservice: Rask... もっと見る
企業が回答しました
Fikk ikke den sporingsenheten jeg ble forespeilet, men det er ikke så farlig. Det oppleves ganske rotete å komme seg i gang. noe på app og annet på pc. Ble plutselig tungvint. Men support er bra! Grei... もっと見る
企業が回答しました
ABAX er det nest største telematikkselskapet i Europa med egenutviklet soft- og hardware av høy kvalitet. Våre tjenester gjør det enkelt å øke effektiviteten, overholde skatter og regler samt øke lønnsomheten gjennom SaaS (Software as service)i verdensklasse. Vi utvikler smarte løsninger som gir deg tilgang og oversikt over hele arbeidsplassen og alle bedriftens eiendeler. Per 2022 teller vi 350 ansatte og selskapet er representert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Belgia, Polen og Storbritannia med hovedkontor i Larvik
Hammergata 24, 3264, Larvik, ノルウェー
ネガティブなレビューの 42%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Etter 3 måneder kom de plutselig på at de hadde glemt å fakturere frakt, da mener eg de burde ta dette på seg selv, da sluttet de å svare.
Ble betalt og eg ser etter andre typer løsninger på kjørebok.
Det var en hyggelig kar som tok tlf. Han var behjelpelig og ønsket å finne problemet med en gang.
Veldig koselig dame som var behjelpelig med det jeg lurte på
Det var en hyggelig samtale, med en bra forklaring og rask betjening/løsning
Enkle å inngå avtale med de, vanskelig å komme bort fra de.
Hold dere unna, det finnes både bedre og rimelige alternativ.
Rask og effektiv forklaring på problemet mitt,, med en veldig positiv tone fra deres medarbeider,,og fikk hjelp til det jeg ringte for,
Meget kjekk dame som behandlet min henvendelse…. Hun ga meg stor trygghet i måten å håndtere henvendelsen. 😂+++

ABAX as からの回答
Virker bra untatt kan ikkje plotte inn privat kjøring.

ABAX as からの回答
Kyniske luringer. Tjenesten i seg selv fungerer men blir forbanna på lureri.
Jeg brukte dette privat og bestilte en enhet til samboeren også etter noen år. Da er de frekke nok til å fornye bindingstiden på dennganle enheten min også så når jeg selger dennganle bilen min etter 3 år så har jeg fortsatt 6 mnd jeg må betale for uten å ha en bil å ha den på engang. Så sinnsykt frekt. I tillegg satte dem opp prisene betydelig i det siste. Man får tlf baserte gode løsninger jo til en vesentlig bedre pris.

ABAX as からの回答
Feil I opplysninger om beregning av skatt på bompenger.
Svarer raskt på telefonen. Veldig behjelpelig med det jeg trengte hjelp til. Helt topp!
Ikke så enkelt å få montert som forespeilet.
Ingen mulighet til å pause abb når bil er på verkstedet
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。