Banner for EcoMobility

EcoMobility レビュヌ 47

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

BK-Anlegg AS driver med graving, asfalt og brÞyting, og bruker EcoMobility til Ã¥ holde oversikt over kjÞretÞyene vÃ¥re. Systemet er brukervennlig og gir oss god kontroll pÃ¥ hvor utstyret befinner seg.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er ett lite rÞrleggerfirma som har 4 biler, for oss fungerer Eco-Mobility helt utmerket. Vi opplever Eco-Mobility som profesjonelle. Har en utmerket service, og en support i sÊrklasse. Vi kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

EcoMobility leverer en ustabil lÞsning, baseret pÃ¥ gammel teknologi og forsÞger at tage ublu gebyrer for at at fikse det, der burde virke. Jeg har opsagt mit abonnement. Mit forsikringsselskab (som... もっず芋る

Elendig tracker til en trailerbÃ¥d. deres tekniker der skulle montere trackeren kendte ikke til bÃ¥de og monterings standarter. ved opsigelse hÊfter man for et helt Ã¥r oven i hvilket koster over 1000... もっず芋る

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

47件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 11に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

BK-Anlegg AS er fornÞyd med Ecomobility

BK-Anlegg AS driver med graving, asfalt og brÞyting, og bruker EcoMobility til å holde oversikt over kjÞretÞyene våre. Systemet er brukervennlig og gir oss god kontroll på hvor utstyret befinner seg. Supporten har vÊrt veldig bra. Anbefales.

2026幎3月5日

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!⭐

Det er flott å hÞre at vi hjelper deg med å holde oversikt over kjÞretÞyene dine i hverdagen. Vi jobber kontinuerlig med å gjÞre systemet så enkelt og nyttig som mulig, så det er ekstra hyggelig å hÞre at du synes det er brukervennlig.

Vi setter ogsÃ¥ stor pris pÃ¥ de hyggelige ordene om stÞtten vÃ¥r. Takk for anbefalingen – den betyr mye for oss!

Med vennlig hilsen
EcoMobility 😊

Anbefales på det stekeste

Vi er ett lite rÞrleggerfirma som har 4 biler, for
oss fungerer Eco-Mobility helt utmerket.
Vi opplever Eco-Mobility som profesjonelle.
Har en utmerket service, og en support i sÊrklasse.
Vi kan virkelig anbefale denne tjenesten videre.

2026幎3月3日

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!⭐

Det gleder oss virkelig Ã¥ hÞre at Eco-Mobility fungerer godt. Vi setter stor pris pÃ¥ de fine ordene om bÃ¥de servicen vÃ¥r og supporten – det betyr mye for oss.

Takk for anbefalingen! Vi ser frem til å fortsette samarbeidet og hjelpe dere også i fremtiden.

Vennlig hilsen
Eco-Mobility 😊

Good products

Good products - pleasant staff and good service.

2026幎3月4日

EcoMobility からの回答

Thank you for your great review! ⭐

We’re very happy to hear that you are satisfied with both our products, service, and staff. It means a lot to us to know that you had a good experience with us.
We look forward to helping you again next time!

Kind regards,
Ecomobility 😊

Bra kundeservice og oppfÞlging.

Bra kundeservice og oppfÞlging.
Systemet er godt oversiktlig å bruke.
Lett å forstå

2026幎3月3日

EcoMobility からの回答

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!⭐

Vi setter stor pris på at du opplever både kundeservicen og oppfÞlgingen som bra, og at systemet er oversiktlig, brukervennlig og lett å forstå. Det er akkurat slik vi Þnsker at det skal vÊre for kundene våre.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din – det betyr mye for oss!

premier contact

trÚs bon contact et des explications trÚs clair

2026幎2月19日

EcoMobility からの回答

Un grand merci pour votre avis !

Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de nos services.

Votre satisfaction est notre priorité, et nous vous remercions pour votre confiance. N'hésitez pas à nous contacter si vous avez besoin de quoi que ce soit d'autre.

Bien cordialement,
EcoMobility

Installation trÚs simple et rapide

Installation trÚs simple et rapide

2026幎2月13日

Un grand merci pour votre avis 5 étoiles ⭐⭐⭐⭐⭐

Nous sommes ravis d’apprendre que l’installation a été simple et rapide pour vous.

Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience — nous l’apprécions énormément !

Cordialement,

Manglende tracking og monitorering

Jeg har vÊret kunde hos EcoMobility i flere Ã¥r, men er meget skuffet over servicen. Min tracker pÃ¥ min bil har ikke sendt signal i over 1 mÃ¥ned uden at jeg blev informeret. Jeg fik efterfÞlgende at vide, at de fÞrst reagerer efter 30–90 dage uden signal – noget jeg aldrig er blevet oplyst om, og som heller ikke fremgÃ¥r af deres salgs- og abonnementsvilkÃ¥r.

At betale for en trackingtjeneste uden at få besked, når den stopper med at virke, er ganske enkelt ikke godt nok. Deres svar på min klage var de stadig fulgte forsikringsbranchens regler?

Når jeg kÞber en trackingservice som privat person forventer jeg min bil trackes 24/7. Det er jo formålet med tracking. Efter 30 dage uden signal skulle man tro bilen er umulig at finde.

Deres svar/lÞsning: KÞb en ny tracker (til 2.400kr)

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale EcoMobility baseret på min oplevelse.

Efter samtale med Eco Mobility d 17.02.26

Efter min oprindelige anmeldelse har jeg haft en god og konstruktiv samtale med EcoMobility, som tog sig tid til at hÞre min side af sagen. Det sÊtter jeg pris på, og dialogen var både saglig og respektfuld. Jeg oplever oprigtigt, at de tager feedback alvorligt og Þnsker at lÊre af den.

Jeg mener fortsat, at informationen og håndteringen omkring den manglende signalforbindelse ikke var tilfredsstillende, men det i lyset af 5 års service og vores dialog Êndre jeg min vurdering på 2 til 3 stjerner.

Ros for dialogen – men der er stadig plads til forbedringer i både service og forventningsafstemning.

2026幎2月1日

EcoMobility からの回答

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager meget, at du har haft en skuffende oplevelse med vores service, og vi forstår fuldt ud din frustration over manglende signal fra trackeren.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil gerne undersÞge sagen nÊrmere og afklare situationen, så vi bedst muligt kan hjÊlpe dig videre og finde en lÞsning.

Vi vil derfor meget gerne bede dig kontakte os direkte på 88532922 eller via e-mail på supportdk@ecomobility.com.

Tak igen for din feedback

Winfleet-kjÞrebok

Vi benytter Winfleet-kjÞrebok, og er meget fornÞyd. Systemet er lettvint og oversiktlig. Ecomobility kan absolutt anbefales :)

2026幎2月16日

EcoMobility からの回答

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din. ⭐
Det er veldig hyggelig å hÞre at dere er så fornÞyde med Winfleet-kjÞrebok, og at dere opplever systemet som både lettvint og oversiktlig.

Vi setter stor pris på anbefalingen og gleder oss til å fortsette samarbeidet videre! 😊

Ecomobility

Lett rapportering, god oversikt og hyggelige ansatte!

Vi i Eneri Fiber har nå hatt EcoMobility i ett år og er superfornÞyde. Lettvinte rapporteringer, god oversikt og ikke minst hyggelig betjening gjÞr dette et enkelt valg for oss. Kan anbefales :)

2026幎2月11日

EcoMobility からの回答

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! ⭐
Det gleder oss virkelig å hÞre at dere er fornÞyde med vår service.
Vi setter stor pris på deres tillit, og det betyr mye for oss.
Takk for anbefalingen!
Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid! 😊

Ecomobility

Vi valgte EcoMobility da de hadde en

Vi valgte EcoMobility da de hadde en hyggelig pris, meget god kundeservice og knallgode lÞsninger. Kan absolutt anbefale alle som skal ha elektronisk kjÞrebok om å kontakte EcoMobility

2026幎2月2日

Hej Kim,
Tusind tak for den flotte anbefaling!

Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du er tilfreds med vores kundeservicen og vores lÞsninger.

Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse, og vi vil fortsat gÞre vores bedste for at levere de bedste lÞsninger!

Tak fordi du valgte EcoMobility! 🚗💚

Ecomobility

Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med

Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med Eco Mobility. Det har altid vÊret nemt at komme i kontakt med dem telefonisk, og Helle, som sidder ved telefonen, har vÊret super hjÊlpsom hver gang. Derudover har deres support også vÊret rigtig sÞde og hjÊlpsomme i forbindelse med opsÊtning. Servicen har vÊret rigtig god, og jeg har fÞlt mig godt vejledt hele vejen igennem.

2026幎2月2日

Hej Tarek,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! ⭐

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med samarbejdet hos os. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig godt vejledt hele vejen igennem.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og glÊder os til at kunne hjÊlpe dig igen fremover.

Positiv telefonsamtale

Efter nogle behagelige telefonsamtaler endte vores problem meget positivt for os. Virkelig en dejlig oplevelse at tale med Birgitte, ville Þnske alle var som hende. Tak

2026幎1月30日

Hej Ib & Ane,

Tusind tak for de 5 stjerner og jeres dejlige feedback! ⭐
Vi er virkelig glade for at hÞre, at jeres problem blev lÞst på en positiv måde, og at I havde en god oplevelse i forlÞbet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi sÊtter stor pris på det!

Ecomobility

Jeg har tidligere meddelt at jeg har

Jeg har tidligere meddelt at jeg har vÊret stÊrkt utilfreds med selskabets kontraktsbinding. Ledelsen i selskabet har taget min kritik til efteretning og jeg har fået lÞst problemstilling. Det er mit indtryk at selskabet vil foretage en revision af deres kontrakter til gavn for nuvÊrende og fremtidige kunder. JÞrgen

2026幎1月22日

Hej JÞrgen,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at vi kunne finde en lÞsning på udfordringen, og vi vÊrdsÊtter virkelig din feedback.
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at opdatere din vurdering.

Kompetente og servicemindede

Alle medarbejdere, salg, support og Þkonomi er meget servicemindede og fagligt dygtige. Altid en fornÞjelse at kontakte dem.

2026幎1月21日

EcoMobility からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord.
Det glÊder os virkelig at hÞre. Den slags feedback betyder meget for os og motiverer os i det daglige arbejde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen.

Stor ros herfra!

Jeg er mangeårig kunde med pt. 6 biler hos EcoMobility, som jeg isÊr det seneste år har oplevet som imÞdekommende og service-minded med korte svartider. FortsÊt den gode udvikling. Stor ros herfra!

2026幎1月19日

EcoMobility からの回答

Tusind tak for den flotte feedback!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du som kunde i mange år oplever god service og hurtige svartider. Din ros betyder meget for os hele teamet.

Vi glÊder os til at fortsÊtte det gode samarbejde med jer!

Advarsel

EcoMobility leverer en ustabil lÞsning, baseret på gammel teknologi og forsÞger at tage ublu gebyrer for at at fikse det, der burde virke. Jeg har opsagt mit abonnement. Mit forsikringsselskab (som jeg er tilfreds med) vil nÊppe bruge dem fremover.

EDIT 18/2-26. Selskabet har kontaktet mig, beklaget den dårlige teknologi og refunderet et års forudbetaling. Respekt for det, men jeg Þnsker fortsat ikke at vÊre kunde. Anmeldelse Êndret fra 1 til 3 stjerner, da deres henvendelse signalerer reel interesse for deres kunder.

2026幎1月16日

Virkelig dårligt produkt

Virkelig dårligt produkt. Viser lokation én gang i dÞgnet, ingen live.
Lokation er ikke til at regne med. Var hjemme på adressen, lokationen siger jeg stadig er i Tyskland.
KÞbte kun fordi Tryg forsikring godtog produktet. Fatter ikke de godtager det. På 24 timer kan bilen vÊre over alle bjerge.
Elendigt system.

2025幎12月31日