レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Intet levede op til vore forventninger. Havde betalt 3788kr for fire overnatninger incl morgenmad. Bookede ophold dagen fÞr ankomst og fik bekrÊftelse pÃ¥ bookning samt vÊrelsesnummer og kode til dÞre... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Book ikke overnatning pÃ¥ denne kro. Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner. Vi havde booket 2 overnatninger pÃ¥ denne kro. Havde fÃ¥et booking bekrÊftelse og adgangskode pÃ¥ mail, men da vi ankom vir... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi Havde booket 3 dage/2 nÊtters ophold med kaffe/the + kage, 2 retters aftensmad (forret og hovedret) og morgenmad. VÊrelset var fint med gode senge og et Stort badevÊrelse. Maden og betjeningen... もっず芋る

䌁業情報

1. 家族向けホテル

圓該䌁業による蚘述

Hjertelig velkommen til Abild Kro & Hotel Abild Kro & Hotel er beliggende ved hovedvej 11, kun 4 km nord for TÞnder i det skÞnne SÞnderjylland. Med naturskÞnne oplevelser og kun 10 km til den tyske grÊnse, fås beliggenheden nÊsten ikke bedre. Vi byder gÊster velkommen fra hele landet på vores kro og hotel. Hos Abild Kro & Hotel tilbyder vi: Ala carte restaurant samt 4 retters aftenmenu Overnatning i vores forskellige vÊrelsestyper Udlejning af festlokaler Tilbud til busselskaber

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Dejligt ophold til fornuftige priser

Netop hjemkommet efter et dejligt ophold på Abild Kro.
Fint rent vÊrelse med stort badevÊrelse.
Havde kÞbt ophold med 2 retters aftenmenu og morgenmad begge dage.
Maden var lÊkkert og veltilberedt.
Forudbestilling af morgenmaden er genial i forhold til at bekÊmpe madspild.
Personalet er utrolig venlige, imÞdekommende og brÊnder for sagen.
Vi måtte, pga sygdom kÞre hjem tidligere end beregnet, men kommer gerne igen.
Tak for et skÞnt ophold.
KÊrligst Åse og Tenna

2021幎11月25日

Super Hyggeligt kroophold

Vi har lige vÊret på et to dages ophold med 2x2retters menu og 2xmorgenmad hvor alt bare var super godt.
Fine vÊrelser med nye senge alt rent og pÊnt. Maden var også lÊkker og god og morgenbordet var pga. Corona og undgå madspild på bestillings seddel og alt stod fint og klar til lige at sÊtte sig og bare nyde det. Stor ros til hele personalet for deres venlighed og gode humÞr.
Vi kan kun anbefale stedet og vi kommer helt sikkert igen.
God jul og hold nu en velfortjent ferie
Mvh. Lisbeth og Steffen Jensen

2021幎11月24日

Super tur sydpå😊

Dejligt ophold med go mad og go betjening. Rigtig gode senge og en skÞn kaffe.
Go beliggenhed for ture til Schackenborg blomsterudstillinger 🌷og TÞnder julemarked.🎅🏻
Venlig hilsen Finn Hattens

2021幎11月22日

Vi Havde booket 3 dage/2 nÊtters ophold

VÊrelset var fint med gode senge og et Stort badevÊrelse.
Maden og betjeningen var til super god. Virkelig venlig og i mÞdekommende personale.
Vi synes godt om konceptet med en seddel, hvor vi kunne krydse af, hvad vi Þnskede til morgenmad (begrÊnser madspild). Alt i alt nogle rigtig gode dag. Vi kommer gerne igen.

2021幎11月11日

Man fÞler sig velkommen

Fin varm modtagelse, vi havde kÞbt et 2 dages ophold direkte på stedet, eftermiddagskaffe begge dage, god kaffe, 2retters aftenmeny, lÊkkert og veltillavet serveret af frisk og venligt personale.
Morgenmad bestiller man på bestilling aftenen fÞr og der mangler ikke noget, man får hvad man bestiller og det er frisk, står klar på en filmet bakke når du kommer ind i restauranten om morgenen. rigtig god ide da det begrÊnser madspild og at ikke alle står og roder i maden. Bare ring eller skriv direkte til Kroen og bed om et ophold. så er prisen i orden, vi skal derned igen

5぀星のうち4の評䟡

Havde et pitstop på vej til Berlin

Havde et pitstop på vej til Berlin. Ankom lidt over 15 til kaffe og kage, inkluderet i prisen. Derefter blev der pakke lidt ud, fik udfyldt Þnskeseddel til morgenmad, inden vi gik ned til aftensmad, forret og hovedret, som var inkluderet i prisen. Min sÞn fik husets vin til og det var en rigtig god vin. Så hyggede vi på vÊrelset, fik en god nats sÞvn og dejlig morgenmad inden vi kÞrte videre.
Personalet er rigtig sÞde og behjÊlpelige.
Det var ikke fÞrste gang jeg var der og jeg komme helt sikkert igen.

Kommer gerne igen

Havde 3 dage/2 nÊtters ophold med kaffe/the + kage, 2 retters aftensmad (forret og hovedret) og morgenmad.
VÊrelset var fint med gode senge og pÊnt badevÊrelse, det var sjovt at skulle gå op i badevÊrelset via en lille trappe.
Maden og betjeningen var til ug.
Vi synes godt om konceptet med en seddel, hvor vi kunne krydse af, hvad vi Þnskede til morgenmad (begrÊnser madspild). Også konceptet med at skulle underskrive bon på konsumerede drikkevarer, det sparer nok for nogle diskussioner med afregning ved afrejse.
Alt i alt nogle rigtig gode dage, oversteg helt klart vores forventninger i forhold til prisen.
Vi kommer gerne igen.

En dejlig overnatning

Vi havde et skÞnt ophold på Abild kro og hotel. Personalet var smilende og venlige. Vi blev budt velkommen med kaffe og kage. Senere fik vi et skÞnt aftensmåltid i restauranten.

2021幎11月2日

Behageligt todages ophold

Vi havde et rigtig fint todages ophold med morgenmad, eftermiddagskaffe og -kage samt toretters aftensmad inkluderet. VÊrelset var fint med et stort badevÊrelse, og der var tv med utroligt mange kanaler. Morgenmaden var rigtig god, og vi kunne begge rigtig godt lide konceptet med at afkrydse på en seddel, hvad vi gerne ville have til morgenmad, så hotellet kunne undgå så meget madspild som muligt! Rigtig godt tÊnkt, og det burde alle hoteller gÞre. Aftensmaden bestod af en forret og en hovedret, og begge aftener smagte det helt forrygende, og der blev serveret passende portioner! Hotellet er lidt slidt hist og pist, men generelt meget charmerende, og vi nÞd specielt meget at sove i de helt nye senge! Personalet var også alle meget imÞdekommende, venlige og hjÊlpsomme. Vi vil bestemt gerne komme igen, og vi kan fint anbefale andre at besÞge Abild Kro og Hotel.

2021幎10月24日

Fin oplevelse

Fin oplevelse: God stemning med fin betjening og sÊrdeles lÊkker 2 retters middag. Ældre indretning men pÊnt vedligeholdt og med stolelift ved en stejl trappe. OK - meget for pengene og vi kommer gerne igen til det spÊndende vadehavsomrÃ¥de.
Mvh Ragnhild og Tage

2021幎10月8日

Weekendophold 10-12. September.

Vi var på Abild Kro d. 10/9-12/9, og var suverÊnt tilfredse. God mad og hÞflig betjening, samt fint vÊrelse.
Ville glÊde mig til at der kommer en stol-elevator til 1. salen, da trappen er stejl og smal.
Aftensmaden var en god 2-retters menu, som smagte.
Kan dog give medhold i at Êggene til morgenmaden havde stået for lÊnge, da det bliver sat på bordet fra resturantens åbningstid.

Men alt i alt en ganske tilfredsstillende oplevelse.

Mvh. Sanne.

2021幎9月30日