Intet levede op til vore forventninger. Havde betalt 3788kr for fire overnatninger incl morgenmad. Bookede ophold dagen fÞr ankomst og fik bekrÊftelse pÃ¥ bookning samt vÊrelsesnummer og kode til dÞre... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Book ikke overnatning pÃ¥ denne kro. Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner. Vi havde booket 2 overnatninger pÃ¥ denne kro. Havde fÃ¥et booking bekrÊftelse og adgangskode pÃ¥ mail, men da vi ankom vir... ãã£ãšèŠã
Vi har booket 1 overnatning 22-08 til 23-08 Men da vi ankom og skulle ind virkede den kode som de havde sendt til os ikke, vi har ringet til deres vagttelefon nr 40338246 uden nogen form for svar v... ãã£ãšèŠã
Vi Havde booket 3 dage/2 nÊtters ophold med kaffe/the + kage, 2 retters aftensmad (forret og hovedret) og morgenmad. VÊrelset var fint med gode senge og et Stort badevÊrelse. Maden og betjeningen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hjertelig velkommen til Abild Kro & Hotel Abild Kro & Hotel er beliggende ved hovedvej 11, kun 4 km nord for TÞnder i det skÞnne SÞnderjylland. Med naturskÞnne oplevelser og kun 10 km til den tyske grÊnse, fås beliggenheden nÊsten ikke bedre. Vi byder gÊster velkommen fra hele landet på vores kro og hotel. Hos Abild Kro & Hotel tilbyder vi: Ala carte restaurant samt 4 retters aftenmenu Overnatning i vores forskellige vÊrelsestyper Udlejning af festlokaler Tilbud til busselskaber
é£çµ¡å
ç±³åœ
- abildkro.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkker mad og god stemning
Lidt mad til overpris
Havde besÞg af svigerfamilien og inviterede dem ud og spise på Abild kro, da vi havde sat os ved bordet kom der en ung tjener og spurte hvad vi ville drikke, vi spurte om et kort så vi kunne se hvad de havde, det har de ikke, så vi måtte spÞrge om det forskellige, så vi endte med 3 Þl og 2 vand, for ikke at gÞre det mere besvÊrligt.
Så gik der ca. 10 min. så kom samme unge tjener
og spurte hvad vi ville have at spise, vi prÞvede igen at bede om en menu kort, men heller ikke der var vi heldige, han ville dog gerne lÊse op fra en ipad så vi kunne hÞre hvad de havde på menuen, så han lÊste op hvad vi kunne bestille, vi havde hÞrt fra et nabo bord at de bestilte flÊskesteg, men da han ikke havde nÊvnt det i sin oplÊsning, spurte vi om vi også kunne bestille det, det kunne vi godt så det gjorde vi. men jeg må indrÞmme at jeg blev chokeret da maden kom, et meget lille tyndt stykke flÊskesteg og kun et stykke, en lille klat rÞd og hvidkål, en lille skål med kartofler ca. 3 små pr. mand, en skål med brun sovs, det var det, ingen ved bordet blev mÊtte heller ikke svigermor på 79 år. men chokket kom fÞrst da regningen kom, 219 kr. pr. kuvert, vi spurte ind til om det virkelig kunne vÊre rigtig med det enorme pris på så lille en portion, ja sådan var det, fik vi at vide, jeg bor og arbejder i lokal området kan heldigvis advare folk om stedet, så andre ikke bliver lige så skuffet som vi gjorde.
Er lige kommet hjem fra et Deal opholdâŠ
Er lige kommet hjem fra et Deal ophold hos Abild kro, hvor vi havde inviteret mine svigerforÊldre med for at forkÊle dem lidt som tak for deres store hjÊlp.
Min mand og jeg var sÃ¥ skuffet og faktisk flove over at tage dem med til sÃ¥dan et sted for at forkÊle demâŠ.
Maden var smagslÞs, prÊfabrikeret, grÞnsagerne udkogte og generelt en gang smat - Êrgerligt efter 4 retter at skulle gå sulten i seng fordi maden ikke var til at spise og meget sparsomt (1 1/2 kartoffel til hver person)
Servicering var af en skoledreng, der slet ikke var oplÊrt til jobbet.
Morgenmaden var heller ikke prangende og var vi der ikke fra starten, sÃ¥ kunne vi fÃ¥ de sÞrgelig rester for der blev ikke fyldt op og det kunne faktisk ogsÃ¥ vÊre lige megetð
VÊrelset var absolut heller ikke vÊrd at skrive hjem om. Bruseren skulle holdes i hånden da ophÊng ikke var muligt.
Da vi fortalte om vores oplevelse fik vi at vide, at det var godt vi sagde det og hun ville sige det videre til kokken og at der var flere besÞgende, som heller ikke var tilfredse⊠og derefter fik vi lige en regning på 300 kr for weekend booking - ville have klÊdt dem at droppe det efter den forestilling.
Anmelder aldrig noget pÃ¥ TrustPilot, men det her var simpelthen sÃ¥ patetisk og at tage godtroende mennesker ved nÊsen, som betaler penge for lidt âforkÊlelseâ i en travl tid.
BRUG IKKE PENGE PÃ
DET STED!
Kedelig oplevelse.
Kedelig oplevelse.
Havde glÊdet sig til et weekendophold vÊk fra hverdagens stress og jag.
Eftermiddagskage - smagte og lignede noget der var opvarmet.
4 retters menu efter kÞkkenchefens valg.
Kedelig, ingen spÊnding bar prÊg af at det var fÊrdig kÞbte råvarer der skulle vÊre billige.
Hovedretten var torsk. Jeg spiser ikke fisk og spurgte om det var muligt at få en anden ret. Dette var ikke en mulighed.
Vinen blev placeret på bordet, ikke noget med at skÊnke den op.
VÊrelset var kedeligt. I badevÊrelset skulle man selv holde bruseren da det manglede ophÊng.
OK Deal-ophold med plads tilâŠ
OK Deal-ophold med plads til forbedringer.
Vi havde opgraderet til et PLUS vÊrelse og fik et rent og pÊnt stort vÊrelse med et stort badevÊrelse - ikke prangende med ok.
BÃ¥de stole og senge var behagelige.
Opholdet inkludere kaffe med kage, hvilket dog var lidt af en joke, fordi "kage" viste sig at vÊre et absolut minimalt stykke wienerbrÞd og det var kun tilladt at tage 1 stk.! Bedre at droppe det end at vÊre så smålig.
Middagen var en 4 retters årstidsbestemt menu efter kokkens valg og bestod denne dag af en forret "Bruschetta" = et koldt stykke ristet franskbrÞd med tomatsalat. NÊste ret var rucola salat, hvorpå der var lagt et stykke seranoskinke rullet om et lille stykke melon. Til ingen af disse retter var der nogen form for marinade, pesto el. dressing, så det var en tÞr omgang, hvilket iÞvrigt også gjorde sig gÊldende for desserten, som var et stykke tÞrt "bradepande kage" overhÊldt med en lille smule syltetÞj. Til gengÊld skal der lyde stor ros for hovedretten, som bestod af kogt torsk med kartofler og sennepssovs. Denne ret var både veltilberedt og velsmagende. Betjeningen under middagen var venlig men dybt uprofessionel - sandsynligvis pga. af manglende oplÊring - eksempelvis blev vi aldrig oplyst om menuen eller hvad vi fik serveret.
Morgenmaden var OK, dog uden morgenmads-produkter og frugt ligesom der fÞrst kom mÊlk på bordet på opfordring.
Dejligt ophold.
Dejligt ophold.
Vi kom fra ophold på en af de "mere industrielle" kroer med mange retter. På Abild Kro oplevede vi en helt anden atmosfÊre - den gamle krostemning, med god mad, venligt personale og et godt vÊrelse.
Kan anbefales!
Birthe og JÞrgen Andersen
KÞb ikke deals sf nogen art dertil
KÞb ikke deal dertil
Havde kÞbt deal, de skulle både have weekend, ferie og luksus vÊrelses tillÊg. Må sige hvis det vÊrelse er luksus vil jeg nÞdig se de almindelige. Hvide gardiner- ingen mÞrklÊgning så lyst i vÊrelset kl 04.30.
Den ene stjerne gives for sengens kvalitet.
StrÞmmen gik fra morgenstunden og der var intet personale at finde og efter langtid kom en medarbejder der kunne fortÊlle at hun ikke vidste hvornår Elektrikker kom. Ja så kunne vi lige så godt kÞre tidligt når der ingen strÞm var.
Kokken havde ikke styr på om den mad han serverede indeholdte sukker, kÞdet var meget tÞrt, kartoflerne smagte gammel og blomkål af eddike.
Morgenmad var back off rundstykker der var seje, og kolde. Ingen mÊlkeprodukter, morgenmadsprodukter, frugt. Ja kort sagt det svare til morgenmaden derhjemme.
Kan se at de lige har fået en stjerne mere men på hvilket grundlag kan vi ikke få Þje på. Kan klart anbefale ikke at bruge jeres penge på sted
Fantastisk Kro ðº
Servicen var helt i top.
Vi fik serveret en lÊkker middag ð
Der var virkelig lagt kÊrlighed i maden, fremragende smag og udseendeð
Vi vil helt sikkert komme igen.
Absolut anbefalesvÊrdig hvis i vil forkÊle jer selv.
BesÞg d.4-5 Marts 2022
Hvor har jeg dog fortrudt, at jeg ikke har opdaget dette sted mange år fÞr. Fantastisk sted med rigtig god mad, dejlige vÊrelser og udsÞgt service af godt personale.
6 gafler til tjeneren for yderst behagelig og venlig service. Ps. vi ses d. 7-1-2022. Erna og Gert fra Nordjylland.
Vi har vÊret på deal
Vi har vÊret på deal, 2 overnatninger med 3 retters menu og morgenmad. Alt har vÊret i top pÊnt rent vÊrelse. Venligt personale. Maden rigtig god og pÊnt serveret. Tusind tak til Sumeja, Daniel og Benjamin.
rena og Jens
Hyggelig atmosfÊre
Hyggelig atmosfÊre. Dejligt mad. Venligt personale. Rene vÊrelser.
Fantastisk ophold på Abild kro
Min Kone og jeg er lige kommet hjem, fra et ophold på Abild kro.
Jeg havde lÊse andre trust pilot anmeldelser, og nogle af dem, var mindre pÊne, så mine forventninger var ikke store.
MENâŠ.. jeg skal lige love for at alle dÃ¥rlige anmeldelser blev gjort til skamme.
Vi ankom fÞrst efter kaffe tid, men alligevel blev der straks fundet kaffe, te og kringle frem til os.
Vores vÊrelse, var så dejlig rent og den
3 retters menu vi fik, var dejlig og velsmagende.
Sovsen var ekstrem god, og der var rigeligt af både den og de ekstra kartofler.
Allerbedst var den hjertelighed vi fÞlte fra stedets ejer.
De brÊnder for kroen, for maden og ikke mindst servicen, og de lÞber stÊrkt, meget stÊrkt, for at servicere og tilgodese alle gÊster.
Vi kan og vil meget gerne give kroen vores bedste anbefalinger.
Jeg var på ophold med min mand
Jeg var på ophold med min mand, den 5/5, jeg blev mÞdt med glad personale. VÊrelserne var rene og deres krostue var hyggelig. De havde lige åbnet en grillbar, så kunne man få noget lÊkkert frokost, det smagte så godt og det samme med aftensmaden. Vi kommer gerne igen
Hjertevarm og dejlig kro med service i topklasse
Weekenden stod pÃ¥ kropophold i det sÞnderjyske uden at kende stedet, sÃ¥ det er altid spÊndene hvad man kommer frem til. Wow en weekend en hyggelig kro fyldt med masser hyggelig stemning. Gode vÊrelser, virkelig lÊkkert mad og ikke mindst et serviceniveau i sÊrklasse â€ïžð vi blev mÞdt af to unge sÞde mennesker som brÊnder for at alle gÊster skulle have det dejlig tog fÞle sig hjemme og det gjorde vi virkelig â€ïž hjertevarmt og service i topklasse ð selv mig som er krÊsen og ikke lige til det mad der var med i opholdet lÞrdag aften, var intet problem uden noget vider fik jeg andre muligheder og fik et lÊkkert mÃ¥ltid mad â€ïžð Wow siger jeg bare tusind tak for jer og jeres kÊmpe service hjerter â€ïž vi kommer helt sikkert igen â€ïžð
Var pÃ¥ besÞg d.24 April sammen med minâŠ
Var på besÞg d.24 April sammen med min datter og svigersÞn. 2 x dansk bÞf og 2 x kål Dolmer begge retter var fuldstÊndig smaglÞse hakkebÞfferne var små og tÞrre kåldolmerne små begge retter var camoufleret med kartofler og alt sejlede i smagslÞst sovs. Retterne blev iÞvrigt heller ikke serveret på samme tid, min datter og svigersÞn var nÊsten fÊrdig med at spise deres bÞf inden vores kåldolmere blev serveret som iÞvrigt var dagens ret.
Havde det ikke vÊret fordi vi var sultne var vi gået igen.
Kan varmt anbefale Abild kro
Kan varmt anbefale Abild kro. Betjeningen i top af Melikka og Benjamin og ejeren Tina kom og spurgte til om alt var i orden og hygge snakkede lidt. En skÞn oplevelse med en lÊkker frokost platte der smagte vidunderligt og der var alt som hÞrte sig til. Tak for en dejlig og hyggelig oplevelse. Slet ikke sidste gang vi kommer der.
IndlÞsning af deal
Har netop indlÞst en Deal, som min mand fik i fÞdselsdagsgave. Det var et ophold for 2, startende med kaffe og kage kl. 15, og 2 retters middag kl. 19. Vi havde fået vores vÊrelse og gik så ned og ville indtage kaffe og kage kl. 15. Det var nÊsten kold kaffe på kanderne, og kagen kom lidt senere, men var OK. Middag kl. 19 var noget de kaldte Laksegapacio, det var ristet brÞd med laks og lidt salat, som smagte udmÊrket, og så indbydende ud. Hovedretten var forloren hare. I guder, det var en stor tallerken med masser af sovs, og i den ene side lå der er smule ristede kartofler og en enkelt skive forloren hare. Det var det. FarvemÊssigt fÞlte min mand sig hensat til et plejehjem, og kunne godt forstå de gamle mister appetitten. Hvem har nogensinde fået forloren hare uden hverken surt eller sÞdt ? Vi var bestemt ikke mÊtte da vi gik derfra, og måtte hente noget chokolade i bilen. Den stakkels pige der serverede havde virkeligt travl, hun lÞb stÊrkt. Da vi kom ned kl. 19 for at spise var restauranten fuld af mange IKKE smilende mennesker der nÊsten ikke talte sammen, tror der var mange skuffede. Kl. 20 havde vi spist og forlod restauranten, som på det tidspunkt var så godt som tomt. Så kunne vi opholde os på vÊrelset og se fjernsyn, i de alt alt for blÞde senge. Vi har prÞvet mange deals, mere eller mindre godt, men dette er dog den vÊrste, og har bestemt ikke en vÊrdi af ca. 1500 kroner uden drikkevarer. Tror dem der kÞbte dagens ret til 65 kroner som de reklamerede med på vejen blev mere mÊtte, de fik dog en kÊmpe portion. Den ene stjerne kan kun gives for morgenmaden, til trods for at rÞrÊggene under bacon og pÞlser ikke var gennemstegt.
Dejligt ophold
Dejligt ophold, fint rent, lÊkker mad og super fin betjening af Benjamin
Kan varmt anbefales
For fÞrste men helt bestemt ikke sidsteâŠ
For fÞrste men helt bestemt ikke sidste gang vi skal spise her. Maden er rigtig lÊkkert og det smager virkelig bare så lÊkkert. Jeg fik en wienerschnitzel og min kone et Stjerneskud og alt var fantastisk og fra at vi bestiller og til at vi fik Maden der gik der maks 20 minutter.
Og betjeningen er der bestemt ikke en finger at sÊtte på.
Fint ophold på Abild Kro
Vi har haft et dejligt ophold på Abild Kro. Rene vÊrelser, lÊkker mad og imÞdekommende personale. Tjeneren havde travlt men klarede opgaven fint med godt humÞr. Stedet kan kun anbefales. SÊrdeles rimelige priser. Mvh AM og Uffe
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ